Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 650
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 905
И аз така като в скрития текст.
Аз помислих, че си намерила на едно място всичко.

# 1 906
  • софия
Мястото е едно - пазара 🙂 Дали ще обиколя няколко сергии или из магазина, едно и също е.

# 1 907
Нищо не ми се излива на мен. Аналог на цената им за 20 бр няма. За тези с крилага говоря.
И простите също ползвам...въпреки че без крила когато бяха повече ми харесваха - не само заради по-ниската им цена, а по-удобни за ползване вкъщи ми бяха...

Конците за зъби също нямат аналог - два бр.за 4 лв. няма.

# 1 908
  • Пловдив
Аз от превръзките нямам такива оплаквания. Пастите съм взимала 2, 3 пъти и с тях така.

# 1 909
Либрес са добри, памучни, но в Лидл май не съм виждала да им намаляват цената.
Салфетките на Флоралис харесвам- вече и еднопластовите, не бях вземала преди, защото от други марки все са били зле еднопластовите. Маята вече повече в Лидл ми харесва, сметаните, шпек Клийн лейбъл (след разметсването едва го намерих). Нацелвала съм и прилични зеленчуци, много хубави салатки в саксии.
Но се налага понякога заради стоки, които изобщо не предлагат там да ходя в един ден и до Лидл и до друг супер-  няма как, като се предлагат и тематично стоки, трябва и за тях да има в Лидл място за сметка на разнообразния асортимент (по-точно липсата му).

# 1 910
И аз на пазара пазарувам от определени сергии само, но не всички са производители, или поне не на всичко, и пак качеството варира, дори при производителите.

# 1 911
А, и тампоните им са ок и евтинки също.

# 1 912
  • София
Аз пък нямам никакво време и нерви да ходя до пазара. Пазарувам главно от Лидл,.плодове и зеленчуци от ПиЗ до блока, сирене и кашкавал от мандра (пак на пешеходно разстояние. Единственото, за което.ходим малко по-далеч е месарския,.но ММ ходи с колата веднъж в месеца и купува по-големи количества, които.замразяваме.

# 1 913
+1 за превръзките, не съм имала проблем с тях. Клечки за уши, пяна за бръснене, някои препарати, кърпички за очила. Шампоан Cien-единственият, от който не ме сърби скалпа и не ми се появава пърхот. ММ е фен на инструментите...

# 1 914
  • Буркина Фасо
за руската седмица има добри находки Simple Smile

# 1 915
  • София
Някой вчера искаше снимка, на бъркалката за сметана( ама забравих да снимам) сега се поправям.

# 1 916
Здравейте,
Пускали ли са до сега компютъра за напояване.
Имате ли отзиви ?

# 1 917
  • В градината...
Перуника, тези тигани не загрят ли?
Не. Трудно ми беше, докато им хвана цаката, но железният тиган си има особености. Като се омаслява и се готви, той постепенно някак се изпича. За сравнение - в стоманените залепва една идея повече.

# 1 918
  • София
При нас пък зеленчуци и плодове са много по-скъпи в кварталните магазини, а до Женския пазар не бих ходила често, особено за мачкащи се плодове, купувала съм щайга ягоди,10тина ставаха, предпочитам Лидл, че си избирам.

# 1 919
Аз съм работила на пазара, не знам какви производители ви се присънват, но ще замълча, защото все пак и плацебо ефект има понякога, а и все пак явно хората, от които пазарувате, си подбират стоката и няма значение производител или не. Е, ако обикаляте ферми и градини лично, е друго, аз нямам този шанс. Макар че като се замисля едни познати какви прекрасни пластмасови ябълки произвеждат Simple Smile...

Общи условия

Активация на акаунт