Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 511
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 60
  • София
.....................
Искам да помоля Марчева да снима/покаже шунката, която взима, всичко което е препоръчала е супер и по моя вкус.
Хм.. шунката е вече спомен, свърши във вид на сандвичи, край,  ще се ходи отново за шунка, що не каза по рано да ти я снимам..Тя е в голяма опаковка на филии, една такава розовка, ухаеща на хубава шунка, но к-вото и е малко, няколко филийки са.

# 61
Уискито, 8г за 14 и нещо мисля не е на промо Simple Smile май редовната цена си му е толкоз, а на 3г е 11 и нещо. Взимала съм и от двете, разлика не видях. Може би не разбирам...

Значи добре, че не се прецаках да пробвам и 8 г.
Гледах едно детски гуминетки като маратонки, но нещо като сив ластичен плат. Мнение?

# 62
В близкия Лидъл това уиски не е в редовния асортимент, за това ето, червен етикет за промоция.
Скрит текст:
Да се лъже клиентът, да купува. Заради цвета на етикета.

# 63
  • Пловдив
Ццц...ей, тарикати Stuck Out Tongue Winking Eye
Това като етикета на калмарите Wink вечно е оранжев.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 18:56 от mystic woman

# 64
Преди няколко дни някой спомена за брецели в хладилниците където са хлебчетата. Ами..обиколих 4 (четири) магазина и такова нещо изобщо няма. Не съм питала служител защото имах време, но подозирам че щяха да ми се изсмеят..

# 65
  • Козлодуй
Преди време сме купували замразени брецели но в алпийска седмица - не зная дали има в постоянния асортимент Simple Smile

# 66
Не помня за брецели да сме говорили. Има земели и пшен.хлебчета и мини франзели.
Брецел - помоли да ти дадат един пакет от топлата витрина замразен.

Мистик...точно..за калмарите. Всеки път като мина край тях и се ядосвам. Номера....

# 67
Взех аз уиски, от доста време искам да го пробвам, че нали взело награди ала бала, само дето малко ми обезкуражихте ентусиазма, но ще го видим довечера : ))
https://www.economic.bg/bg/news/11/uiski-na-lidl-za-18-be-obyave … oto-na-sveta.html
Да се допълня, на нас ни хареса.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 20:52 от Lemy

# 68
И аз мислех че в алпийска,
Но преди няколко дни прочетох това https://bg-mam.ma/p/1197518/40667564

# 69
  • на Мелмак
Преди няколко дни някой спомена за брецели в хладилниците където са хлебчетата. Ами..обиколих 4 (четири) магазина и такова нещо изобщо няма. Не съм питала служител защото имах време, но подозирам че щяха да ми се изсмеят..

В Лидъл в Свобода имаше, от там ги взех. Не виждам защо да ти се смеят?

# 70
И при нас няма брецели..

# 71
  • на Мелмак
Явно е нещо инцидентно,мей би. Аз съм доволна, защото малкия си ги хапва.

# 72
От кой вид бяха - от алпийската седмица, или други?

Не искам да те обидя ☺ но наистина ли са брецели ? 
От ония с дупката 😛

Може пък да не им вървят печени, нали не пекат сега всичко, и да са решили да ги протикат така...

# 73
  • на Мелмак
Също като истински брецели са.Wink
Ако знаех, нямаше да споделя. Което пък сега ми припомни, че точно тях на касата се чудеха как да маркират, защото отдавна не били продавали. Реших, че щом продават другите хлебчета и тези са пуснали. Явно съм се заблудила.

# 74
Питах за опаковката....явно са от витрината в прост найлон без надписи? 6 броя и ги чукат на коса на цена на изпечен...?
Това питах...
"Редовните" от алп.седм.са в шарена опаковка с пакетче сол и са по-дребнички.

Сигурно вадят от витрината. Сега докато пища се сещам дали и аз не мярнах...👀

Общи условия

Активация на акаунт