Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 737
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 975
  • софия
Момичета, хубава ли е тревъл чашата на Бейлис,някой има ли я,
Благодаря!

# 976
  • София
Аз я погледнах, но се отказах. Иначе добре изглеждаше. Имаше и други комплекти - Бейлис с 2 порцеланови чащи.

# 977
Аз я погледнах, но се отказах. Иначе добре изглеждаше. Имаше и други комплекти - Бейлис с 2 порцеланови чащи.
Аз в тях пия кафе.
А тази керамична ли е пак?
Роклите как са ?

# 978
  • Бургас
Момичета да питам, мъжа ми си взе слушалки миналата седмица, но едва снощи ги пробва и нещо звука не го удовлетворява..
Та до кога мога да ги върна?

# 979
До 3 месеца с касова бележка.

# 980
  • София
Аз в тях пия кафе.
А тази керамична ли е пак?
Роклите как са ?
Не е керамична, по-скоро е от тези бамбуковите.

# 981
Дали сте виждали фондан да има в момента в Лидъл.

# 982
И аз днес чинно се наредих за ленени дрешки, имаше достатъчни количества при нас и си харесах разни. За съжаление обаче са доста квадратни кройки, които на манекенки като в сайта може и да стоят добре, но на мен ми бяха кофти. Това блузите и роклите от смес лен/памук. Мисля обаче с връщането да погледна и за панталонче, дали късо или дълго, ще помисля.

# 983
И аз днес чинно се наредих за ленени дрешки, имаше достатъчни количества при нас и си харесах разни. За съжаление обаче са доста квадратни кройки, които на манекенки като в сайта може и да стоят добре, но на мен ми бяха кофти. Това блузите и роклите от смес лен/памук. Мисля обаче с връщането да погледна и за панталонче, дали късо или дълго, ще помисля.
Simple Smile Тези с квадратни форми много оценяваме квадратните кройки Wink. Е дано да е останало някоя друга шарена рокля из Варна.

# 984
  • sofia
Аз днес се глася за панталоните, дано не са много широки и чувалести.
Някой ако е взел да каже номерата как вървят, моля.

# 985
Някой погледна ли и дългите дамски панталони, ленът мек ли е, или малко бодлив (като миналогодишните) или ако може някой да качи снимка, вероятно няма да мога да ида да ги видя днес, а все пак бих искала да придобия представа за шарения дълъг панталон.

# 986

Днес в Лидъл на халите в София имаше доволно фондан, различни цветове!

# 987

Благодаря:hibiscus:

# 988
  • София

И в Ринг мол също.

# 989
  • София
Ох, при нас беше страшно на дрехите. Много хора, всеки отваря, рови, хвърля. Взех си шарен панталон дълъг, но ще го връщам, не мога да се възприема.
Взех къс тъмно син и жълта тениска с копчета, разкошна.
Според мен има разлика в материята. Шарените са по боцкащи, жълтата тениска е страхотна мека материя. Исках зелената рокля, но нямаше размери или поне не ги открих. Не знам с копченцата на рамото има ли друг цвят освен шарена и жълта. Направо голяма мъка с това ровене в Лидл. Опорочава ми се удоволствието Grinning

Общи условия

Активация на акаунт