Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 720
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 990
  • sofia
Ох, при нас беше страшно на дрехите. Много хора, всеки отваря, рови, хвърля. Взех си шарен панталон дълъг, но ще го връщам, не мога да се възприема.
Взех къс тъмно син и жълта тениска с копчета, разкошна.
Според мен има разлика в материята. Шарените са по боцкащи, жълтата тениска е страхотна мека материя. Исках зелената рокля, но нямаше размери или поне не ги открих. Не знам с копченцата на рамото има ли друг цвят освен шарена и жълта. Направо голяма мъка с това ровене в Лидл. Опорочава ми се удоволствието Grinning

Как вървят размерите на дългите панталони, твърде широк ли е моделът?

# 991
  • София
Дали сте виждали фондан да има в момента в Лидъл.
вчера имаше и в магазина на Алабин

# 992
  • до най-прекрасния мъж
Аз да си побутна питането - случайно някъде изостанала хлебопекарна?

# 993
  • София
Не са широки панталоните,.нормални, прави. Номерацията е ок, аз си взех 40, колкото си нося по принцип.

# 994
Здравейте, някой загледал ли е роклите от новата брошура, дето пише че са лен и памук , дали поне горе в раменете си отговаря на тва дето са го писали като номера , така и не знам номерацията как върви ама смятам да си взема една, но не искам да се бия с народ , само взимам и излизам + може би и алкохола им от тая седмица

# 995
  • София
Според мен също панталоните са нормални. Не са по крака, но не са и много широки. Отговарят си на номерата.

Instyle, отговарят си на номерата.

# 996
zari65 , в сряда имаше фондан и в Овча купел-срещу витрините със замразени храни е.

# 997
  • Варна
В Лидл има ли прясно мляко без лактоза? (и колко струва, ако има?) Sunglasses

# 998
Някой работещ в Лидъл може ли да каже дали сушеният босилек Кания е отлистен като чесъна на гранули? Доста обрано беше при нас откъм тази серия с подправки- мястото на чесъна и босилека беше запълнено с още риган, подправка за пиле...Да не отлистват и от другите? Thinking
Киса, май няма без лактоза, а има/ше/ соево. Но в Кауфланд има, до другите млека стои. Обаче е с повече захари от обикновеното мляко, ако за теб има значение.

# 999
Има. На щанда с БИОтата.
2 лв на промо съм го взимала, значи е около 3 може би. 2,50-80 нещо такова ми се върти.

# 1 000
  • София
Има да, вече са ти отговорили, само да допълня че е ниско маслено 1,5%.

# 1 001
Благодаря момичета, ще открадна и идеята за крем за торта с лидълска сметана.

# 1 002
Има да, вече са ти отговорили, само да допълня че е ниско маслено 1,5%.
Мисля, че не е в постоянния асортимент безлактозното мляко.

# 1 003
  • София
Аз си взех жълти панталонки, много ме е яд, че нямат 36 номер, а 38 ми се струват уголемени. Ще ги нося сега, докато сваля карантинните килограми, пък после едва ли, но този цвят така ме грабна.

Ние харесваме праховете за отпушване, нямаме много тежки случаи, но не се е случвало да не отпушат.

# 1 004
  • София
В постоянният е ,на био щанда,даже вчера го гледах има си го, Лилавото.

Общи условия

Активация на акаунт