Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 745
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 020
Angela, не виждам къде е далаверата...Редовната цена на бадемите Алесто е 5,99 лв, 4,49 лв бяха до вчера- не съм купила и, ако ги направят само на 5,99 лв и махнат другите Белбейк от 4,99 лв, определено ще купувам бадеми от друго място). Grinning За 5,99 лв бях купила същото количество бразилски орех- за мен повече си заслужава той.
Леми, и аз мисля да си правя сама бадемово брашно, че на някои неща цените вървят много нагоре...

# 1 021
За бадеми и софиянки
Скрит текст:
ако някой се интересува и го устройва  цена 20-22 лв.за кг.( разл.произход и разл.цена), да ми пише л.с. да обясня за маг./склад в района на Красно село.

# 1 022
  • Мадрид / София
А, да права си. Мислех, че нормалната им цена е 4,49 лв затова по бързи сметки ми излезе евтино. Но щом са 5,99 лв тогава е друго положението. 😊

# 1 023
Има проблем с доставката на цветята и средиземноморските дръвчета. Не се знае дали ще бъдат доставени. Босилек при нас имаше, не съм забелязала да е отлистен. Бадемите са два вида, едните са при ядките, другите при продуктите за печива и двата артикула ги има отдавна, така че единият не замества другият.

# 1 024
Много често започнаха да го правят този номер с новата, по-удобна и по-малка опаковка- сменят опаковката, по-удобна, ала-бала...ама въпреки по-малкия грамаж, цената не мърда надолу или поне не значително и цената на кг всъщност става повече... Grinning Често преди новата опаковка (и цена на кг) пускат продуктите на промоция- после като е налице по-малка опаковка/по-скъпа цена да не е фрапиращо, то нали, нормално, вече не е на промоция- нормално е уж да е по-скъпо вече...Малко са ми плоски такива маневри. Sweat Smile С някакви други ядки или сушени плодове преди време го забелязах.
Дени, да, цени до 23/макс 25 лв/кг са приемливи. За да не се разкарвам с градски транспорт до пазара съм купувала бадеми по пакетче от Лидъл (че с поне 2 лв за билети за ГТ които бих дала излиза сметката, но не и при 30 лв/кг). Blush
Мишка, дано да е така. Ама така беше опразнено при нас при бадемите Белбейк, че доста сериозно се замислих...

# 1 025
  • Бургас
Когато сменяха опаковката на кашуто, имах и от старите опаковки вкъщи - грамажът си е еднакъв, само опаковката е по-компактна. За бадемите не съм гледала, че се заредих от производител преди време и имам още запаси.

# 1 026
Грамажа на бадемите е същия, самото пликче/опаковка е по-малко

# 1 027
Възможно е, но имам спомен, че нещо "сменено" беше с по-малък грамаж. Не помня кое точно. Принципно, нещата които купувам често наблюдавам по-добре, по другите неща не се заглеждам много и не им следя точно грамажите и цените. Blush

# 1 028
Мишка, защо не зареждате малки номера? Ето, сега примерно. Много ми хареса зеленият дълъг панталон, но той започва чак от 38 номер, а на мен ми трябва 34 и то ако не е уголемен, а редовно уголемяват. И не за първи път е това.

Някой пита за следващо зареждане - би трябвало още ленени рокли да има, дано не ни заобиколят.

# 1 029
  • shumen
Скоро ще има ли ХХЛ дрехи

# 1 030
От дин месец пускат XXL дрехи за мъже и жени

# 1 031
Дрехите идват в кашони, вътре са миксирани от всички цветове и размери. Бройката от всички размери е еднаква, друг е въпросът, че различните цветове започват от различен номер - не знам защо. Аз например днес много харесах розовия къс панталон, но се оказа, че започва от 38 размер, а аз нося 36. Обикновено първо се изчерпват малките номера.

За бадемите, двата вида съществуват паралелно, откакто работя там. Преди тези на Алесто бяха в друга опаковка, по-голяма, но със същия грамаж на продукта. Дори да спрат някой от двата продукта, то причината няма да е, че заместват единия с другия.

Бадемовото брашно го пускат в асортимента около октомври - ноември и го вадят от асортимента веднага след Нова година. В зависимост от наличните количества по магазините и потреблението, се случва да се намират по 2-3 месеца след изваждането.

# 1 032
Точно миналата седмица имаше ХХЛ дрехи, ленени при това.

# 1 033
Преди това имаше и дамски пижами, клинове, бельо (мисля)

# 1 034
Оставам с впечатлението, че нещо с поръчването на номерация не е както трябва в България. Защото същите тези модели, които тук започват от 38-40 са си съвсем налични в 34 размер в Германия и други държави, включително и съседните ни.

Кои са тези розови панталонки...сигурно са от миналата година, както имаше и рокли от миналата година. Аз жалих едни розови тогава, които започваха от 38.

Да похваля, че 2 вида вурстчета се оказаха без нитритна сол, а с трапезна и то калиева.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 23:45 от soul81

Общи условия

Активация на акаунт