Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 712
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 035
Като стана дума за отлистване, не знам дали е коментирано, но от няколко месеца не виждам гланц за съдомиялни (препаратът за изплакване, в прозрачна синя бутилка). Попитах служител, но тя дори не разбра да какво става дума, явно не го е виждала и тя. Спрян ли е?

# 1 036
  • София
Щото тръгнах на работа, от което съм предоволна и вече мога да си обикалям из Лидл в обедната ми почивка. Напазарувах достойно, че съвсем нямаше нищо вкъщи, това масло, аз много го харесвам 4 пакета по 250 г дето е, намерих един кринвиршки на Пикот са,  със свинско и пуешко в пакет от 500 г - много са хубави, много ми харесват, това сметани, моцарела за печене, че я ползвам за пица, моцарела за салата, олиото беше на свършване и купувам олио само от Лидл, то май е румънско, ако не се лъжа, имаше по 5 литра , а сега само по 2 литра, ми... нищо забърсах една бутилка,  2 бутилчета балсамико - хич не е лошо, за тази си цена е добро, грана падано взех,  но на блокче/триъгълник,  мляко  няколко  кутии, че и от него нямах, яйца си намерих L,  кашкавалчета за сандвичи и 4 бр крем- сирене на Голдеса, че е повече от разкошно в сивата опаковка, хартия за ръце от огромните ролки,  и  к``во още... нещо имаше още, а паста за зъби, сапуни и това е.
Бадемово брашно има в София и който се интересува ще му кажа от къде да си купи, аз редовно оттам купувам на килограм е, около 30 лв/кг в центъра е, около площад Славейков, имаше и такова де..... това за тортите, за облицовката, оф.. как се казваше - различни цветове при намалените стоки.
Сурови бадеми има в СВА на килограм и са добри, оттам купувам, около 24-25 лв/кг. също и сурови орехи и са с добро качество. За сега това е,  плодовете не ми харесват, също и зеленчуците.

# 1 037
Аз да си побутна питането - случайно някъде изостанала хлебопекарна?
Обадете им се и ще ви кажат къде има. В Русе майка ми си купи преди два месеца беше като я пуснаха, ставаха рано да чакат на опашка, понеделник беше и тъкмо им бяха променили работното време, голямо чакане беше, а преди две седмици още имаше и то към десетина бройки. Знам, че могат по телефона да ви кажат къде има, но питайте дали могат да ви я доставят в близък до вас магазин, в някой от градовете с налична някой може да ви купи и изпрати. Майка ми е много доволна от машинката.

# 1 038
Похвалвам това сирене. Не знам дали е коментирано.

# 1 039
  • София
Оставам с впечатлението, че нещо с поръчването на номерация не е както трябва в България. Защото същите тези модели, които тук започват от 38-40 са си съвсем налични в 34 размер в Германия и други държави, включително и съседните ни.

Кои са тези розови панталонки...сигурно са от миналата година, както имаше и рокли от миналата година. Аз жалих едни розови тогава, които започваха от 38.

Да похваля, че 2 вида вурстчета се оказаха без нитритна сол, а с трапезна и то калиева.

Дъщеря ми снощи отиде за шарения къс панталон и каза, че имало и други, непоказани в брошурата.

# 1 040
  • sofia
Аз да се похваля, че успях да намеря 34 номер от ленения бял панталон(имаше още бройки в Захарна фабрика) и стои страхотно, не е твърде широк, миля ще ми е фаворит за лятото.
Искам да похваля Скирелата, тъй като си меся пълнозърнесто тесто за пица, та за да стане съвсем здравословна и некалорична я запичам със Скирела, много става приятна и се разтича, не стои суха. Нося си за обяд в офиса.

# 1 041
Аз си взех един жълт топ и едни бермуди шарени. Действително бермудите са от боцкащия лен, а топът не. Всъщност той е и уголемен с един номер. Също е и някакси полупрозрачен. Няма да го връщам, но са прави момичетата на предните страници.
Аз имам от по-миналата година един дълъг шарен панталон, стои торбест и широк. Ако и тия са така, май ще пропусна, а ми се искаше един дюс бял.
На мен шарената рокля от тази седмица ми се видя много пеньоареста на вид - без ръкави, с връв.. Не.
А дано пуснат още ленени дрехи по-нататък - много искам от ония дюс бели къси рокли, които зареждаха преди 3 години.

# 1 042
  • Пловдив
Някой да си е купувал от маята в зелените пакетчета? Вече от месец всеки път като ида и няма 🤔

# 1 043
Ако става въпрос за сухата мая, отдавна не съм намирала в нашия филиал.
Понеже имаше питане за хлебопекарната, не знам дали са питали клиентския отдел, но на мое запитване за артикул ми дадоха точна информация за наличност и така успях да си взема това, което търсех.

# 1 044
разграбихте ли ги панталоните или да ходя? верно ли малките свършват първи....мхм.
Кои са вурстовете без нитритна сол? абе явно ще се метна да разгледам.

# 1 045
Аз набързо минах вчера през Лидъла на Халите и се уредих с една риза - на бялата на райета  и една рокля - зелената. Роклята наистина е малко като пенйоар ( или там както се пише) , но пък материите и на двете много ми харесаха - едни такива мекички Simple Smile Simple Smile Роклята ще я ползвам за плаж и в квартала , така или иначе:)  Още се чудя за панталоните Simple Smile Simple Smile Май пак ще се ходи ...

# 1 046
Панталон исках да видя и аз, но не стигам още до магазина, че няма как и ми се искаше да видя поне сниман (не от брошура) - как са цветовете. Иначе материя трябва да се пипне и сигурно пробва после, миналата година взех панталон и на пипане не изглеждаше бодлив, но като го пробвах вкъщи видях, че определено не става за мен - платът много ми боцкаше.

# 1 047
  • Стара Загора
Оставам с впечатлението, че нещо с поръчването на номерация не е както трябва в България. Защото същите тези модели, които тук започват от 38-40 са си съвсем налични в 34 размер в Германия и други държави, включително и съседните ни.
И на мен ми направи впечатление, че размерите започват от 34, а тук при нас доста често 34 размер няма въобще на повечето дрехи.

# 1 048
  • до най-прекрасния мъж
За пекарната благодаря, писах в контактната форма. Дано имам късмет. Повечето от момичетата в темата се оплакват, че дори не проверяват и им казват, че няма. Затова реших първо да попитам тук. Поне да знам, ако има някъде, какво да говоря/пиша.

# 1 049
  • Варна
Не знам, ама нещо са им бъгнати размерите. Ще връщам ленените дрехи аз. Вчера си взех къс панталон с цип и копче, номер 38. Миналата година имам две поли и къси панталони с този номер. Еми сегашният ми е огромен! Също и жълтата блузка, страхотен цвят, но верно квадратна, супер широка кройка, това размер S.... Ми не ме кефи как стои... Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт