Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 691
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
На мен пък ми „заспаха”, то.верно че.от близо 3 месеца съм си вкъщи и съм придобила малко квадратна форма....

# 1 051
  • до най-прекрасния мъж
Отговориха ми - няма пекарна никъде. Традиционните бла-бла, както очаквах.

# 1 052
Хартията за печене, която е на ролка, да не е и тя отлистена? Вчера бях поръчала да ми купят и ми казаха, че имало само от нарязаната.

# 1 053
  • Пловдив
Отдавна няма.

# 1 054
Хубаво изкупихте ленените дрехи.  Дайте да ви видим сега на снимка поне как стоят. ,)

# 1 055
Коментирахте по-назад безлактозното мляко. Редовно го купувам, в редовния асортимент е. Цената му варира, последно го купувах на някаква промоция за 2,19.

Може ли да ми препоръчате шунка от предлаганите в Лидл?

# 1 056
Случайно някой да знае дали ще ме пуснат с кученце, което го нося в раница? Опериран е и не мога да го оставя сам, а трябва да купя някои неща.

# 1 057

Ние много харесваме една шунка, която представлява крайни парчета, вакуумирани. Води се немска шунка, но не мога да се сетя за цената.

Явно хартия за печене ще си търся от друг магазин, защото нарязаната не ме устройва. Жалко, много ми харесваше  лидълската.

# 1 058
Шунка Кото и Немска нарязана големи парчета около 20 см.

# 1 059
Хубаво изкупихте ленените дрехи.  Дайте да ви видим сега на снимка поне как стоят. ,)
Очаквам да има масово връщане с тая разлюляна номерация. И аз ще връщам. Разчитам на следващото зареждане ленени рокли (трябва да има бяла дюс, да), както и ленени панталони, но с колан в талията, а не на ластик.

# 1 060
като състав май само шунката клийн лейбъл бива. другите са с натриев нитрит масово.

# 1 061
Очаквам да има масово връщане с тая разлюляна номерация. И аз ще връщам. Разчитам на следващото зареждане ленени рокли (трябва да има бяла дюс, да), както и ленени панталони, но с колан в талията, а не на ластик.

Препоръчвам да не се надяваме много по това, което пускат в чужбина, защото много разочаровани ще има. Simple SmileАз от същите чакам жълтата Wink
Аз може да се докопам до една шаренка надявам се.

# 1 062
А кои от седмичните наденички са без нитрит, назад беше споменато, че имало и такива?
Да похваля този път течната сметана 20% - успя да ми се разбие добре с единична бъркалка на един по-слаб робот.

# 1 063
  • София
Коментирахте по-назад безлактозното мляко. Редовно го купувам, в редовния асортимент е. Цената му варира, последно го купувах на някаква промоция за 2,19.

Бирена шунка. Вакуумирани парчета, в червена опаковка.
Много я харесваме, а и котката доста я хапва, та разчитам на нейния подбор.

# 1 064
Феникс, 2 вида имаше без нитрит, трябва да ги погледнеш в магазина, обаче, не взех вчера, купих кайма. Вурстчета ще взема към края на седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт