Лидл 139 - Майски вълнения

  • 119 644
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 785
  • В градината...
  • Мнения: 16 071
Ръжата лесно пада при миене.  Железните съдове са така, но са незаменими. С качествата на чугунените, но много по-евтини. След употреба се омазняват.

# 1 786
  • Пловдив
  • Мнения: 44 587
Ръжата лесно пада при миене.  Железните съдове са така, но са незаменими. С качествата на чугунените, но много по-евтини. След употреба се омазняват.
Перу, кога ги е имало тия тигани?Въобще не съм разбрала...

# 1 787
  • Мнения: 12 390
Натуся, marchеva14, да, прави сте, съвсем забравих, купувам и за сливки (руската сметана), но и цената е по-височка, ако не се лъжа 3,50 лв., обаче е и с малко по-висока масленост - 35%. Хубава е, просто в руски магазини по-рядко ходя от Лидл.

# 1 788
  • на Мелмак
  • Мнения: 12 149
Хм, вчера ги гледах тези тигани. Не взех, защото имам доста, а и съм свикнала да не ми е гореща дръжката. Ръждата на мен не е ок.
Ползвам стоманени, там грешка няма.
Сума ти бисквити купих вчера, и всички ми харесаха Grinning И бялата нуга.

# 1 789
  • София
  • Мнения: 12 231
Натуся, marchеva14, да, прави сте, съвсем забравих, купувам и за сливки (руската сметана), но и цената е по-височка, ако не се лъжа 3,50 лв., обаче е и с малко по-висока масленост - 35%. Хубава е, просто в руски магазини по-рядко ходя от Лидл.
Да, по висока е цената й, но са и повече милилитри..така че се рентира. Но не навсякъде има руски магазини, това е проблем.
Лидълската сметана е .... горе-долу добра, не се разбива много добре, остава някак си по мека, не става добър сняг, защото , това е само според мен, няма добър процент масленост, независимо че я разбивам ледена, всяка сметана се съхранявам в хладилник. Важното е да се започне разбиването й на слаба степен и постепенно да се увеличава скоростта , става общо взето, като нямаш друга в момента, става.

# 1 790
  • Мнения: 746
Факличките дали ще станат добре във фурна?

# 1 791
  • Мнения: 11 784
Определено. Така даже ми харесват повече,отколкото на грил, запазва се от маринатата - в тавичка само в/у хартия за печене, без да се слага вода.

# 1 792
  • In transit
  • Мнения: 14 311
Рикота мога да ям ей така с лъжица. Мммм....Извара ще ви оставя за вас да има.
+1

Марчева, тази извара няма общо с рикотата, да не се набуташ.

Лъки, в Лидл зеленчукова борса имаше няколко кашончета от розето пино гриджо и био виното сицилианското...и полентата не бяха изяли Grinning (за разлика от нашия). Така, че може да хванеш някое винце. Най-отпред към касите бяха сложени.

# 1 793
  • Мнения: 1 086
А какво ще кажете за кашкавалената извара, която е на промоция от днес?

# 1 794
# 1 795
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 108
За ръждата по съдовете - след като се измият и изсъхнат се минава много фин пласт мазнина и така се съхраняват. Тук така се прави с пайеерите, които иначе раждясват ако не се омаслят преди да се приберат до следващото ползване.

# 1 796
  • Мнения: 20
Здравейте, да питам някой пробвал ли е буратата от тази седмица? Много ми е трудно да намеря някъде качествена и вкусна. Последно взех една от Кауфланд и за нищо не ставаше.

# 1 797
  • вятърничава
  • Мнения: 2 692
Бурата от К е гадна.В Лидл е ОК

# 1 798
  • Мнения: 32 079
Сметаната разбивам винаги във висок и тесен съд, задължително.
Коя извара е на промоция от днес- РС 1% в кофичката ли?

# 1 799
  • В градината...
  • Мнения: 16 071
Мистик, тиганите са в брошурата.
Омасляването ги предпазва от ръждата.
Ползвам и стоманени, но железните са много по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт