Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 614
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 800
Здравейте, да питам някой пробвал ли е буратата от тази седмица? Много ми е трудно да намеря някъде качествена и вкусна. Последно взех една от Кауфланд и за нищо не ставаше.
Купих една за проба, защото изобщо не знаех какво е, освен, че е някакво сирене. Оказа се много вкусна, но нямам база за сравнение. Нещо като моцарела с мека сметанова сърцевина.

# 1 801
На мен пък ми хареса доста киселото мляко Пилос 10% (гръцки йогурт), както и по-леката сметана 12% (произведени и двете в Полша) - повече ми допада, отколкото заквасената сметана 20% (доколкото пишеше последният път, когато вземах е на Мегле). Животинската течна в кутийка също (30%) харесвам.
Еднопластовите салфетки Флоралис също били добри - не стават като на “трици” като други еднопластови, които съм вземала (не от Лидл).

# 1 802
Здравейте, да питам някой пробвал ли е буратата от тази седмица? Много ми е трудно да намеря някъде качествена и вкусна. Последно взех една от Кауфланд и за нищо не ставаше.
Буратата от тази седмица е добра. Но винаги е с изичащ срок на годност. Така че, преди да купиш, погледни датата.

# 1 803
Купих една за проба, защото изобщо не знаех какво е, освен, че е някакво сирене. Оказа се много вкусна, но нямам база за сравнение. Нещо като моцарела с мека сметанова сърцевина.

Супер, мерси, че споделихте! Обожавам го това сирене и ще ида днес, докато не е свършило, че си идва края на седмицата. Simple Smile

# 1 804
Хубава е в Лидл, аз я харесвам, но не знам каква е в Кауфланд, за да сравня. По-скоро обвивката само е като моцарела, вътрешността е течна, сметанова.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 18:41 от Сиси ♥♥

# 1 805
  • Пловдив
Сега...казвайте за обикн.чийзкейк само изварата от кофата ли слагате или смесвате с нещо? Напр. крема сирене, др.сметана или...? Само с нея става ли?

# 1 806
  • have faith and be patient ..
Мале по цели теми взех да изтървам, ама мнпго пишете..  Голямата сметана мегле е животинска, на 90% съм сигурна, но имаше много е-та.. Щях да я лепна, но само това ме спря, мисля че и ценово беше добре

Предпазитрлите за седалки от по 7 лв

# 1 807
  • София
За бурата сърце давам, разкошна е, спокойно взимам винаги , когато я пускат.  Лошото е, че има кратък срок на годност, но тя и не остава.
Сега...казвайте за обикн.чийзкейк само изварата от кофата ли слагате или смесвате с нещо? Напр. крема сирене, др.сметана или...? Само с нея става ли?
Ако в рецептата няма друго освен извара не я смесвай с крема сирене.

# 1 808
Аз смесвам на око извара,крема сирене и 1 малка разбита сметанка

# 1 809
Факличките дали ще станат добре във фурна?
Да.. Аз правя върху хартия.

# 1 810
Някой има ли масата с 4 стола за къмпинг?

# 1 811
  • софия
Това розе ли ви сладни?
Pinot Grigio delle Venezie
Защото на мен и то ми харесва и не ми сладни 😆

# 1 812
  • 1st floor
Някой има ли масата с 4 стола за къмпинг?
Имаме я от миналата година. Не трябва да се мокри от дъжд масата, защото плотът ще цъфне. Столчетата стават, но не са от най-удобните. На мен са ми ОК, ММ само мърмори. Simple Smile  Иначе няма изкривени метални части.

# 1 813
  • София
Има нови бисквити, реплика на Белвита
Скрит текст:

# 1 814
  • Варна
А какво ще кажете за кашкавалената извара, която е на промоция от днес?

Хубава е. Направих от нея сирники.

Общи условия

Активация на акаунт