90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 33 567
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia

Ле-ле, на тази снимка Роуз страшно много ми прилича на китайската актриса Gong Li:

Скрит текст:

А освен това, в първия момент, виждайки фотоса, се сетих и за Айка от пети сезон. Спомняте ли си я?

Скрит текст:

Тя много искаше да има деца – Джош беше този, който се дърпаше (той май имаше от предишната си връзка), но в крайна сметка, се оказа, че налице са непреодолими непродуктивни проблеми и, като двойка, ще си останат без потомство. Малко тъжно е, предвид колко много искаше да си има детенце Айка... Frowning1
Та, снимката на Роуз ми напомни за Айка, защото, по спомен, тя много се гласеше, клепаше грим в изобилие и вееше коси до кръста.

Би могла да им помага и като започне да работи в чужбина.
Да, бе, читавите работни позиции в чужбина за необразовани филипинки с лопата да ги ринеш.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 11:13 от Blаck Cat

# 631
Според мен, Роуз нямаше да изневери на Ед или да го измами по какъвто и да е начин, ако той се беше съгласил да й бъде нормален съпруг. Това, че тя има дете не е нищо особено както в живота, така и в предаването. Имаше чужденки с деца, които се омъжиха и си имаха второ с американеца (примерно Ала, ако се сещате). Роуз щеше просто да се грижи за къщата и децата, едва ли щеше да иска скъпи пластични операции и лукс, ама Ед не е много нормален и се сърдеше, че му взели рестото за пижама, която струва три долара...

# 632
  • София
Вижте колко интересна статия за финансовото състояние на най-богатите участници в предаването.
Учуди ме, че Елизабет е сред тях, това значи, че наистина всичко с баща ѝ е цирк, те щом имат 1 милион долара, нямат битови проблеми.

https://www.thecinemaholic.com/90-day-fiance-richest/

# 633
Този Колт от предаването ли е спечелил тези пари? Че иначе изглеждаше голям изпадняк...

# 634
Специално за Елизабет и Андрей съм си мислила, че разиграват нарочно сценки с баща й. Те няма с какво друго да са интересни. Същото си мисля, че е при Педро и Шантел. Цирк за пари.

# 635
  • София
Не, в статията пише на кого откъде са им парите, сложила съм линк най-отдолу.
От предаването печелят по 1000 до 2000 долара на епизод за семейство, най-много е за Tell all. Той и Ларида участваха в доста епизода, а той продължава с майка си, така че доста пари е натрупал от предаването, но основните са му от работата, софтуерен инженер, а те печелят много добре.

# 636
Малко ми е съмнително за Колт, защото в началото нямаше 1000 долара за гаранцията на Лариса и караше раздрънкана кола. Но до сега може да е припечелил.
Пол и Карини са бедни със сигурност, а от няколко години са в предаването, явно забогатяването не се получава при всеки.

# 637
Аз затова питах за Колт, защото в предаването изобщо не личи да в добре материално. Иначе знам, че е някакво ИТ. А на Педро и Шантел - евала, добри актьори са и монетизират сериозно техните отношения. Но иначе много си личи, че всичко е цирк.

# 638
  • София
Оо да и аз не знам колко е истинна статията, може и да не е.
Според мен от предаването не се забогатява, но от странични дейности, да. Например по-готините печелят от инстаграм доста, но трябва да ги харесат определени марки.
При Пол и Карини, те изхарчваха всички приходи за пътувания до Бразилия, не е евтино. Така се случва при доста от двойките или за годеническата виза. И остават на нула.

# 639
Георги в представянето си каза, че е родом от малък град, близо до границата с Гърция, какво море, каква Стара Загора...? А това, че докато той говореше даваха произволни кадри от България - морето, планините, розобер- хич да не си го слагате на сърце Simple Smile Аз следя шоуто на сестрите, но съм назад с няколко епизода. Тръгна ли вече по нашето TLC?

# 640
Даваха негови снимки от детството до морето, а не общи кадри. То вярно, че всеки има такива снимки, но защо ги дадоха, докато той говореше за града си и България...

# 641
  • In transit
Кои са Майкъл и Дейвид? Сещам се само за Дейвид с украинката, която не е виждал изобщо?

# 642
Майкъл не беше ли онзи над 40 годишен с две деца и разведен, който живееше до бившата си? Ако е той го бяха давали в карантинните епизоди. Той май се представяше като много богат още отначало. А годеницата му си беше купила кола с кредитната карта, която й беше дал.

Шоуто на сестрите май утре почва по бг TLC.

Аз се чудих само мен ли ме плаши Аш с изцъкления си поглед😁 като демон е. Брат му не гледа така.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 13:25 от Hot SummeR

# 643
  • In transit
Извинявам се, прочетох статията и видях кои са. Simple Smile

# 644
  • Sofia
Аш е с очите.
И мен ме плаши.
Сигурно има някакъв очен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт