90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 33 573
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
На мен Ръс ми прилича на гей. Може би е точно заради типичното американско излъчване, освен това е много пасивен. Но, да, той без проблем би могъл да си намери подобна на него жена.
Насилникът Джефри се има за голям красавец. Не че е грозен, но той си представя, че е супермодел, от време на време си прави кифленски снимки и ги пуска в Инстаграм с хаштага на предаването. Под кифленски имам предвид, че не се е снимал на определено място или събитие, а само за да покаже колко е красив... Напомня ми за Зуулендър, ако се сещате.

# 616
  • София
Интересно ми е Британи и Язан от Йордания дали са заедно

# 617
Не знам дали са заедно, но определено няма да са в бъдеще. Абсолютно никакви допирни точки. Не виждам и любов при тях. Както някой спомена, тя го използва, за да добие популярност. Няма как да живее в толкова консервативна държава.

# 618
  • In transit
Офф, снощи Джефри пусна и сълза, че са го използвали за зелена карта.  Sunglasses
Сега се сетих, че на мен най-симпатичен като мъж ми беше онова момче от Сирия... зъболекар беше мисля, а половинката му се казваше Ейвъри.

# 619
  • sofia
RageRageRageRageох тоя Ед........

# 620
  • sofia

познахте ли я 🙂

# 621
Ехеее, Роуз?

# 622
  • Пловдив
Силата на грима. Simple Smile Вуйчо ми онзи ден ми разказа една история как на младини той и приятелите му са избирали с коя девойка да бъдат. Ходели на реката, където девойките се къпели, но изчаквали първо да си измият косата и лицето, че да не остане никакъв грим по тях. Накрая избирали тези, които
Скрит текст:
имали най-големите гърди.

# 623
  • Sofia
Азан на Ейвъри арабин ли е? Плаши с тези опулени очи 😳

# 624
Имаш предвид Аш. Мисля, че е индус.

# 625
# 626
  • In transit
Това Роуз филипинката ли е? Hushed Thinking

# 627
Тази Роуз горката толкова драпаше да се измъкне от мизерията. Дори на Ед беше готова да се пусне. Дано да намери щастието.

# 628
  • Пловдив
Тя и без грим си е симпатяга, така че дано успее да намери правилния за нея мъж. Със сигурност иска да измъкне семейството си от бедността, но не бива на всяка цена да се мята на врата на всеки с парични възможности. Би могла да им помага и като започне да работи в чужбина.

# 629
Роуз не е грозна. В предаването имаше няколко други филипинки, които се омъжиха (за нормални мъже) и вече имат и деца, а изглеждаха много по-зле от нея.

Общи условия

Активация на акаунт