90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 33 576
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Две години. Той твърди, че е отслабвал нарочно и е правил упражнения, за да бъде във форма като излезе.

# 601
  • у дома...
Току що прочетох в една от фейсбук групите, че наш Герги бил женен. И коментираха, че Дарси ще е пак с разбито сърце.

# 602
Интересно; да не би да е разделен с жена си? Дарси каза в рекламата, че той имал някаква тайна, която споделил с нея, да не се окаже, че е това... И ще станат като Сумит и Джени Simple Smile

# 603
  • у дома...
Пишеше, че нямат никакви подробности за съпругата му. Може да се окаже брак за зелена карта. И Дарси да е стъпало към кариера в шоубизнеса и риалитата.

# 604
Ако той си изиграе добре картите и има късмет, ще може да извлече много от ситуацията.
Простата Лариса твърди, че не й пука, че е уволнена от предаването и само от първото си шоу (нещо като стриптийз пред камера) е спечелила 100 000 долара и е върнала заема на Ерик...

# 605
  • In transit
Бях забравила за силиконовата руска кукла на Хорхе. А той наистина се е стопил до неузнаваемост.

# 606
Сега четох една статия, според която 90 дни (всички предавания) имат огромен рейтинг в Америка и дори Биг Брадър мести часа си на излъчване, за да не се конкурира с едно от тях.
Явно затова всички се натискат да участват и се правят повече и повече разклонения.

# 607
  • sofia
здравейте ,от много сигурен източник (колега на Георги в Америка)знам,че той е от Стара Загора
а за хубав дааа Аладин го бях забравила Simple Smile Деван от жените както и Ашли (на Джей от Ямайка)

# 608
Деван не изглежда зле, обаче в Инстаграма си слага едни снимки, които въобще не приличат на нея. Явно тя самата не се харесва.

При жените има доста хубави - и Паола, и Шантел (въпреки че са кифли), Олга, Кирлиам, двете Ашлита и доста други са все добре изглеждащи.

Това е снимка от профила на Деван - тя сама си я е променила. Единствената прилика, която виждам между реалността и снимката, е дългата тъмна коса:

Ерик на Лариса за мен е доста симпатичен външно, но има противен характер.

# 609
Какво ще кажете за Осмар, или както там се казваше, а, Омар  🤔

# 610
Омар е хубав, но не е мой тип. Има нещо претенциозно в излъчването му (как да го опиша... изглежда досаден и му е изписано на лицето)...

# 611
  • Sofia
Девън ми изглежда психически нестабилна – постоянно седи с един празен поглед, стерилно изражение и полуотворена уста. Сякаш няма никакъв живец в нея. Иначе – хубава жена е, не мога да отрека.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:12 от Blаck Cat

# 612
Да се поправя - имах предвид двете Ейвърита.

# 613
Паола е хубава жена. Ръс също е хубав, но някак има нещо безлично в него.

# 614
  • София
Ръс има американско излъчване, симпатяга е, има качества да спечели жена и с приличната външност и нормална американка би могъл да има. Повечето в това предаване не стават и ако не са бедните чужденци, ще си останат без семейство.

Общи условия

Активация на акаунт