90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 33 609
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Джеси не само на снимките, но и последните пъти, когато го даваха в предаването не изглеждаше добре (когато Анджела го защитаваше от останалите и щеше да се сбие заради него).

Андрей може да не е мой тип, но все пак изглежда по-хубав от Либи. Тя е като женска версия на баща си, а това не е добре.

Ей го Георги, понякога изглежда добре, понякога не чак толкова - но пък при повечето хора е така:

# 586
Двете Дарсита са направо Божинов и Благой Георгиев да се сбият за тях.

# 587
Двете Дарсита са направо Божинов и Благой Георгиев да се сбият за тях.
  Ахаха, много си права Joy
 Аз харесвам Алексей. Много ми е чаровен. И като семейство са едни свежи, такива Simple Smile

# 588
  • София
Нашето момче изобщо не ми е красиво, предпочитам Андрей. Joy

# 589
  • Sofia
Този Георги да не е от Банско - някакви видеа от региона ми се стори, че представя когато се представяше кой е и откъде е?

# 590
Георги не каза от къде е, каза че е от малък град на море, имало и планина, и рози... Много объркано обяснение, не разбрах дали нарочно шикалкави или просто английският му е лош. А, и каза, че семейството му има бизнес - производство на вино...

# 591
  • In transit
Леми направо избухна Joy
На снимката където са цялото Дарси фемили изглеждат като героини на един друг сериал по ТЛС...не се сещам точно името, но даваха американски джипсита...едни шукаритетни такива. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
И ние ги гледаме джипситата, Сестри по кръв и Различни хора, различни сватби 😸

# 593
  • Майничка
Най- симпатични ми бяха един испанец, който се ожени за много млада певица (татко й също хващаше окото) и един младеж, който си взе южноафриканка. Баща му беше хардлайнер, направо расист, но накрая клекна.

# 594
Уолмарт не е точно като Метро, средно между Пени и Метро, защото там ходят и наистина бедни и луди хора, известен е в цял свят, че хората ходят там, както искат облечени и не се съобразяват с нормите за приличие, това тук не би било добре прието дори. Ето примери:
https://www.google.com/search?q=walmart+strange+customers&tb … CHBF_enBG880BG880
Имам предвид, че може да се купи всичко -храна, дрехи, техника, мебели, а не че е някакъв кой знае какъв класен магазин.
На американците никъде не им пука как ходят. Друг е въпросът къде ще ги допуснат.
На мен от мъжете май никой не ме допада. Донякъде етиопчето. Сладък е.

# 595
"Заживелите щастливо" също ще отвръщат на удара Dizzy Face :

Това е такова безсмислено предаване... Не знам защо от ТиЕлСи непрекъснато се наливат пари към тези хора...

# 596
Снощи пропуснах да ви питам, познахте ли момъка, аз трудно : ))

Скрит текст:

# 597
Така е, много се е променил. Обаче на снимка изглежда по-добре, отколкото на видео - гледах малко запис и изглежда сух, някак неестествено. 

# 598
Е как няма да е сух, то мазнинка не му е останала 😁

# 599
  • Sofia
Колко време е бил в затвор?Толкова е изпит и съсухрен все едно в концлагер е бил и по цял ден е чукал в каменоломната...

Общи условия

Активация на акаунт