90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 33 622
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Когато заминаха за Бразилия го каза.
Но нашите може и да не са превели, като знам, че понякога заменят цели изречения.

Например, когато Лариса извади суровата пуйка за деня на благодарността, извади шийката й от стомаха (както тук слагат дробчета, ама американците не ядат дробчета) и попита приятелката си Кармен, дали шийката е оная работа на пуйката.
По нашата телевизия целият диалог беше преведен различно. Лариса каза нещо от сорта "Какво е това?", а Кармен отговори "Това е вратът на пуйката" (при птиците се казва шийка, не врат, ама нейсе)

# 571
  • sofia
Здравейте
от много време Ви чета и от много време гледам предаването,
много ми харесва,НО сега ме засърбяха пръстите да Ви пиша!
Андрей може да е най красив от всички,но ми идва да му забия един шамар....супер нагъл,много ми е жал за тоя сладур от Етиопия...много
Колт е най противен за мен,а горката Деван...Горката

# 572
  • София
Уолмарт не е точно като Метро, средно между Пени и Метро, защото там ходят и наистина бедни и луди хора, известен е в цял свят, че хората ходят там, както искат облечени и не се съобразяват с нормите за приличие, това тук не би било добре прието дори. Ето примери:
https://www.google.com/search?q=walmart+strange+customers&tb … CHBF_enBG880BG880

# 573
Не знам дали Андрей е най-красив, на мен Синджин като че ли ми е по-симпатичен Simple Smile А имаше и някои други с добра външност. Колт и на мен ми е най-противен. Или е на второ място, след Ед.

На Деван не й съчувствам. Един ютубър (българският зет, ако се сещате), я изобличава напоследък във видеа и тя го е заплашила, че ще го съди. Последната новина при нея е, че твърди, че е напуснала Джихун, защото той и родителите му са тормозили Драцила (или както там се казва). Джихун отговори в Инстаграм, че просто са се опитали да я възпитават, защото правела различни неправилни неща, като например да напада и скубе други малки деца. Деван вдигнала скандал - никой нямал право да нарежда на детето й и си заминала.

# 574
  • София
И на мен Андрей не ми е особено красив. Grinning

# 575
На мен също не ми допада Андрей. Много ми е ръбат Grinning Чисто като външност Джеси ми харесва най-много. Дори Алексей, въпреки че не е някакъв красавец, ми е много симпатичен.

# 576
  • София
Чудех се как се казваше... Точно Алексей ми е най-симпатичен на мен.

# 577
Андрей ми е ръб, ако се сетя за някой хубавец, ще пиша. Джеси определено е по-добре от Андрей.

# 578
Алексей ми харесва повече от Джеси. Джесито винаги ми е изглеждал грозноват в лицето. И нашият Георги е много по-добре от него в това отношение.
Тази физиономия няма как да ми хареса: https://www.instagram.com/p/CEZzlACJgRE/

# 579
На мен Сумит, ама в началото като Джени не знаеше с кой си пише 🤣🤣🤣

# 580
Човекът от снимката изглежда много добре, но той едва ли и знае, че участва в предаването:

Аладин беше хубавец, по свой си начин.

# 581
  • София
Джеси не е лош визуално, просто не е мой тип, пък за характера му няма и да коментирам...

# 582
Надявам се Гошето да излезе най-големия хубавец 😎
Алексей ми е мушморочест, а и с този странен врат, просто е по-нормален човек от Джеси....

А какво става с тези двамата, знае ли се нещо, мацката беше сладурка:

А леле мале:

А мале леле, сватбари 😎
Булката с каква коронка е 😸

# 583
Е Джеси верно на тия снимки някаква много идиотска физиономия е докарал, но иначе пак смятам, че има красиво лице. Особено в първия сезон като се срещнаха с Дарси много ми харесваше. То тогава и тя беше къде-къде по-красива.

# 584
  • София
Джеси с Дарси беше добре, както и Джонатан и понякога Ръс. Аладин също ме кефеше, красив арабин е, за който си пада по такива.

Общи условия

Активация на акаунт