90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

• 33 665
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Сега гледам  епизод с Язан и Британи и Ариела и приятеля и ...

Британи изобщо не е за Язан ,семейството му и вярата му . Прекалено е първична,импулсивна,емоционална,избухлива .... как веднага си извади бутилка с алкохол. Пречка е , че не са се опознали един друг,културните различия ,характерите. За да се омъжи за него трябва да не използва социални мрежи , да си изтрие профилите в интернет и т.н. това го каза баща му.

Ариела какво очаква от приятеля си , той е от бедна държава, без голяма финансова възможност . Как очаква да отиде и веднага всичко да е перфектно както в Америка. Вярно е , че условията там не са добри ,но предполагам ,че е била наясно. Той поне се старае колкото може. Доколкото разбрах той няма родители , май живееше с брат си или сестра си и реално няма финансов гръб от тях както някой други участници .

Джени и Сумит са изгубена кауза за мен . Не са ми симпатични.

# 556
И на мен Джени с всеки епизод ми става все по-неприятна. Дано Сумит се откъсне от нея.

Бритати със снощното си поведение пред родителите на Язан, мисля че е бита карта.

А Ариела защо не си живее в Америка с мъжа й? Има ли някаква причина да не могат да кандидатстват за годеническа виза? Той е инструктор, доколкото помня,  добре ще се препитава в САЩ с тази професия.

# 557
Тази Британи трябва да бяга с 200. Как напират родителите на Язан да ги оженят! Ужас. И да си била изтриела соц. мрежи и  да не противоречала на мъжа си... Здравей робство! Толкова ли не може още да проумее къде се набутва??

# 558
Британи не е жертва, тя нарочно е избрала Язан, за да изглеждат скандално и да ги изберат за предаването. Жената иска да е известна. Не мисля, че има намерение да се жени за него. В случая той е жертвата, защото май не разбира, че тя си играе с него.

Ариела много добре е знаела къде и как живее Бини, тя е прекарала месеци с него. Той не е казвал, че иска да се мести в САЩ. Веднъж вече се е женил за американка - ако искаше, щеше още преди да се влошат отношенията му с нея, да подаде документи.

Дарси и Георги май още са заедно - наскоро тя е публикувала нова снимка в Инстаграм, а в скорошно интервю спомена,че за разлика от Том, Георги никога не е казвал, че не харесва устата й.

# 559
Те българските мъже харесват жени с подобна визия на Дарси.

Аз съм изумена Андрей как действа Елизабет и тя от своя страна търчи при тати за пари. Те все пак имаха сватба. Като Андрей толкова иска сватба по техните обичаи, да си седне на д-то и да поработи. От къде на къде баща й ще плаща. Много е нагъл. И каква е тая сватба между 14к и 50к долора. В Молдова може би сватбите като разход са подобни на нашите. За 50к долара сватба трябва да е нещо супер луксозно и скъпо.

# 560
Сериозно ли бащата на Елизабет е платил и Молдовската сватба?

# 561
В предаването така казват, но много коментатори предполагат, че е платено с пари от телевизията. Сватбата им наистина е луксозна.
Андрей се заяжда, че в Молдова такава била традицията - сватбата да се плати от родителите на булката. Май и у нас има нещо подобно, но не знам някой да го спазва.
Самата Елизабет искаше скъпа сватба, така че е трудно да се каже, че е била манипулирана.

Дарси наистина прилича на фолк певица сега, видът й не е необичаен за нашите ширини. Ако им потръгне, може да си спретнат една българска сватба на морето (той е някъде от морето).

# 562
Андрей каза, че той бил платил сватбата в Америка, а бащата на Елизабет бил платил сватбите на другите сестри. Сега Андрей очаква бащата да плати за цялата сватба в Молдова и праща Либи да проси пари.
Вече дали продукцията е платила или Чък, не се знае.

Мен много ме дразни Деби, как се завлече в Бразилия да пази мамин златен.

# 563
  • Sofia
Според мен при Либи и Андрей голяма част от нещата са за пред камерите, да става шоу. Андрей си работи в шоуто, не е безработен Simple Smile 2000$ на епизод им плащат. Имаше информация за тях, че се разбират перфектно и повечето драма е игра, бащата и той явно заработва в щоуто - мисля, че това е причината родителите на Андрей да не реагират на драмите. Все пак бащата показа доста сериозно уважение когато бащата на Андрей дойде в Америка, след това в Молдова спомена колко ястия е сготвила жената в една мъничка кухня и т.н

# 564
Много удобно го е извъртял това с традицията... И други случаи е имало, когато се кара, че не иска помощ от бащата на Елизабет, ама всъщност я подръчква да тича при него да иска пари... Много е нагъл.

П.П. след предното мнение - това ме отблъсна от шоуто, че всички е за пари и всичко е по сценарий. Не се виждат истинските отношения и истинските реакции.

# 565
Според мен, семейството на Елизабет се държа грозно в Молдова. Точно Чък каза, че им били поднесли храна за селяни, а Чарли (братът на Либи) коментира на сватбата, че се сервирали гнусни и странни неща, като например хайвер и пушена сьомга. В случая със сьомгата само посочи каза " това е нещо сурово, няма да го ям". Явно не е виждал, муа само хамбургери. Точно неговото поведение едва ли е било по сценарий, защото беше видимо пиян.

# 566
  • In transit
Колкото и да е по сценарий всичко си проличава колко са ограничени и задръстени американците. Не виждат нищо по-далече от погледа си. Да не говорим, че повечето преди шоуто не са излизали от щата си и са толкова смешни като попаднат в малко по-различна среда от тяхната.

# 567
Да, като Деби в Бразилия. Нямала търпение да види техния Уолмарт... Това не е ли супермаркет за евтини стоки (като Пени, който фалира в България)?
Сигурно затова, когато Пол доведе Карини в САЩ, първо й показа някакъв супермаркет (при което тя коментира пред камерата, че и в Бразилия има супермаркети).

Между другото, имаме новина - след като Карини избяга от Пол, обвини го, че системно я е принуждавал да правят с.кс (това го имаше в документите от полицията, които бяха снимани в някои сайтове), издейства си ограничителна заповед за 3 години, тези дни двамата са се сдобрили и отново са заедно.
Съмнявам се да участват в друг сезон след това фиаско, но никога не се знае.

# 568
Е Уолмарт не е чак като Пени, който доколкото помня беше голяма мизерия. Но да, за доста американци най-големия кеф е да отидат до Уолмарт.

# 569
В кой епизод е това с Деби? От тази седмица ли?
Уолмарт е нещо като Метро, но на дребно.

Общи условия

Активация на акаунт