Промоции на книги - тема 7

• 62 608
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
И в Книжарничката разчистват

# 556
  • София
Може ли някой да даде линк към книгите,  който са на издателство Сиела, защото на мен не ми се получава? Отваря ми всички издателства. Благодаря!!!
Отиваш на разширено търсене и пишеш в полето "Издателство" Сиела и ще ти се отворят.

# 557
Меган, промоцията важи онлайн само на 1-ви ноември, а Сиела си имат винаги 10% намаление на техните книги в сайта им.

Здравейте! Това означава ли, че на 01.11 няма да имат такова 10% намаление и ще може да се поръчат с 50%?

# 558
  • Бургас
Да. На 1.11 е онлайн. На 31.10, 01 и 02.11 във физическите книжарници.

# 559
На всяка промоция на Сиела обясняват за този ваучер. То е проформа и всъщност не ви е необходим. Когато отидете на място, тези ваучери са оставени навсякъде - на касата, на купчинка върху книгите и т.н. Преди години, когато за първи път казаха, че ще има такива ваучери се обосноваха, че това е за да нямат законови проблеми (явно има някаква клауза при намаления от рода на -50%). Дефакто ваучер не ви трябва, но те си връзват гащите, ако им дойдат на проверка в този ден. Освен това всички книги на Сиела са винаги с -10% на сайта им, НО това няма значение, защото това намаление отпада и ВСИЧКИ техни книги влизат в -50% намаление. Изключвам книгите им, които са по 5 лв.и по 2 лв. + Pre-ordar-ите.

# 560
  • София
Освен това всички книги на Сиела са винаги с -10% на сайта им, НО това няма значение, защото това намаление отпада и ВСИЧКИ техни книги влизат в -50% намаление. Изключвам книгите им, които са по 5 лв.и по 2 лв. + Pre-ordar-ите.

Това не е съвсем точно така, защото на лятната им промоция взех една конкретна книга - "След края" - намалена на 40%, а не на 50% Wink
Обяснението беше, че участвала в някаква си друга промоция, която не можела да бъде прекратена  и т.н.

# 561
Освен това всички книги на Сиела са винаги с -10% на сайта им, НО това няма значение, защото това намаление отпада и ВСИЧКИ техни книги влизат в -50% намаление. Изключвам книгите им, които са по 5 лв.и по 2 лв. + Pre-ordar-ите.

Това не е съвсем точно така, защото на лятната им промоция взех една конкретна книга - "След края" - намалена на 40%, а не на 50% Wink
Обяснението беше, че участвала в някаква си друга промоция, която не можела да бъде прекратена  и т.н.

Да, и аз си взех книга тогава с - 40%, но все пак това беше някаква извънредна промоция, не от стандартните, които правят за 1 ноември, 3 март и 24 май.

# 562
Да. И аз при последното намаление взех една на Хенри Джеймс и ми казаха, че е на 40%. Но и това си е супер добро намаление.

# 563
  • София
Да. И аз при последното намаление взех една на Хенри Джеймс и ми казаха, че е на 40%. Но и това си е супер добро намаление.

О, разбира се Simple Smile

# 564
Меган, промоцията важи онлайн само на 1-ви ноември, а Сиела си имат винаги 10% намаление на техните книги в сайта им.
Да, знам, че онлайн е само тогава. Този път мисля да отида до книжарница, още утре сутринта.

# 565
Миранда са с намаление от 30.10 до 10.11 и безплатна доставка за поръчки над 50 лв : https://miranda.bg/?fbclid=IwAR0mULrIAN9mMjsfexiYtOwPt7qPoFUESur … DukiQBD9w0OBziKu0

# 566
Хермес правят ли намаление такова както при Сиела, че 15,20%не ме трогват...
За Сиела много се очудих този път. Винаги намалението е било еднакво онлайн и на място. Точно сега по време на пандемия са решили тази промяна.
Понеже живея точно до книжарницата и винаги ходя на място е било лудница, хората са един върху друг. Даже няколко пъти съм поръчвала онлайн, заради това, а тогава не бяхме и чували за пандемия..

# 567
- 30% отстъпка от издателство "Вакон" по случай Деня на народните будители  📚🛍
От днес до 2 ноември поръчайте две или повече книги от български автори и се възползвайте от 30% отстъпка. Доставката е безплатна!

Скрит текст:

# 568
  • София
Ей, много тъпо, че на Сиела е онлайн само 1 ден, дано не крашне сайта. Simple Smile В тази ситуация няма да се юрна към книжарница да се бутам с хората.

# 569
  • Бургас
Не винаги в Сиела е било еднакво онлайн и на място като дни. Миналата година пак беше така.

Тъпото е, че в сайта им някои книги ги няма налични, а по книжарниците има някакви остатъчни бройки. Говоря за по-стари издания.

Общи условия

Активация на акаунт