Промоции на книги - тема 7

• 61 714
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
И тези двата, но не съм ги пробвала - напоследък си поръчвам намалени стоки и не мога да ползвам код:

# 61
Промоцията на Колибри някой знае ли до кога е? Много неща си харесах.

# 62
  • Somewhere in Spacetime
Благодаря, че се включихте, добавих и вашите кодове в поста от предната страница. Ще изчакам още малко, ако излязат и други, и ще редактирам първия пост.

Промоцията на Колибри според мен е до края на извънредното положение - 13 май. Няма дата, но са го наименували Извънредно намаление.

# 63
UNCR24 за 24% отстъпка от Ciela. При вече намалени книги важи по-високият процент отстъпка.

# 64
📚 Отстъпки от -20% на всички книги на издателство Бард до края на месец май в Озон . Важи за всички книги на ИК Бард без заглавия на преордер.

Днес си взех поредната поръчка от Озон, имаше 2 пакетчета дъвки ,явно им свършиха дисковете, и малки книжки са ми пращали, веднъж и една тетрадка. Надявам се на книгоразделител скоро.

# 65
-20% на всички книги от ИК Жанет 45

# 66
Влизам снощи пак в сайта на Ориндж, щото сърце не трае  Grinning Една книга, дето я искам беше с 35% намаление. Обаче какво мярнах луксозно издание на Ана Каренина, намалено от 32 на 20 лв и почнах аз да пресмятам да дам ли пак едни 40 лв за книги, щото ММ ще ме гръмне вече. И си казах, сутринта ще реша. Ставам аз, решена, ще поръчвам. Влизам в сайта, вече няма отстъпки и ма двете книги Cry Ще се изям от яд Joy

# 67
  • Варна
До 7-ми беше Simple Smile Аз сто пъти гледах, нали и аз се колебах. В крайна сметка от трите книги поръчах две.

# 68
  • у дома
На мен ми пристигва полъчката от Озон-и понеже е за 162лв  само книги- няма дъвки,няма диск,за книжка пждарък да не говорим. Явно ме смятат за платежоспособна и нямаща нужда от подаръци.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 00:50 от svetlaem

# 69
Не знам на какъв принцип ги слагат. Аз поръчах 2 книги като платих с ваучер за 20 лв., който спечелих от една игра и реално само доплатих разликата от 4 лв. В кутията имаше 2 кутийки дъвки Halls.

# 70
Според мен не ги слагат на някакъв принцип. Честно казано не мисля, че някой трябва да се сърди, защото никъде не е упоменато, че винаги и на всеки ще пращат изобщо подарък. Явно като има пращат, като свършат, не пращат. Аз подаръците им не ги ползвам и ги подарявам по благотворителни базари. И нищо да не ми пратят, все тая, важно ми е че книжките ги купувам с намаление и безплатна доставка, другото е бонус.🙂

Ако някой ще купува книги от Бард, по-добре да купува диретно от сайта им, в момента е по-изгодно, отколкото в Озон. Имат супер промоции.

# 71
Изчетох набързо последните страници. Добавям още промоционални книги от издателство Хермес.

150 книги с 40% отстъпка

# 72
Изчетох набързо последните страници. Добавям още промоционални книги от издателство Хермес.

150 книги с 40% отстъпка
Страхотна промоция от Хермес и то не на залежали заглавия! Бих си взела всичко от Клуб класика, заради чудесните издания, но след всички тези намаления съм пред фалит. 😁

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 00:26 от tarantula87

# 73

150 книги с 40% отстъпка
Страхотна промоция от Хермес и то не на залежали заглавия! Бих си взила всичко от Клуб класика, заради чудесните издания, но след всички тези намаления съм пред фалит. 😁
Веднага си харесах аз Гордост и предразсъдъци Grinning

# 74
Голяма драма с дъвките за подарък.
Предпочитах да са пропуснали дъвките, а вместо това, всички продукти да бяха в безупречно, ново, хубаво миришещо състояние.
Не да се занимавам с чатове, обяснения,  пакетиране, обратно връщане за моя сметка, а вина нямам, никаква. И въобще да си губя времето, при голяма сума платена поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт