Промоции на книги - тема 7

• 62 597
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Тъкмо излязох от Сиела Варна, имаше 5-6 човека. Взех си „Английският съсед” на Михаил Вешим.
От Ера си поръчах „Това е Нидерландия” и две криминални книги. Доволна съм!

# 601
Равносметката е "Малка омраза" на Джо Абъркромби (невероятна изненада, очаквах да е изчерпана), "Деволюция" на Макс Брукс, "Изстрел" на Тейлър Адамс (тук също очаквах да няма наличност) и "Линията на бляновете" на Сергей Лукяненко (тя беше намалена на 5 лв, но пак си беше в списъка). Исках да пробвам и Клеър Макинтош с "Донорът", но такъв ми бил късметът. Другата книга не е на издателство Сиела, намалена е само с 10%, така че няма смисъл да я споменавам.

# 602
Оф, дали имат практика Сиела да дозареждат бройки?

# 603
Ето ги и моите от Сиела (на Удхаус я нямаше този път, албумът със снимки от България го имаше, обаче реших да си оставя пари за Герои; следващият път ще го взема, ако има останал):

В книжарницата имаше хора, но не беше страшно. Чух, че казаха на една жена след мен да не влиза още, защото имало ограничение на бройката хора.

Ориндж също имат код за 20% отстъпка:

Предложението важи само за онлайн поръчки в периода 1.11. - 2.11.2020 г. за покупка на книги на български език, не се комбинира с други актуални намаления и артикули обозначени със звездичка.

# 604
Мисля, че сега е моментът да ви препоръчам "След края" на Клеър Макинтош.
Ходих втори път за да я взема, е купих и още няколко...Wink

# 605
Сиела имат ли безплатна доставка над определена сума, не откривам такава информация в сайта🤔

# 606
Над 50 лева.

# 607
30 не бяха ли?

# 608
Над 40 лв е безплатна доставката от Сиела.

# 609
Беше над 40 лева март или май месец, като поръчвах, вече над 50. Последният абзац от снимката.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 16:22 от stasha_s

# 610
  • в сърцето на един мъж...
Не мога да разбера сиела за поредна година правят намаления, сайта им винаги се срива, отделно половината книги ги няма налични. Как може книга, която е чисто нова, съвсем скоро пусната, да не е налична половин час след началото на промоцията. Поръчах си книги от хермес, от сиела, Тайната на Диор и Донорът ги нямаше, въпреки че когато ги сложих в кошницата да чакат, пишеше, че има наличност. Много е изнервящо и неприятно така.

# 611
  • София
Днес в Paradise mall беше спокойно, но за съжаление нямаше Тайната на Диор Sad

# 612
  • София
Днес в Paradise mall беше спокойно, но за съжаление нямаше Тайната на Диор Sad

Но я имаше в Парк Центъра (това е новото име на мол Сити Център София). Дори бяха изнесли щанд във фоайето на ниво О до ескалаторите, така че да няма струпване на хора в книжарницата и повече хора да видят промоцията. Браво за тази организация!

# 613
Намаление 10-20%съвсем не ме трогва, то си е целогодишно. Единственото Сиела е 50% другаде не видях. Или ако има е само на няколко. Днес пак бях в Сиела съвсем спокойно,  всички книги си бяха налични без Диор... Минали години винаги е имало много хора въпреки, че в началото на август имаше панаир на книгата в града. Следващото намаление ще им е за 3 март.

# 614
  • Бургас
Аз успях да поръчам Тайната на Диор. Остава сега и да дойде.

Общи условия

Активация на акаунт