Промоции на книги - тема 7

• 62 584
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Здравейте! Отдавна не съм пазарувала книги онлайн. Има ли в момента някакви кодове за отстъпки в Озон, Сиела, Ориндж?
Преди имаше при плащане с кредитна карта.

# 676
Озон имаха -20 процента с код NOV1 (дано не го бъркам). Май беше до днес.

# 677
Беше до 04.11.2020, за съжаление.

# 678
  • Варна
Кода беше 1NOV и беше до 4 ноември.

# 679
Чакаме Черен петък вече.

# 680
Съжалявам, объркала съм. Но те наистина скоро пак ще имат отстъпка.

# 681
# 682
  • София
Тъкмо мслех да се престраша да прочета нещо скандинавско.
Моля да ми препоръчате нещо, не съм чела почти нищо скандинавско от детските си години. Тогава развих някакво отвращение започнало с тлъстия крадлив чичак Карлсон и завършило с наглата Пипи Neutral Face Знам, че книгите са любими на много хора, но в мен пробуждат само агресия към героите и автора. Чета книги от всякакъв жанр, предпочитам проза.

# 683
  • Варна
Здравейте! Отдавна не съм пазарувала книги онлайн. Има ли в момента някакви кодове за отстъпки в Озон, Сиела, Ориндж?
Преди имаше при плащане с кредитна карта.

В момента код за 10% отстъпка при покупка на книги в Озон е PSB40.
Ето оттук: https://www.game.bg/ozonebg

# 684
  • Варна
Аз получих известие от Сиела, че пратката се подготвя и номер за проследяване.
Озон освен черен петък трябва да имат и онлайн Зимен панаир на книгата.

# 685
# 686
@ iveto_11 Прочети "Ние удавниците". Много увлекателен сборник с ракзази. Проследява живота в едно  датско пристанище в продължение на половин век. Започва с една война и завършва с една война, а междувременно се случват цяла гама от събития и лични драми.

Не те знам на каква възраст си и четеш ли такива неща. От Астрид Лингред са хубави за младежи "Братята с лъвски сърца" и "Мили мой мио" (тя е за малко по-малки), те са приказни. А Пипи и Карлсон, са от по-друг тип, те са  тип черен хумор и не е за всеки. АЗ с Пипи съм се смял, но Карлсон също не ми допадна - прекалено е нагъл за моя вкус.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 21:33 от Лорд Сняг

# 687
Сборник с разкази? Това си е исторически приключенски роман, обхващащ близо 100 години.

# 688
има цяла поредица от разкази
Скрит текст:
. Единият бе за  оня учител с бича, друг - за майката която не си пуска сина да стане моряк и т.н.

Всички разкази имат общ сюжет. Много от тях имат и общи герои.

Не слагам определението "Роман", защото обикновено в романите има един или двама централни герои и цялото действие се върти около тях, а тук във всеки разказ   героят на раказа е различен, просто темата е една - морето

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 21:39 от Лорд Сняг

# 689
Не е точно така,.но е чудесна книга, за да не каза шедьовър. 200 години обхваща от живота на бедно датско село, което се препитава с мореплаване. 15 години е отнело на писването й, така че според.мен може да претендира за.историческа достоверност. А това, че не се концентрира над един персонаж е умишлен.похват - "Ние".

Общи условия

Активация на акаунт