Промоции на книги - тема 7

• 62 600
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
Още днес мисля да отида до Сиела, за да си взема книгите, които съм си набелязала. Надявам се, че днес ще е по-спокойно отколкото утре 😁

# 571
Аз успях да отида до Сиела и си взех каквото бях набелязала. Имаше изчакване 5 минути отпред, защото може до 10 човека вътре. Като цяло беше спокойно, очаквах да има повече хора. Simple Smile

# 572
В нашата Сиела (ВАРНА) беше много спокойно и приятно. Имаше всички десетина книги които търсих, че и такива, които в сайта ги нямаше снощи налични. Само дето се притеснявах, че ще е блъсканица. Бях към 13ч там. Продавачките много отзивчиви предложиха ми да оставям на касата какво избирам да не ми тежи, веднага ми намериха две книги които не виждах, имаше хора, но не повече от по принцип. Много приятно си напазарих за тази зима.

# 573
Аз успях да отида до Сиела и си взех каквото бях набелязала. Имаше изчакване 5 минути отпред, защото може до 10 човека вътре. Като цяло беше спокойно, очаквах да има повече хора. Simple Smile
Какво си взехте?

# 574
В нашата Сиела (ВАРНА) беше много спокойно и приятно. Имаше всички десетина книги които търсих, че и такива, които в сайта ги нямаше снощи налични. Само дето се притеснявах, че ще е блъсканица. Бях към 13ч там. Продавачките много отзивчиви предложиха ми да оставям на касата какво избирам да не ми тежи, веднага ми намериха две книги които не виждах, имаше хора, но не повече от по принцип. Много приятно си напазарих за тази зима.
Ще споделите ли какво си взехте?

# 575
Много съм доволна от Сиела

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 20:10 от Г-жа Рамацоти

# 576
Какво си взехте?

За детето "Сам вкъщи", за мен две книги на Л. Дж. Шен, защото имам нужда от нещо ненатоварващо в момента. 
Този път го давах по-кротко от промоцията, защото имам и без това книжна купчинка за четене. Simple Smile

# 577
Ще прощавате, ако е публикувано вече, но нямам такъв спомен.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 15:29 от Ели-Мели

# 578
  • Mostly in my mind

# 579
Супер, ще си поръчам Герои. Само да не се окаже, че от Озон е по-изгодно (като се включи и доставката)...
Толкова исках да намеря отнякъде Троя на Стивън Фрай (безплатно, за предварителен прочит и оценка), но явно много я пазят... Сигурно ще трябва да чакам година, докато Еднорог издадат и нея.

# 580
Супер, ще си поръчам Герои. Само да не се окаже, че от Озон е по-изгодно (като се включи и доставката)...
Толкова исках да намеря отнякъде Троя на Стивън Фрай (безплатно, за предварителен прочит и оценка), но явно много я пазят... Сигурно ще трябва да чакам година, докато Еднорог издадат и нея.
Аз от предната промоция на "Еднорог" си взех "Митове" на Фрай е много ми хареса. И "Герои" ще е толкова добра предполагам. Би ли споделила мнение, когато я прочетеш? Гледах в Goodreads, че "Троя" ще излезе скоро, дано я видим догодина и на български.

# 581
Митове си я взех от предната им промоция, Герои я прочетох от нета (на английски) скоро след това - има я на много места за сваляне. Хареса ми и затова я искам и на български, да си стои в библиотеката до другата (естествено, ще я прочета и преведена, английският ми не е идеален, може да съм пропуснала някои детайли).
Исках да постъпя по същия начин с Троя, но явно няма да стане.

# 582
Днес бях в Сиела в Мол в София, имаше малка опашка през книжарница, защото пуснаха определен брой хора, беше супер спокойно и приятно. А хората които работят са толкова любезни и приятни 😊 Ето и моите книжки

# 583
Аз мисля да отида утре - тези талони, които бяха пуснали за разпечатване не трябват, нали?

# 584
Озон нещо се спотайват още. Нали не съм изпуснала обявено от тях намаление? Все още са на вълна зомбита.

Общи условия

Активация на акаунт