Промоции на книги - тема 7

• 62 591
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
  • Разпиляна във въображението
Само слагам и махам книги от кошницата на Озон. Похарчих около 100 лв, затова ще разредя малко. Ще има и други промоции.

# 631
И аз съм на 1 клик разстояние от поръчка в Озон,а се зарекох да не поръчвам докато не наваксам малко с придобивките. 🧐🤓

# 632
Аз бях на един клик от втора поръчка от Озон. Погледнах сега, че и втората книга, която исках от преордър е станала налична, първата по-рано днес стана и поръчах.
11 книги общо от Сиела и Озон, а непрочетените са сигурно 111, ама.

# 633
И моята кошница в Озон е пълна от няколко дни. Само вадя, слагам, размислям. Grinning Чакам последния срок. А имам непрочетени и аз 100 книги. Купувам, купувам, а все по-малко време ми остава за четене. А толкова обичам да чета.

# 634
  • Beyond the stars
Аз много удобно си задоволявам книгоманията с детски книжки - хем се четат, хем дребен е хепи. Grinning

# 635
То е някаква мания да купувам книги. И аз съм се заринала с непрочетени. Напоследък я имам 30 минути на ден, я не, за да чета.. Една книжка от 120 страници я мъча от 1 седмица Sad Обаче ме сърбят постоянно ръцете да купувам още и още Grinning Тръпна в очакване на Черния петък в Озон Grinning

# 636
Айде сега и ЧП. Няма нужда да правят Simple Smile че имаМ още 14 книги в уишлиста, а и още една-две може да се появят дотогава.

# 637
То няма нужда, ама ще правят 100%. След 15ти очаквам да ни подпукат една седмица Grinning

# 638
На Черния петък пак ли беше 20% намалението, че съм забравила? Ужас. Уж все купувам каквото ми хареса, но си остават и резерви за следващи промоции. И то край няма. Grinning И аз обичам да купувам книги и все си представям едни идилични времена, които не знам дали ще дойдат, когато съм си вкъщи и имам време да чета, чета... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:16 от *Bobby*

# 639
все си представям едни идилични времена, които не знам дали ще дойдат, когато съм си вкъщи и имам времи да чета, чета... Stuck Out Tongue Winking Eye

Grinning Grinning Grinning същото и при мен!

На ЧП на Озон има от 15% до 80% намаления горе-долу. Аз съм взимала книги за 2-3 лв, намалени от 20 например.
Някои от тях си струваха, други не, но не съжалявам.

# 640
  • Beyond the stars
все си представям едни идилични времена, които не знам дали ще дойдат, когато съм си вкъщи и имам времи да чета, чета... Stuck Out Tongue Winking Eye

Grinning Grinning Grinning същото и при мен!

На ЧП на Озон има от 15% до 80% намаления горе-долу. Аз съм взимала книги за 2-3 лв, намалени от 20 например.
Някои от тях си струваха, други не, но не съжалявам.

Няма да отварям Озон, пък. Grinning

# 641
Отворих да видя миналата година ЧП съм взела книги с -25% ,но явно е имало различни % че имам и други неща с -20%

# 642
  • Beyond the stars
И аз помня 80%, примерно на баща ми взех на Орхан Памук романи за по 2-3лв.

# 643
Те на Памук май никой не ги купува,че скоро ги гледах в оферта 3 за 14,99

# 644
  • Beyond the stars
Те на Памук май никой не ги купува,че скоро ги гледах в оферта 3 за 14,99

Явно Grinning Ма баща ми май си му хареса. Тъй де, като цяло с големите проценти бяха ей такива подобни, не особено атрактивни.

Общи условия

Активация на акаунт