Промоции на книги - тема 7

• 62 527
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Благодаря! Заинтригувахте ме с удавниците, добавих я в гигантския списък с любими в озон. Дано не ме разочароват за черния петък.
От намлението на Сиела преполових "Малори". Интересна е, но трябва да се чете след "Кутия за птици". Иначе няма да е напълно ясно кой какъв е и какво/защо се случва.

# 691
  • Пловдив
Някой знае ли, дали чатът на Озон е денонощен, или е само в работно време? Опитах се да направя поръчка, но при плащането с карта без да искам кликнах някъде другаде и ме изхвърли. Съответно имам направена поръчка, но не е платена и статусът е Проверка за електронно плащане.

# 692
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм им писала късно вечер, отговарят веднага.

# 693
Някой знае ли, дали чатът на Озон е денонощен, или е само в работно време? Опитах се да направя поръчка, но при плащането с карта без да искам кликнах някъде другаде и ме изхвърли. Съответно имам направена поръчка, но не е платена и статусът е Проверка за електронно плащане.

На мен ми се е случвало да ми се обадят да ме питат дали да анулират поръчката, за да я направя отново с онлайн плащане или да ми я пратят с наложен платеж, въобще не бях обърнала внимание, че не съм успяла да платя.

# 694
Книжарница Хермес

# 695
  • Стара Загора
Имам поръчка да купя за подарък новия Алманах на Фермата - Алманах-Традиции и празници на българите. Малко късно ми казаха, та изтървах намаленията покрай 1-ви ноември. Има ли от някъде да го взема с някакво намаление?

# 696
  • Бургас
Утре ще получа поръчката си от Сиела - за информация на нетърпеливите

# 697
  • Варна
Аз я получих в събота, направих я към 3:00ч.

# 698
Нещо не ме грабват Колибри с тези 50%,  само на някои книги, или съм ги чела или ги имам вече.
Което ме интересува, не е намалено.

# 699
  • Mostly in my mind
И аз не харесах нищо ОТ Колибри.

# 700
Неизвестно за мен издателство, но може на някого да допадне някоя книга - по 5 лв. всяка - https://paritetbg.com/книги-за-5-лева

# 701
Днес сутринта ми пристигна книжката от Озон в офиса на Спиди. Поръчката направих към 18 ч на 4.11, пишеше за доставката след 9-11.11. Blush
Скрит текст:
За черен петък какви намаления мога да очаквам на ученически стоки (набелязала съм количка за раница, евентуално и термос за храна- ако има отстъпки и за друго различно от книги)...

# 702
28 години ИК „Бард“, 28 луксозни книги с 40 % отстъпка!
🛒https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=295
🔖Предложението ни е в сила за две и повече заглавия от списъка.

# 703
  • София
Днес около обед поръчах от промоцията на Колибри, тази вечер получих смс за доставка утре Open Mouth

# 704
  • София
Аз поръчах от "Колибри" книжки за детето за малкия Никола' Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт