СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 19

• 27 708
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Clever, извиниха ли отсъствието на детето?
Направи го на закъснение. И да не го беше оправила все тая, но беше тъпо. Но тя наистина има забежки в часовете. Нооо, разни хора, разни идеали.

# 496
АК дадоха нова дата: 06.06, имат добра организация, но искат децата да са с маски. Дали и за нво ще ги забият с маски?

# 497
АК дадоха нова дата: 06.06, имат добра организация, но искат децата да са с маски. Дали и за нво ще ги забият с маски?

Дано да не са с маски. Все пак, ще има нужното отстояние.

# 498
По Нова - директорката на 9ФЕГ

# 499
Това с маската през юни ме съсипа. Да не говорим, че имат график на влизане и Ния е в първата група от 8:15, а последната група влиза в 10:15. Т.е. 2 часа в една зала да стои с маска докато чака да влезнат всички... изтръпнах. После самият изпит е още почти 2 часа. Дано просто си правят изпита по различно време.

O, Warwick, благодаря, да задоволя любопитството Simple Smile

# 500
По Нова - директорката на 9ФЕГ
Не можах да гледам . Някакъв линк или да преразкажете накратко?

# 501
Нищо интересно - ще се справят на ДЗИ с по 1 квестор в стая; имали са техника и готовност за ДО, и с него се справят; благодари на РУО и колегите си на първа линия. Минутки за реклама. 😉

# 502
И от НУКК са публикували информация, че децата трябва да с маски на изпита. Само напомням, че става дума за съвсем малки деца.

# 503
Даже не искам да си го представям!

# 504
Не вярвам да си причинят хаоса със започване в различни часове. Ще чакат според мен. И преди пак са чакали.

# 505
  • София
Добре де, Вълчев не каза ли, че има деца с астма, на които им е трудно да са с маски? Останах с впечатление, че няма да са задължителни, а само препоръчителни, макар че не беше упоменато изрично.

# 506
И аз не останах с впечатлението, че ще са задължителни маските.

# 507
Аз лично съм в потрес от новата дата за АК - една седмица преди НВО...

# 508
И аз не съм ок с датата, но Ния отказва да се откаже от проба в АК.

# 509
  • София
От мейла на АК разбирам, че маските са задължителни, защото пише, че ще дават на кандидатите, които нямат. Предполагам, че всеки като си седне на мястото ще може да си я смъкне или поне да дишат през носа без маските.

За НВО би трябвало да е същото.

Общи условия

Активация на акаунт