Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 240
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
esmeralda23, аааа, няма да се разберем така! Пускаш мухата и фръц, дай да го видим. Няма ограничения кой колко грим да пуска, то и аз тея дни се изтипосвах често. Дай го да го видим!!!!!

# 601
Най-любимият ми цвят за грим е оранжево. Включително го използвам за транзишън за почти всеки грим.
Есмералда, хайде показвай моля, не спамиш-красиш!

# 602
mariat, благодаря ти. Не знам как изглежда цветът на твоя телефон, но при мен е синьо. 🙂

Ползвала съм глитъра Aquaholic от тази лятна палитра на Tarte, към която трябва по-често да посягам.

# 603
Най-любимият ми цвят за грим е оранжево. Включително го използвам за транзишън за почти всеки грим.

И аз много обичам оранжево, но отдавна не бях ползвала. Наскоро си купих тази палитра и си казах, че само с нея ще ходя цяло лято. За съжаление изглеждам като болна от жълтеница.

От месец насам най-много нося пастелно лилаво и бледо розово. Сега се мъча да правя бадемови очи, но може би трябва да добавя сиво за външния ъгъл.

Скрит текст:

# 604
Това е една от любимите ми летни палитри. Аз също изглеждам болна от жълтеница с нея ако не използвам и някаква тъмна очна линия, но при мен с повечето светли цветове е така.
Morning ми е любим за транзишън, а clove за затъмняване на външния ъгъл.

# 605
Най-често нося грим в кафяво, златно, тоуп. Очите ми са зелени. Понякога много ми се носи синьо, въпреки че не е оптималния вариант за подчертаване на моите очи. Но, не ми дреме - най- често си правя синя очна линия 😄

# 606
Аз най-често слагам тъмнокафяв молив и посягам към нещо сиво-кафяво, като  Buck единичката на Urban Decay:
Скрит текст:
и малко от
Скрит текст:
Magnetic Rose на ЕЛ, което е в цвят шампанско
или пък този Silver Plum:
Скрит текст:
Понякога, тази палитра:
Скрит текст:

Като цяло, по-скучничко, мютнато и едва забележимо. Повечето ми палитри отлежават почти неизползвани.

# 607
Аз тези дни ползвам само на Худа ретроградния меркурий . Много шимър , много красота .

# 608
  • София
Напоследък нося доста по-светъл от обичайния ми грим: бежово, почти прозрачна сьомга, шампанско и едно златно розово-оранжево, него винаги в комбинация с кафяво.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 13:55 от Льоня

# 609
Благодаря ви, момичета, много сте мили.
Ей това е вчерашният грим за ходене до ключара Joy
Изцяло с Ревиера. Трудно ми е да създам цялостни гримове с тази палитра, които да не са твърде ярки, моля ви дайте вдъхновение, не ми се иска все още да я махам от колекцията ми.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 01:24 от esmeralda23

# 610
  • Бургас
Хубавица.Two Hearts

# 611
mariat, благодаря ти. Не знам как изглежда цветът на твоя телефон, но при мен е синьо. 🙂
О, аз модерен телефон не ползвам, (колкото и откачено да звучи в 21 век). При мен гримът е в зелената гама.

# 612
Esmeralda, виж вдъхновение за ежедневен грим с палитрата. Бялото е ключов момент и ми е любимо.
https://m.youtube.com/watch?v=AnwW4Hoytx8

# 613
Напоследък нося доста по-светъл от обичайния ми грим: бежово, почти прозрачна сьомга, шампанско....
Последната седмица и аз основно така ходих. Само слагам и малко кафяв молив във външния край.

# 614
Nia, благодаря ти, Манди ми е любимка, но това видео не го бях гледала. Задължително ще пробвам някои от визиите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт