Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 343
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
О, Агент, чуден подарък! Палитрата на Too Faced има много красиви цветове.
Как са техните сенки като качество? Никога не съм имала, а често ми харесват комбинациите в палитрите им.

# 406
Здравейте пак.Упорито се гримирам, чак сама на себе си се чудя за търпението.Ето днешната визия

Не се вижда толкова добре на тези пусти снимки, но това е. Реших, че този ретрограден Меркурий трябва да се изразходи:)
Усмихнат ден от мен👩‍🎤

# 407
  • При децата ми
Seeflower, коя палитрата? Лилавото ми харесва.

Агент, де да има и на мен някой да ми подари такъв подарък!:heart_eyes:
На мен ми харесва гримът, които си постнала.

# 408
Seeflower, коя палитрата? Лилавото ми харесва.

Агент, де да има и на мен някой да ми подари такъв подарък!:heart_eyes:
На мен ми харесва гримът, които си постнала.
Ето я палитрата

# 409
О, Агент, чуден подарък! Палитрата на Too Faced има много красиви цветове.
Как са техните сенки като качество? Никога не съм имала, а често ми харесват комбинациите в палитрите им.
Ами не съм Агент, но ще си позволя да изразя мнение. Blush За мен палитрите на  ТФ са едни от най-добрите, които имам. На моя клепач издържат през целия ден, вечер на купони-също. Цветовете са пигментирани и се преливат лесно. Харесвам Sweet peach, особено любим ми е цветът Luscious. Единственият минус е, че вдигнаха цените, но ако хванеш намаление в Сефора са направо без пари. Като цяло съм доволна от повечето продукти на марката, които съм тествала.

# 410
Здравейте,
харесвам много темата и имам нужда от съвет. Харесала съм си две палитри, едната е Nude dude thebalm, втората SMASHBOX COVER SHOT EYE PALETTE СЕНКИ ПАЛИТРА СЕНКИ ПАЛИТРА Ablaze. Чудя се коя да избера. Как се цветовете им, като наситеност, лесно ли се преливат, издържливи ли са. Общо взето такива неща ме интересуват. Не успях да си купя ABH soft glam. Харесвам земни тонове, и си търся палитра подходяща за ежедневен грим.
Може да ми препоръчате и други.

# 411
Не съм пробвала the balm, но smashbox ablaze за мен е гола вода- наситеността на сенките не е по вкуса ми- искам цветовете да са достатъчно наситени без наслагване на 100 слоя, шимърите да са блестящи или поне красиво сатенени и контрастът да е ок, за да подчертая окото. Ablaze определено не удовлетвори нито едно изискване. Блендва се ок, но цветовете изчезват един в друг, гримът накрая изглеждаше ок за ежедневен, но времето, което ми трябваше за наслагване на цвят и повтаряне за мен не оправдава цената. Пак ще съм счупена плоча (broken record), но в тази гама бих погледнала Наташа Денона мини sunrise.

# 412
Kissing FaceKissing Face

Моят клепач е паднал, сенките ми издържат от сутрин до вечер, и никога не съм ползвала база за сенки. Обичам да се гримирам смело, работя в офис, но никога не ми е пречило да съм цветна и различна. И всъщност, обичам  различното и екстравагантното, и въобще не ми пука, че откъм години, съм доста над 40 -те  Wink

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 14:16 от Lioness77

# 413
  • Варна
Здравейте! Днес съм с тези сенки на Nyx, обаче май не стана добре ....

# 414
Lioness, сивият грим с нюд устни според мен най-много ти отива.
Scalestone,  без лилавото на долен клепач или с някакво бронзово бежово според мен ще е по-добре. Имаш много яки мигли, обаче бих сменила спиралата. Очите ти обаче са ❤❤❤. Умиргам за грим на такъв клепач!

# 415
На мен Sweet peach pallet изобщо не ми допада като наситеност. Може би защото съм светличка и цветовете се "губят" върху мен, но сравнена с други палитри, които имам на Morphe и ABH например, сенките ми се струват доста непигментирани и почти никога не се сещам да я използвам. Разбира се всичко е въпрос на вкус и може да ти допадне на теб.

Агент - не знам дали се отнасяше за мен, но не съм на 15, на 22 съм. Satisfied /осъзнавам, че изглеждам по-мъничка, често ми го казват/

Аз също съм на мнение, че по-бляскавите визии са по-предпочитани за вечерни събития.

NiaV много ми допадна грима и палитрата доста ме заинтригува....

Scalestone според мен лилавото много ти отива и ти подчертава очите. Може би аз само бих добавила малко блясък във вътрешния ъгъл на окото за леко озаряване на погледа.

Lioness77 - браво за духа, добре ти се получаваа грима

# 416
NiaV, това значи без червило, а такъв вариант няма...шегувам се, имам нюд червила, но на снимката съм без Simple Smile

# 417
  • Варна
Благодаря за коментарите, обаче се чудя дали ми е добре с този  цвят, май малко като бита съм.....

# 418
Благодаря aniii1 , старая се, доста неща понаучих от темата, и въобще от форума, в раздел "красива мама", така, че ви чета с удоволствие.

# 419
  • Варна
Ани, благодаря! Аз си мислех блестящи лилави сенки в центъра на клепача. Трябва да пробвам, днес като се прибера ще го направя и ще покажа, ако става за показване.

Ниа, малко късно се усетих, че тези сенки на долния клепач не са ок, може би  заради това все едно съм като пребита. JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт