Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 266
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Как ги правите тези снимки не знам Confused
От моите нищо не става
Скрит текст:

Взех тази палитра

Доволна съм. Цветовете на око изглеждат много по-добре и по-ярки от това, което се вижда. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 11:52 от sladko

# 526
Момичета и аз се интересувам от Джули. Немога да намеря студиото, в което гримира? Само на адрес ли идва?!
Благодаря!

# 527
Джули е страхотна, не знам как го прави тази жена, но кожата ми е като стъкло. Във Фетиш гримара обикновено.
Днес съм без нищо особено, но не бях слагала грим от 2 седмици сигурно. Nia, страшна съм кукувица, направих си грима и после се сетих за новото съкровище на Наташка, та утре ще го пробвам. Joy

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 21:39 от petrova17

# 528
  • Dope Reach
От любопитство - каква е цената на грим при Джули? Вероятно зависи от неговата сложност, но все пак.. Simple Smile

# 529
  • Варна
И аз не мога да си хвана хубаво сенките с камерата, но очната линия се получава идея по-добре.

Тук са смесени няколко от NYX Vivid Brights

Скрит текст:

# 530
Петровче, не те разбирам как я имаш, а не си се овапцала до ушите още. Аз така правя с всичко ново. Зор е да се въздържа да не намажа някои неща веднага, та да ги снимам първо за инстаграм.
Джули взимаше около 70-80лв някъде, но може да звъннеш да попиташ или и пиши в Инстаграм.
viksdesire, sladko , имате страхотни очи!

# 531
Ами как, детето ми е все на главата, кучето все се блъска в мен с тоя лампион на главата дето му е. Малката сутринта така усърдно дълбаеше в Сълтри, че изобщо забравих какво правя Joy

# 532
Моята току що смаза една на калърпоп. Поне се метна на една, която не харесвам Simple Smile

# 533
Привет момичета!
Да си призная, отдавна си ровя във вашата тема и черпя идеи.Иска ми се да разнообразя с грима на очите си,обичайно залагам на семплия и неутрален.
Моля за съвет с кой цвят грим мога да подчертая цвета на очите си,все ми се струва че не изпъква зеленото в тях,а ми се иска.И много ме дразни този клепач в края,как се свлича вече надолу Cry

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 16:47 от stelmo

# 534
Какви красиви очииии Heart Eyes Според мен нещо петролено много ще ти отива Simple Smile

# 535
  • Варна
stelmo, много красиви очи имаш. Виждала съм, че с лилави сенки и розови изпъкват. Виж на esmeralda23 мисля последния пост с грим.

# 536
  • някъде под слънцето...
stelmo, прекрасни очи.
Лично аз съм пристрастна към лилавото.
Открий "твоя" нюанс.

# 537
😍 Лилаво, бургунди и сиво са моите препоръки.

# 538
Stelmo, аз препоръчвам розово и винено за изпъкване на зеленото в очите и оранжево и керемидено за изпъкване на синьото в тях. Можеш да се ориентираш по колелото на цветовете, цветът на очите изпъква най-много, когато са гримирани в противоположен цвят от колелото на цветовете.

Ето и едно колело за напреднали. То е точно според цвета на очите:

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 11:41 от esmeralda23

# 539
  • някъде под слънцето...
Като притежател на светли очи,  не мисля , че показаните колела са правилния избор.

Общи условия

Активация на акаунт