Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 112
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Банков и Табаков бяха заедно в началото на 7-ми сезон, но дали някой помни какво точно правеха и какви им бяха историите, защото аз помня само чудодейната кихавица и нищо друго. Та ако ще и Брад Пит да вкарат все тая, ако ще гледаме подобни глупости. А сценаристите имаха прекрасна възможност да сътворят голям сеир и да завъртят двамата около Зорница, но не го направиха. Интересно какво ще ги накара да решат да въртят подобни интриги докато тя е бременна Simple Smile
Мен ме е яд, че не дадоха шанс на Банков и Виктория.

# 181
  • София
Мисля си, че Марио и Зорница ще осиновят бебе Диана. Табаков ще е умрял от Ковид19 😁

Ако ще стреляме, дай с КАРИ 😄😄😄

А, не Кари е за Кая и Христо Stuck Out Tongue

# 182
Яни , благодаря за темата ! Изпуснала съм ви !
Нещо ми зацикли сериалът и изгубих интерес .
Като чета промото днес пак ще получим доза с децата , а и се задават мъки с коронавируса.
В момента най-приятно ми е да гледам Пешко и Поли , добре им се получава -ноемврийска приказка Grinning

# 183
И на мен ми е най-приятно да гледам Поли и Петър.
Хич не съжалявам, че я пратиха Виктория във Франция, нещо не ми допадна образът.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 13:36 от Mint.

# 184
Аз нещо не разбрах - Цвети, що и тя под каратнтина ще е Joy За другите трима добре, ама тя Grinning

Моски, ама туй направо мечта, бе, да и завиди човек на Зорница с толкоз мъже Joy
Цитат
Може, всичко може, може и Банков да се върне и да живеят Зорница, Марио, Табаков и Банков. Може и Тони да ѝ сложат за разкош, а все ще се намери място и за малката гад Joy Само дето Зорница каза, че не ще друг, освен Марио, та май няма да им се получи спретнатата комуна Grinning

# 185
  • София
Хахах, но преди това цялата дружина ще посети семинар, с водещи Пенев и Юлия, на тема - "Как да оцелеем в света на отворените връзки".

Захариев се завръща като директор Simple Smile. Имам сентимент към тази му роля, наред с многото му слабости, показа много човешко лице тогава.

# 186
Много е интересно за Захариев как един образ, който е пълен със слабости и отрицателни черти, всъщност може да предизвиква симпатии. Аз много го харесвам, защото има някаква човещина в него, някаква мъдрост, разбиране към другите. Не го харесвах само в отношенията му с Галя, но те за щастие приключиха.

# 187
  • Бургас
Напълно споделям за Захариев. Много се радвам, че Галя се махна от сериала. Но се притеснявам, че Ралица не замина за Москва както беше по план и може да решат другия сезон да я върнат в сериала Confused
Уф, повръща ми се от Пепе и Кари. И от Христо, Кая и Цвети. Как се надявах до края на сезона да не ги видим повече.

# 188
В този сезон   ми направи по-силно впечатление гласът на Захариев/артиста/  в монолозите - харесва ми .

Във връзката им с Поли има нещо много спокойно , осмислено и мило . Не се дърлят като другите , няма претенции и тайни .
Дано довечера децата да ги пуснат за кратко .
Като знам ,че са съкратили 10 епизода , много се дразня че ни губят времето с разни блудкави сюжетни линии .

# 189
  • Разпиляна във въображението
Хубаво ми беше с Нора и Тасев. Даже мисля отново да я гледам, за да му видя физиономията. Важното ми е, че той и тя се изясниха.

# 190
Да ви питам:
Скрит текст:
Вие виждате ли го Наков на тази снимка🤣

Очите му бяха извънземни на фона на това пулоФерче😮

# 191
  • София
HumbleDrumble,

# 192
Оооооо, Мари! С какво да те подкупваме?  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 193
На мен от всички директори сякаш Банков най ми хареса като такъв. Захариев бе мека Мария, Тасев - зло, София - забърка големи каши с Фотев, Цонев - изтерясва дълго време, Генадиев ми бе просто много неприятен като цяло. Joy

# 194
И на мен, Майче, освен това ми харесваше историята за гадния нов директор, когото всички заобичаха накрая.

Общи условия

Активация на акаунт