Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 542
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Александра, не мисля че има шанс да го видиш в сериала, дори и синът му да напусне

# 586
  • Кърджали
Него визирам, но докато и аз го пишех, сметнах, че не пасва. Чак пак проверих на колко години беше точно, та да видя колко криви са ми сметките. А няма да откажа да се появи.
Да, и аз мисля че в някакво интервю го беше споменавал (дори и да не е с точно тези думи).
Нищо де. Ще го преживея.

# 587
Росита, и аз го усещам това, направо ще избухне в себе си😝
Ако има следващ сезон, и Свежен участва, може и да му видим "дивата" страна🙏

Христо Шопов играе баща на Свежен в постановката Човек от земята 👍

# 588
Последно го гледах във втората част на Догодина по същото време, излезе ми от ума как се казваше постановката, с Лилия Маравиля - тази жена е страхотна, времето за нея е спряло!
Много е чаровна и харизматична, леле как би стояла до Наков 😍

# 589
Вижте тук Наков и баща му си прощават един на друг 😢

# 590
  • Кърджали
"Всяка година по същото време". Гледах ги и аз. Надявах се и този сезон да имам възможност, да дойде пак с някое представление, ама  следващата година, колко му остана 🙃
Свежен Младенов доскоро ми беше непознато име (сега нали излъчиха едно представление онлайн с Яна Маринова, хмм, хареса ми). Ако навести забутаното ни градче бързо бързо ще си купя билет... Изгледах и участието му при Гала. Впечатли ме лекотата в отношението му, това, че не си дава зор да се прикрива.... Ако има нов сезон ще се радвам да заема повече ефирно време щ, макар че това означава, че възможност да има драми около нея (не давам да му съсипват образа на героя, ще ги бия).
Забравих да напиша, като изгледах серията от телефона хареса ми и сцената на Мазов с Мирослава. Въобще днес и  темерутите на болницата проявиха човешки черти.

# 591
Света Анастасия да не решат да приемат болни от друга болница, за да се освободи място там за заразени от вируса?

# 592
Не, по-скоро ще решат да приемат болни с корона вирус.

# 593
Не, по-скоро ще решат да приемат болни с корона вирус.
Нали нямат инфекциозно, а и Жекова би трябвало да е в ужас🤔😮Или щом трябва да сме герои. 🤤

# 594
Хъмбъл, щом трябва да сме герои Grinning
Не, принципно не е нужно инфекциозно, те трябва да пригодят такова. По-интересно е, че те нямат пулмолози и как ще лекуват тежките случаи никак не е ясно, но явно ще геройстват последните 4 епизода Grinning

# 595
Хъмбъл, щом трябва да сме герои Grinning
Не, принципно не е нужно инфекциозно, те трябва да пригодят такова. По-интересно е, че те нямат пулмолози и как ще лекуват тежките случаи никак не е ясно, но явно ще геройстват последните 4 епизода Grinning
Въпросът е, ако могат да свият единият юмрук, дали ще могат да свият и двата😁

# 596
Оххх, Аман от Марио и Зорница. На мен Марио ми е неприятен от ден 1, и визуално, и като характер, но тук май съм сама, като гледам колко фенове има... А на Зорница ѝ се получават дивотиите, защото е хубава. Я, например, Кети да тръгне да напада лекари по бани и фитнеси, да видим дали ще ѝ се получава така лесно. Нищо против Кети, тя е си е симпатична, готина, искам просто да кажа, че на всяка средностатистическа жена ѝ се случва да ѝ кажат Не, поне един-два пъти, но не и на Зорито - тя на който и да налети, той моментално е навит, въпреки изненадата Simple Smile

# 597
  • София
Е, и на Зорница са и отказвали и и казаха Не - Банков 😂😂😂

# 598
Хъмбъл, те лекарите в ОЖ са корифеи и пулмолози ще станат, поне анестезиолизте ги има, че и те са важни Grinning

# 599
Ох, прави сте. Сега Наков пулмолог ли ще го специализират 😁https://nova.bg/accents/view/2020/05/15/287997/%D0%BD%D0%BE%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт