Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 090
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Шшт, да не те чуят:joy:

# 631
100% някой лекар ще умре, за да ни покажат колко е страшно. Най-вероятно ще е някой със съпътстващо заболяване, прекарал инсулт, скрит рак ...Романова...или друг

# 632
Аа искам и аз от малините, много ги обичам 😃
Засега ми харесва епизодът, много вероятно наистина така да се е говорило из болниците.

# 633
  • София
Ааа, разбрах чак сега къде се изгуби Стаменова и Юлия Joy

# 634
  • Разпиляна във въображението
Какъв й е проблема на Зорница да сподели с Тасев, директора на болницата, че е бременна?

# 635
Не е длъжна да го прави. Какви са й мотивите тя си знае,има право да замълчи. Разбира се, хората са такива, съдят веднага, без да са сигурни какво се случва наистина.

# 636
  • Разпиляна във въображението
Разбира се, че ще породи въпроси защо се напуска работа, болница, по време на такава криза. Много е приятно останалите да се натоварат, а тя излиза просто в отпуска.

# 637
Жизнеутвърждаващите речи на Тасев и Цонев ми бяха откровено досадни.

Зорница е твърде рано в бременността, а и животът й е достатъчно объркан, нормално е да не каже. Така или иначе скоро всички ще научат.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 20:41 от Donna Paulsen

# 638
Смятам, че Зорница не може да понесе в момента да я поздравяват, да й говорят за бременността, да закачат Марио и тн, при положение, че на нея всичко й се е сринало. Да я съдят колкото искат. Сега пък за комфорта им ще се грижи.

# 639
Кети как разочарова Мазов Joy

# 640
  • София
Мазовици са абсурдни просто
Твърде много патос в епизода.

# 641
Гледам назад, но е дразнещо как всички се нахвърлят към Огнянова.

# 642
  • София
Ами така е, а и си е нейно лично право дали да споделя или не.
Тия пък чак капитани и потъващи кораби, хаха

Единствено на Тасев можеше да каже, но няма проблем и така.

# 643
Зорница май ще си промени мнението за теста заради разговорът с Пенев  затова как му липсва да прави всички баща и дете неща.
Що си тръгваш? Ми защото така си е решила, защо пък трябва да им се обяснява на всички.

# 644
Дяволо, тя нали сега каза, че е казала на Тасев.
Това е много типично. Трябва са получиш обяснение, за да приемеш решение. Защо? Не можеш ли да приемеш, че след като човека е взел решение, той вероятно има важна причина за това. Това е доверие. Защо трябва да ти каже та ти да прецениш дали причината е смислена?

Общи условия

Активация на акаунт