Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 093
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Хареса ми сцената на Зорница и Пенев. Хубав и човешки разговор.

На децата сценката беше мега досадна и изкуствена, за Цвети и Христо няма да казвам нищо. Grinning

# 646
  • София
Христо е мега “якият” мъж! Честен, доблестен, верен, принципен. Жалка история.

# 647
На Пенев му градят хубав образ, най-после.
В тази болница всъщност са били единици хора, които не са съдили Зорница.

# 648
  • Разпиляна във въображението
Зорница дължи обяснение на шефа си, на Тасев. А останалите толкова ли не можете да разберете, че и тях може да ги е страх, че и те може би искат да си бият камшика, но не го правят. Е, Кирилова щеше да напусне. Имаше болници, в които сестри и лекари напускаха от страх. Романова се махна, но тя си има оправдание. Пропуснах за Стаменова, не гледам както трябва. Редиците оредяват.

# 649
Те пък толкова ли не могат да загреят кква може да е причината, познавайки Зорница и желанието им да имат дете.
Особено пък Тасев, Зорница му намекна като на малоумен и той пак си знае неговото.

# 650
Абе нали му е казала на Тасев, де.

# 651
Хаджихристев май иска юмрук в урологичната област.

Ето, очевидно Тасев знае за причината.

# 652
То така бе правилното. Тасев добре финтира ХХ.

# 653
  • София
Яни, мдам, хубава сцена между Зорница и Пенев
Моски, таман го написах и се разбра, че Тасев знае.

уф, ако Марио не иска да е баща, ще махне детето? :о
Явно иска истинско семейство и не се вижда като самотна майка. След чутото от Пенев. Иска детето да има и баща, а не само майка.
Топката е в Марио.

# 654
Баси. Тони ще умре от коронавируса в Испания и Марио ще поиска бебето, за да компенсира загубата.
Пффф....

# 655
Огромна глупост ще е ако пак махне детето,  втори път същата грешка, не вярвам да стигнат чак дотам или поне не ми се иска.

# 656
Баси. Тони ще умре от коронавируса в Испания и Марио ще поиска бебето, за да компенсира загубата.
Пффф....
А? 😮

# 657
Дяволо, не мисля, че би го махнала. Форсира Марио да се замисли наистина иска ли детето или не. Така да се каже му създаде форсмажорни обстоятелства, за да го накара да вземе решение. Иначе съм убедена, че ще го остави. Ама преди това Марио ще си е намесил чакрите.

# 658
  • София
Абе, Зорница пак изтиряса!
Сценаристите забравиха какво казваше за аборта от Банков Rage

# 659
Т.е. беше готова да отгледа чуждо дете като свое и беше полудяла по бебе Диана, обаче не иска да отгледа сама своето собствено бебе? Не знам какво иска да форсира, обаче по-тъпо нещо в тази серия не се бе случвало.

Общи условия

Активация на акаунт