Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Гринчиии вече трябва да се прояви като мъж. Цял сезон го чакам. Може би да гледа да я пази? Grinning
Гринчи така ехидно се усмихна. Веднага видя възможността да заеме мястото на шефката.

# 676
  • Разпиляна във въображението
Гринчиии вече трябва да се прояви като мъж. Цял сезон го чакам. Може би да гледа да я пази? Grinning
Гринчи така ехидно се усмихна. Веднага видя възможността да заеме мястото на шефката.

Но не подозира какво му е приготвил баш шефа.

# 677
Мислиш ли, Моски? Аз не вярвам Simple Smile Това л..ненце, както каза Марио, е толкова надъхано и амбициозно, че според мен видя идеалната възможност да блесне, като заеме мястото на Зорница и през цялото време да се държи ехидно и подигравателно с нея и състоянието и...Адски ми е неприятен!

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 22:22 от dimchetod

# 678
  • Кърджали
Според мен Зорница не изнудва емоционално Марио, а наистина го мислеше. Сега, не вярвам наистина да го направи (може би Марио ще я спре) след като веднъж си гомпричини, но според мен в момента след всичките разговори днес наистина обмисля този вариант. И щом утре ще се откаже от идеята за отпуск, подозирам  че тази мисъл ще се повърти из главата ѝ. Надявам се бързо да се вземе в ръце и да не прави пак поредната глупост, а просто да изкара съвместно и работа и бременност.
Мазови днес ми бяха абсурдни.То отделението им е бащиния. Докато искаше да "наказва" жена си Кунка му беще необходима, сега като се са в примирие извън му стана пречка, досада. Разговора (макар и в негов стил) беше ужасен.
Пенев ще вземе да ми хареса. Когато не се държи като задник, е свестен. Ще му мине мерака за Юлия и да си се вгшеда хубаво в Кунка.
Христо.. Като хвана една дрянова тояга и бой. Какво беше това гледане с Цвети, като влюбен ученик. Да си се взимат с нея и да остави Кая да си подрежда живота (защо ѝ беше да избира да остане с Христо, като можеше да е с Алекс, да де знам, сценарий, ама Христо  е ужасен с това "нея май я искам ама и другата не си я давам"

В следващата серия Марио ще се притеснява и за Тони. Предполагам ще е фалшива тревога, надявам се, дано не са измислили някаква гадост.

# 679
  • Разпиляна във въображението
Другия петък сериалът завършва с Тони и куфарите му на летището, преди да затворят държавата.

# 680
  • София

Аха, но ще се сблъска челно с кошмара си.
Аз обаче мисля, че ХХ ще се светне защо Марио го фрасна и ми е интересно дали ще направи нещо по въпроса и дали пак ще яде бой.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 22:28 от rosi_ta

# 681
  • София
Другия петък сериалът завършва с Тони и куфарите му на летището, преди да затворят държавата.
Ау, де толкоз акъл у сценаристите, добре би било Stuck Out Tongue Winking Eye

# 682
Разнежих се: Петмезов бил кутрето, а Наков безименния🤣По тоя повод, явно, накрая на надписите, бяха изписани така:
някой е фен😮😝
Дали епидемията няма да ги накара да помислят за втори шанс 🤔🙏
В 40-ти епизод Наков и Петмезов си "дават" втори шанс(😁), а в 41-ви епизод Мирослава съобщава на Емилчо, че е бременна😁

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 23:23 от HumbleDrumble

# 683
  • София

Епизод: 39
   Откраднат живот - С09Е39  15.05.2020

ЗА МОБИЛНИ _____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей

Скрит текст:
               Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 684
Според мен Зорница не изнудва емоционално Марио, а наистина го мислеше. Сега, не вярвам наистина да го направи (може би Марио ще я спре) след като веднъж си гомпричини, но според мен в момента след всичките разговори днес наистина обмисля този вариант. И щом утре ще се откаже от идеята за отпуск, подозирам  че тази мисъл ще се повърти из главата ѝ. Надявам се бързо да се вземе в ръце и да не прави пак поредната глупост, а просто да изкара съвместно и работа и бременност.
......
В следващата серия Марио ще се притеснява и за Тони. Предполагам ще е фалшива тревога, надявам се, дано не са измислили някаква гадост.

Ако сценаристите наистина се борят за шокираща и извратена история , ще напишат ,че Зорница пак прави аборт , изследват ДНК от зародиша , доказва  се ,че е от Марио и той е изгубил почти единствения си шанс да стане баща...
Ще бъде гадно възмездие за недоверието и обидите . След такова нещо той няма да се съвземе въобще и ще замине  някъде за Африка .
Дано поне на Тони не посегнат !

# 685
  • Кърджали
Е чак толкова извратени не вярвам да са. Това надминава и тяхната фантазия (но нека не го приемат като идея). Опитвам се да разбера и двамата, но се моля Зорница да си седи без да прави повече бели. Най - реален ми изглежда факта Марио да се стресне от нещо, което ще се случи с бебето или Зорница и да реши че те са му най-важни. Но трябва и наистина да повярва на Зорница, защото ако се върне само защото "изшлаших се за теб", а съмнението остане тази връзка няма да я бъде. Но понеже съм глупаво наивен оптимист, вярвам че ще падне гръмнвърху болницата, всеки ще се вразуми, Марио и Зорница ще си гледат бебето (може би дъщеричка) и така всичко ще тръгне по мед и масло.
И ще остане само да търсим кой щемвзеюе сърцето на Наков. Може би през новия сезон ще трябва да дойде нов лекар (не ща да го събират с Петмезов), та и той да е усмихнат и щастлив (това последното и аз като го писах не си вярвах, познавайки сценаристите. Най-много да му вгорчат живота. Май който не е влюбен е най-добре в този сериал)

# 686
За филма са намерили костюми, маски, очила и т.н., а в живия живот майка плаче и със задължителния тест преди да влезеш, особено ако трябва и да го платиш, вероятно никой не ходи вече в болница Simple Smile Глаголите са два - маскирам се когато не диванясвам/тулупствам Simple Smile И аз съм чувал за теста за 10-те секунди, но не съм го пробвал още Simple Smile Браво на Кирилова, че се е излекувала от короно-кретенизъм, но се изложи с тоз колаген. еФтиНе, как по време на "епидемо-пандемия" ще засилваме имунитета с препарат за стави?  Най-удачно би било продуктовото манипулиране на ректален вазелин/мас Simple Smile Кайчето приятно ме изненада с тези бургери, както и с новите си светещи играчки Simple Smile Пепе малко е избързал с футболната фланелка Simple Smile Ковачев искаше почивка, а сега го играе влюбено фертилно гълъбче Simple Smile Магдето много плахо попита, но все пак попита - и ко паим сега като нема кинти Simple Smile Наков се е сдобил със сестра Simple Smile Болницата няма пари за заплати, за Да Винчи и т.н., но Наков работи с най-модерната техника Simple Smile Най-симпатичният и стойностен образ пррез сезона! В нета не пише, че фациалис води до припадък, явно има и друго Романова Simple Smile "Това означава, че вече нищо няма да е същото" - веднъж да кажат и нещо истинско Simple Smile Генерал Годжи и в парламента ли е бил Simple Smile Корона забременяване по въздуха - теста ли е фалшив, диагнозата ли е фалшива Simple Smile Вече като се срещам с жена - минимум 3 метра дистанция и пет маски, за да не е забремени Simple Smile

Сега пък Методиев излезе дарител като ДП10 Simple Smile Тасев видимо не си дезинфекцира ръцете заради короната Simple Smile Ковачев разярения бик Simple Smile Съсипаха я тая болница, но след дъжд (брифинги), качулка и не е интересна претоплената манджа Simple Smile Оспамиха епизода с министерска пропаганда, но поне не са го прекъснали за извънреден брифинг Simple Smile Не видях автора, но Романова мъдро чете за черни диаманти Simple Smile "Идва чума" - "видяхме" я, с невиждана ярост, черни чували, хладилни камиони и ледени пързалки с трупове Simple Smile Платен или неплатен отпуск, ще се брои ли за трудов стаж Simple Smile Тасев и Жекова какъв разговор проведоха само Simple Smile Тест за бащинство на ембрион, който не се знае дали го има (не чухме за направен кръвен тест) по време на корона "чума" - гениално - оставя голяма вратичка за сезон 10 кой ли е бащата (едва ли е Табаков) Simple Smile

Имало 4 епизода и пропунах Е38 Simple Smile Тасев пак си играя на наказания - типичен барба ганьос пред мисирките и после тайно в кофата Simple Smile Пената шеф и кройка - безценно Simple Smile Иначе наистина Кирилова и още някоко са винаги с едни и същи дрехи, а то било от недоимък, как ли се перат и сушат зимата завалиите Simple Smile Пецамун се е изпуснал за Огнянова Simple Smile Да ве, мъже и жени семейства ще се пазят един от друг в дома им Simple Smile => лигав епизод, който уж трябваше да е надъхващ и позитивен, но нищо общо с "тренда" на другите 3 ...

Любимото ми - в колата с маски при положение, че цяла НОЩ са се натискали и са обменяли разни неща не само по капково-въздушен път Simple Smile Стаменова в Ирландия, Юлия в Лондон - да не са напуснали тайно сапунката или са ги уволнили като журналисти от нова Simple Smile "Кети бацила" Simple Smile Тоя номер на Пената, преди време беше на Кая Simple Smile Иначе това нелегално "подсушване" ми напомни за едни изтекли записи от среща между феновете на "левски" и "дубаеца" Simple Smile Нещо не мога да се сетя за частна болница ангажирана с невидимата заплаха, освен Софиямед, която беше превърната във вип стая за собственика на нова и в която Тервел Пулев го играе доброволец Simple Smile А кафенето дали беше затворено, защото преди това Грънчарова обядва Simple Smile Йоско не беше ли "крал" и преди или май беше някаква сестра с един лигнин Simple Smile В молбата за отпуск пише три имена по документ за самоличност, Огнянова написала д-р две имена и ЕГН, макар и невалидно Simple Smile Ако се вярва на датата, кадрите са заснети около 20.03.2020 г., но се излъчват 2 месеца по-късно Simple Smile Едно време в армията се набивало крак, днес се набива само страх и паника Simple Smile Покрай всичките обичайни безумия, не можах да се зарадвам на хубавия диалог между Пената и Кунка Simple Smile Пепе май е сменил прическата и е при баба си, която щеше да навре Ристю в на кучето г*за преди няколко епизода Simple Smile Пената го очовечиха след 8 сезона и нещо леш, а Кунка беше преквалифицирана в шутката на компанията Simple Smile Огнянова уроложка, а се притесни, че Пената понечи да си почеши макарите Simple Smile Откриха и цеха за шиене, четат значи, но се стискат да почерпят дори една виртуална бира Simple Smile

Екипа, пуснете наесен сезон 9А, че Б продукцията в момента видимо е мега несвързана и несъстоятелна, което говори, че е пренабивана и нарочно манипулирана. Все пак са ви изписали близо 100 теми, по 50 страници всяка, което сигурно е рекорд за форума, но анти-рекорд за едни други нещица

# 687
😁 тъкмо се чудех какво да чета в 4 сутринта 😁😝

# 688
Кекси, пиши на Апостолова. Smile

# 689
  • Ню Йорк
Какъвто и сценарой да и измислят на Зорница все ще е тъпо. Единственото правилно решение в случая е да остави Марио малко да се успокои, да подвие опашка и да изчака. Но познавайки образа и ще има драми, тръшкания, демонстрации и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт