Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 56

• 18 960
  • 737
  •   2
Отговори
# 645
Ничия точно това ме спря за стреча Joy,представип си каква ще я свършат момчетата...

# 646
Привет!
Ир да си жива и здрава все така отдадена на прекрасната си професия !
Подарявам ти част от мойте петунии Kissing Heart

Деси това си готвя днес за въглехидратен обяд

Става и за работа.
Закръглих -3 кг. Във вторник отивам да ми махат конците и силно се надявам и хистологията да е готова. Друго си е да ти бъде потвърдено и чрез микроскоп.
Обичам ви всичките Heart

# 647
  • Русе
Благодаря ви Ничия, Вангоби, Стреличке, мисля че ме заредихте с идеи и за следващите ВГХ Simple Smile
Мамексче, те остават в принтера, след като вече са дошли Grinning при теб като няма от къде да влязат Grinning и става въпрос за едни по-дребни кафеникакви - да не ти кажа колко препечени имам на сметката Grinning
И да ви се оплача - гони ме върл глад, а си хапнах доволно от ориза - мисля да хапна малко череши за СЗ (нали можеше?)

# 648
  • Русе
Шшшттт, алуууу, кви са тез баници, баклави, пици и череши? Joy Някои сме на НИСКУ въглехидратно хранене, не можим да ядем такиви неща, Trollface Аааа, Sunglasses

Ир, да си жива и здрава, много щастлива и удовлетворена! Kissing Heart Flowers Cherry Blossom Flowers Hibiscus

Мамекс, ся се сетих, че и аз съм виждала по стълбите на нашия блок една гоуема, черна. Thinking
И все едно описваш нашия блок, Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано не излизат други.

Деемс, ко праш? Heart

Вчера нааааай-накрая отидох на тренировка при мойта инструкторка, при която си ходех 12 години, залата е неудобна от всякъде, но тряА се ходи. Тя милата, ко да ки кажи кат ме видя, вика-е, качила си малко, Joy
Дано успея да съм редовна, Smirk

Другуууу, не помня, целувки на всички, до после, Sparkling Heart

# 649
  • Оптимист по принуда
Ирко, честит рожден ден! Бъди все така светлина за дечицата, чийто живот озаряваш! Здраве за теб и семейството ти! Flowers Hibiscus

Ничия, прекрасни сте Two Hearts
Тудоро, Деси, разкошни жени сте Sparkling Heart

Мамексче, жал ми стана за хлебарката, тежка съдба я чака Joy

Скай, не мога да те гледам как се мъчиш, трабва да ти помогна, едно рамО да ударя Joy

Тя милата, ко да ки кажи кат ме видя, вика-е, качила си малко, Joy
Блага женица Joy. Разбира се, че ще се справиш Hug

Аз търках фурна след тренировка. Ся съм терминатор Joy

Днес видях 63.9 на кантара, щастлива съм Heart

Стреличка, стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Целувки на всички Kissing Heart

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 18:55 от demmy.

# 650
Аз пък днес се опнах на Крайморие...за йеденето не питайте...вечеря само ягоди! Wink

Видех и един щрък, бебетата подали главички вече... Two Hearts

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 18:47 от mimi.7299

# 651

Добро утро Kissing Heart!
Гълтам кафето и газ на маникюрче,задържам кг,доволно.С този глад почва да ми се успокоява корема,а дано,че направо си умирам като гледам как унищожават череши у нас Blush.
Хубав ден !
Скрит текст:
При всичките ми усилия да им отрежа пътя на животните,днес отчитам една жертва,хапнала пудра Sweat Smile,хич ни ми е жал Деми .

# 652
  • София
Добър ден 😘
Мамексче, 😍 Деми, 😍Стреличке 😍браво за килограмите.
Днес закуската е ягоди 😂, за обяд си нося патладжан с доматен сос и градинска салата, а вечерята ще е салата с хляб.
Прекрасна и спокойна седмица на всички! 😘😘😘

# 653
Ир Heart честита да си мила!Здраве за теб и цялото семейство! Бъди все така отдадена на това , което правиш за дечицата! Сбъдвай всичко за което мечтаеш! Обичай и бъди обичана!

Мамекс Kissing Heart дано няма други, че да не изпиташ този ужас отново, а за тоалетната чиния и аз се посмях , като си представих мъжете ти  Joy Вчера ходихме на разходка  вашия регион - езерото на Малък Преславец - мнооооого лилии, много красиво, а и си купихме прясна риба от Дунав - мряна и сом.А и седнахме да си опечем това , онова , да хапнем и пийнем.
Джулс Kissing Heart супер, знам ,че ще успееш с тренировките! Heart
Демс Kissing Heart радвам се ,че си доволна от килограмите!
Деска Kissing Heart снимката е от Базиликата в Плиска?
А така и девойките с 90 ДД се справяът перфектно - Внагоби, Деси,Ничия, Стреличка , Иринита, Жгмъц и какви иии банички, пици и т.н Stuck Out Tongue Winking Eye
Мими Kissing Heart ние вчера като пътувахме на една поляна имаше повече от 20 щъркела - толкова много отдавна не бях виждала събрани Heart
Аз съм на никакъв режим, а докога не знам Sunglasses
Прекрасен ден  и спорна седмица, бандичка любима! Heart

# 654
  • София
Здравейте, милички
Ние от днес сме на работа- дойде време да пиша документация. Малката е с Мен, засега се справяме .
Обядът много закъсня- но поне беше лежерно. 2 филии с лютеница и 2 краставици. За вечеря зелева салата и филия с лютеница. Утре ще и лесно с храната на работа.
Навън вече е лятно Heart

# 655
  • София
Здравейте, банда!
Четох ви през уикенда, но бях на село и работихме много по градината и проекта ни и нямах сили да цъкап през телефона дълги постове.
Проект в прогрес:
Скрит текст:

Ирче, да си ни жива и здрава, да си все така вдъхновена! Пожелавам ти щастие в огромни количества! И една "селска" роза специално за теб! Gift Heart
Скрит текст:

Моя корем още прави известни проблеми, май и аз ще се окажа с някой гастрит накаря.

Днес цял ден талиатели.
Утре - череши и банани.
Килограми не отчитам, защото конете ги е хванала липсата и съм подута, като балон.

Стреличката да се яви на отчет! Как си, махнаха ли конците ? Kiss

Мамексче, аз същом изпитвам страх и отвращение от тези гадини! Бих ти препоръчала професионално пръскане и то през определен период, докато постигнеш изтребление до крак!

Хайде зарязвам ви! Целувки на всички! Lips

# 656
  • Бургас
Ай, здрасти!
В събота открих плажния сезон...ама само слънчевия...ще се топна, когато водата стане поне 25-26. Сега е 17-18.
Днес откривам е танцовия сезон...
А, бе голямо откриване, голямо нещо Stuck Out Tongue

В събота и неделя не пипвам телефон и затова не се вкючвам.
ЛО играе секретарка, ако някой от домашните ме търси.

Ирче, желая ти време, скъпа приятелко! Време, за да се насладиш на себе си! Бъди здрава! Обичам те!

Браво за килата на тези, които успяват да се преборят с лакомията.
Аз се оправдавам, че през почивните дни свърших работа за 100 човека, и че тренирам...ама да видим
Бланширал и чистих грах, ииииииии правих сирене и кашкавал Smirk Сирене стана чудно, кашкавалеца  малко твърд, но има и следващ път.

Меню за почивите дни няма да пиша, че не помня.
А, да, плодовия в петък завърших с шепа печени фъстъци...емиии...слаб ми е ангела...

Днес
З - йок
О - 1 краставица, 2 малки фпзх и 1 баничка....
В - иска ми се да е нещо сладко и полезно, ама има ли таквоз нЯщу...

Четох, четох и нищо не помня....що тъй??!!:stuck_out_tongue_closed_eyes:

# 657
  • Leeds, UK
Ир, честита да си момиче! Всички благинки да те споходят😘.
Мими, Иринитазавид!😁 Аз съм пуснала парното.
Начи, гърлс, в отпуска съм тая седмица. Днес бях на работа последно и смятам утре да се належа. Ще ходим само да напазаруваме. За днес вече ми е късно и ме боли всичко. Ще ви следя за хапването, че нищо не ми идва наум. Ама и съм пред месечно и пак на сладко налитам. Браво за загубените килца, железни сте ми!😘

# 658
Привет!
Белисима приятна отпуска, блазе ти... но ти имаш нужда да си починеш хубаво! Heart
Оф, направо съм в шок, вчера се чухме с един съученик от Германия, ще дойдат с жена си лятото на гости, гледам ги на фейса и буквално плача, слаби, хубави, каквито си бяха преди години! Даже той беше бая по пухкав, кажете ми как стоят слаби хората и след 20 години, каааааак! И сега като ни видят нас какви сме делвииии, божеее! Cry
Казвам му на Телчо да се стягаме, а той не стига, че се навечеря ми и изяде 2 филии с шоколад!
Аз изядох половин салата и половин супа, останала от порцията на обяд! Smiling Imp.... и как ще я добутам до лягане!

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 19:01 от mimi.7299

# 659
  • Русе
Позна, Инджи Simple Smile Събота с приятели се дигнахме до там - те не бяха ходили отдавна, на ММ му се пътуваше нанякъде, та - Плиска и Дома на Кирилицата Simple Smile
Жгмъци, ще чакаме крайния резултат - засега много обещаващо изглежда Simple Smile
Иринитко, завид за плажния сезон Hug
Бела, време беше да си починеш малко Hug
Мимееее, остави Телчо да си живее човека Grinning
Днес менюто
з - кафе (ММ снощи ми изяде чУрешите за закуска), о - зелена салата и пърленка, в - тиквички и патладжан на фурна и препечена филийка (мислех да е сладоУед, ама ... следващия път)
Утре - череши (основно), дано не се присъединя към Мамекс после ...
Сега видях една състудентка публикувала интересен сироп - някой пробвал ли го е? JoyJoyJoy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт