Цветята в нашия дом - тема 79

• 32 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Много са красиви, момичета!
Наслада за очите!

# 241
  • Пловдив
Малко селски цветя Simple Smile

# 242
Момичета, имам една тревичка вкъщи, някок знае ли как се казва и как да я гледам? Пограмата за разпознаване на растенията не я намери. Жива е още, но се развива много мъчително, като в реанимация е. Помагайте.

# 243
Подариха ми стръкчета детелина, която има само малко коренче накрая....ще се прихване ли според вас?

# 244
Flora, прилича ми на фитония http://orchardo.ru/wp-content/uploads/2016/07/fittoniya-2.jpg . Аз имам зелена с бяло, и зелена с розово.

# 245
Подариха ми стръкчета детелина, която има само малко коренче накрая....ще се прихване ли според вас?
Скрит текст:

Това цвете се въди от луковички. Изчакай няколко дни, ако не загние, направо го засаждай. Не знам дали ще се развие, но нямаш друг вариант.

# 246
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
селска китка Simple Smile

# 247
Момичета, имам една тревичка вкъщи, някок знае ли как се казва и как да я гледам? Пограмата за разпознаване на растенията не я намери. Жива е още, но се развива много мъчително, като в реанимация е. Помагайте.
Как се казва програмата за разпознаване на растения ?

# 248
От една седмица сме на вилата ( за първи път толкова рано ) и тъй като винаги виждам цветята след като са прецъфтели( сами си се гледат и оцеляват , колкото могат) , имам много  въпроси , но първо за розата , която цъфна преди два дни изненадващо - освен да я вържа , трябва ли да орежа тези " плодчета" , както ги нарече дребен ? Някакви други съвети ?  Благодаря !
Скрит текст:

# 249
махни ги да не ти грозят.
Simple Smile а след това можеш да режеш прецъфтелите и така няма да стигаш до "плодчета".

много ти е хубава жълтурката! Simple Smile

# 250
Добри , благодаря ! Не си знае годините милата , сама си оцелява.Има и един розов "трендафил" , който като цъфне ще покажа тук , за да дадете съвети.За два дни прецъфтяха лалетата , момините сълзи , но гледам че скоро ще цъфнат божурите.Ще се радвам на цветове....

# 251
рязко стана топло и всичко набързо премина Sad

# 252
Flora, прилича ми на фитония http://orchardo.ru/wp-content/uploads/2016/07/fittoniya-2.jpg . Аз имам зелена с бяло, и зелена с розово.
Благодаря ти, но не, не е такова. Sad

# 253
ММ вчера ходи на една вила и ми донесе каквото е успял да извади. 🤣 Едното е божур,но коренчето е много,много малко. Топнах го във вода,но нямам големи надежди. Другите две растения даже не ги знам какви са,обаче ми допадна самия факт,че ми е донесъл от всичко! Ще се научи той.. 🤣🤗
Много са ви хубави цветята! 😍🌺

# 254
Скрит текст:

Това цвете се въди от луковички. Изчакай няколко дни, ако не загние, направо го засаждай. Не знам дали ще се развие, но нямаш друг вариант.

Мерси, утре наобяд направо го засаждам, ако се хване, хване, ако не здраве да е....

Общи условия

Активация на акаунт