Цветята в нашия дом - тема 79

• 32 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Ще се опитам да си хвана дървото на живота. Уж е лесно, но досега два пъти не успях.
Прочетох, че направо се слага в пръст.
Трябва ли да я поддържам влажна? Има ли нещо специфично?

# 301
Наистина се хваща лесно. Дървото на живота се полива по-рядко. В никакъв случай не поддържай почвата му влажна.
Кактусче, ще ми е интересно да видя твоето. Обнадежди ме.

# 302
  • София
Сутринта ходих на пазар в Лидл, имаше страхотни бугенвилии, направо ми останаха очите. Имаше и намалена лавандула.

# 303
  • Бургас
Пу, пу, Дара, големи красавици имаш!
Дълго да те радват!

Аз скоро си бучнах дървото на живота. Хванало се е, поне е свежо.
Но, наскоро се сетих и за едно друго дръвче, попадна ми снимка във фб група, та сега и него искам. Преди години го имах, лесно се хващаше и ми беше се оформило на дръвче. Ето това

# 304
Надежда, ако не се хване ми пиши. Ще ти изпратя колкото искаш Grinning моето е огромно и много красиво.

# 305
  • София
Флора,ето снимки

Дългото е миналогодишен цъфтеж.

# 306
Дара,много си лоша! 😃🤗 Прекрасна е! 😍🌺

# 307
Флора,ето снимки

Натуся, благодаря ти много, но не, не е това. Майка ми го има от години, расте като тревичка, облива саксията, никога не е растяло нагоре, нито пък е цъфвало. Търсенето продължава Simple Smile

# 308
  • Велико Търново
Надежда, ако не се хване ми пиши. Ще ти изпратя колкото искаш Grinning моето е огромно и много красиво.
Благодаря, ще пиша ❤️
То моето претърпя инцидент, съборих го с щората и се прекърши. Така съм го сложила сега:

# 309
  • София
karzz, търсиш Дървото на любовта (Аихризон). Аз раздадох от моето. Сега ще взема клонче от фризьорката, защото моето загина. Нейното тъкмо цъфна.

Купих си китки вчера, а чакам и още няколко доставки. Не ми е ясно къде ще ги слагам.
Скрит текст:

Купих си и уж нещо за "листни въшки"
Скрит текст:
Оказа се, че не било средство за защита. Вода в пръскалка ли съм си купила?! Simple Smile

# 310
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
флора9, мисля, че е някакъв вид еписция, но това че не е цъфтяла ме разколебава... Sad
https://gesneriads.info/genus/episcia/?ref-cat=hybrid

# 311
Бинокъла много ме развесели Simple Smile

# 312
  • Бургас
АнМари, на любовта ли е, на парите ли е, незнам, но го искам.
На шишето не пише ли как се използва?

# 313
  • София
Бинокъла много ме развесели Simple Smile
Малкият гледа пилетата (вранчета) на борчето до блока.
На шишето не пише ли как се използва?
Пише. Не трепе гадини, а сваля умрели такива от листата. Демек вода Simple Smile

# 314
  • Карлово
Флора,ето снимки
Скрит текст:

Как се казва това цвете? На мене една съседка ми подарява на 2 пъти, дори сега цъфнало, но не му знела името. "Гръцко цвете"  вика.

Общи условия

Активация на акаунт