Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 096
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Vicky_p това?

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 11:42 от petyovaa

# 121
Аз помня на Глис шампоана с частици за блясък, наистина придаваше блясък на косата и беше в прозрачна опаковка май. Вероятно я няма вече тази серия.

# 122
Някоя да е виждала да продават тази серия течно матово червило в лили или дм? И цената горе долу. Очарована съм от трайността му. Не помня от къде ми е.

# 123
  • София
В Лили ги има тези червила.

# 124
  • Deutschland
Ето тази серия Gliss Million Gloss е с бляскави частици

# 125
Много ги харесвам тези червила. Имам nude thrill. Много приятно се усеща на устните, меко някак си😁 кадифено.

# 126
Спряха я тази серия червила, мисля. Има тук таме единични бройки на доста намалена цена.

# 127
Някой питаше за гел за коса, да кажа, че аз преди години се отказах точно защото ставаше някак си твърда и стоеше неестествено. От година проткрих ваксата обаче, много е икономична и приглажда добре, не слепва и не се втрвърдява грозно. ММ също се прави с нея. Ползваме на Тафт. Има и професионални, предполагам са още по-добри.

# 128
Някой питаше за гел за коса, да кажа, че аз преди години се отказах точно защото ставаше някак си твърда и стоеше неестествено. От година проткрих ваксата обаче, много е икономична и приглажда добре, не слепва и не се втрвърдява грозно. ММ също се прави с нея. Ползваме на Тафт. Има и професионални, предполагам са още по-добри.
Как се ползва ваксата?
Замисли ме ,може да си купя.

# 129
Аз я ползвам предимно за заглаждане на стърчащи коси, разтриваш малко количество между пръстите и нанасяш. Гледам влогърки, че заглаждат с четка за зъби, но не съм се сещала да си купя.

# 130
Благодаря ти ARIA*! 🌺
Определено и на мен ще ми е от голяма полза за приглаждане на стърчаща коса.

# 131
Имайте предвид, че ваксата понякога се бели на едни такива доста забележими парченца и не изглежда добре. Не съм сигурна от коя точно се получаваше така или от всичките, но е кофти. Всъщност вкъщи имаме тези
Скрит текст:

# 132
  • София
От Копакабана серията само спрея намерих и беше последен. В ДМ на Красно село. Някой знае ли в някой ДМ в района дали се намира маската?

# 133
Вчера бях в ДМ на Ботевградско шосе до Джъмбо, имаше цяла кутия с маските от серията Копакабана. Видях ги случайно, за другите продукти ги питах, не бяха и чували.

# 134
В Бургас на Трапезица Дм също имаше маски, лосион за тяло от Копакабаната. Ама нещо не ме съблазниха.

Общи условия

Активация на акаунт