Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 64

• 10 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
А и нали Зорница държи и иска честни отношения.
Хахахаха, Дани - вярно че имаше нещо такова. На фона на някои нейни постъпки (да не влизам в детайли), това си е направо пародийно 🤣.

Тръпна в очакване да видя как ще ги изчисти тези отношения. Но ми е широко около врата, като знам че ще успее 😆.

А, и още нещо. Думите на Зорница в промото, че това било “нейна неадекватна идея”, ме наведоха на мисълта, че може да е искала да пробва да забременее.

# 16
Аз някак си оставам с усещането, че искате Зорница да има супер сили. Да издържи мъжки, че човекът, който я обича, се отказва от нея, да не мрънка пред никого, да си стаи емоциите, да не си позволи да я боли, защото трябва да рови в неговата душа, защото той не иска да й каже какво става, да бъде отпъдена втори път и пак да продължи да настоява да говорят... Отстрани е лесно, ние гледаме без да сме въвлечени в ситуацията, един човек, който е вътре в нея, трудно може да отграничи емоцията. Тя трудно може да си каже - бе той ме обича, ама е уплашен. Как да го разбере това от - не искам да осиновяваме дете? Как да му прочете мислите и да се сети какво го боли? Защо непременно трябва да се сети от думите на пациента, че и Марио същото го мъчи? И като искаме да говорят, защо Марио не избра нормален момент и не й разказа как се чувства и какво го мъчи? Освен това, Зорница не се отказа от него, той й каза че иска почивка, тя пофуча, изкара си яда и след това чинно отиде го потърси и искаше да е с него. Ама това пък било повърхностно. Честно казано, мен ме удивлява че при всяка погрешна стъпка, Зорница я връщаме в изходна позиция и пак трябва да доказва любовта си.
Хубавото е, че така като гледам Марио си харесва глупавата, повърхностна, егоистична, шавлива жена, така че все ще се разберат:grinning:

Роси, ако Марио разбере, Зорница ще му обясни, ще му се извини и ще се надява да я разбере и да й прости. Ако не разбере, не виждам защо да му причинява излишна болка.

# 17
Извинявам се за двойния пост, но ме мързи да редактирам Grinning
Дани, страхът на Марио, че ще бъде заменен от по-млад и здрав мъж е
ирационален и обиден за Зорница. Тя ясно му заяви, че не я интересуват тези неща и иска да бъде с него, защото го обича. Продължаването на настояването от негова страна, че тя ще си тръгне и ще го смени, е негово лично страдание, в което тя няма никакво участие. И ако иска тя да може да му помогне, трябва да й каже. Да не говорим, че Зорница е повърхностна, защото не разбра пациента, а Марио кое разбра от пациентката - че жена му ще иска да я освободи от себе си? Защо не можа гледайки я, да разбере, че Зорница също така ще остане до него? Защо когато тя му каза че го обича, той просто й затвори? И двамата разбраха от пациента и жена му чушки Grinning

# 18
Хубавото е, че така като гледам Марио си харесва глупавата, повърхностна, егоистична, шавлива жена, така че все ще се разберат:grinning:

Ей това ми е тезата на мен. Само без “глупава”.  Отне ми почти 3 сезона да стигна до този извод 🤣. Но сега ще имам по-реалистични очаквания от нашата Зорница. И това ще ми спести разочарованието от това, че тя не прави нещо или не се държи по определен начин. Не е била многословна, дълбока или особено прозорлива досега и занапред няма да стане.
За любовта й аз този път съмнения нямам, Алилуя 😆.

# 19
Дрийми, в такъв случай какво й харесва Марио на нея? Добрият, благороден, грижовен, смел и добър мъж обича повърхностна егоистчна невярна женичка. Да не го е лупнало нещо по главата? 😄

# 20
  • София
Моски, четеш мненията както дявола евангелията, а аз се уморих да се въртя в кръг и на всяко мнение да се замеряме с доводи кой е по-виновен.
Никой не иска Зорница да е безпогрешна. Тя имаше достатъчно време да е слаба, да греши, да е недоволна, да се сърди, да тряска врати, да се крие и да бяга когато види Марио, да му обяснява какъв е досадник, да му отмъщава. Тогава Марио беше виновен, защото не я разбира, прекалено и съчувства и не знам още какво. На мен ми се искаше да я видя силна във епизода вчера, да видя емпатия. Не видях, и не защото не го обича, обича го по нейния си начин, а защото чака някой да и каже какво му е, какво го мъчи.
Пропускаш обаче написаното от мен, че Марио я обича такава, каквато е и никога не съм твърдяла, че е недостойна за него. Да се цитирам ли отново? И иронията ти е неуместна. ✌🏻

# 21
Никога не съм смятала Зорница за повърхностна. Да, не разбра правилно пациента, както не разбра и Марио. Но това не я прави глупава. Тя сама си призна, че не може да види зад това... и това трябваше да каже на Марио, а не че него слуша.....
Ясно ми е, че мерим и мислим различно и тук няма грешна страна. Имаме различни очаквания, но Марио има проблем и Зорница като обичаща и подкрепяща го, също има проблем, той става неин, защото са заедно.

# 22
Мир, Роси, оттеглям се и се извинявам, че не съм ви разбрала правилно.

# 23
  • София

Е, браво. Не знам защо реагираш така. Не знам какво значи оттеглям се, но се надявам да продължим да пишем и да спорим.

# 24
Според мен Марио затвори на Зорница телефона, за да не се пропука. Затова и избегна среща с нея. Той вярва, че й прави добро като я освобождава от себе си. Но всъщност той е този, който има нужда от тази раздяла, за да се пребори с демоните си. И тук не мисля че Зорница може да му помогне. Поне не директо.
Това което можеше да направи тя, беше в общи линии същото, като при трансплантацията на Тони. Да го подкрепя мълчаливо, да е до него, но без да го притиска и да му даде време.
Вместо това тя се изживя като жертва, визирам операционната. После реши да се прави че няма нищо. И като видя че няма да стане така, пристъпи към последната точка - да му даде време. Даде му, минута-две 🤣. Простете ми сарказма 😜.

# 25
Нали сме тук да обменяме гледни точки.
Ти мислиш така, аз така.... който не е съгласен казва.... има си доводи и причини.
Приемаш или не, това не е на живот и смърт, а и няма кой да ти каже, това наистина е така и това целяхме, не сме сценаристи. Образите са в нашите глави, хубави, лоши, бели или черни....
Няма правилен пост или грешен!!!

Дрийми, съгласна съм с теб.
Марио трябва да се научи, приеме и живее с този си проблем, за да може да бъде щастлив и той, а съответно и човекът до него.

# 26
  • София
Аз си признавам че идеализирам Марио. Много често не виждам грешките му и по лесно го оправадавам.
А също вярвам, че с спора се ражда истината и чуждото мнение може само да ни обогати. Но другата страна е, че всички пречупваме това което гледаме през собствения си мироглед.

Та в тази връзка стига сме ги разкоствали Марио и Зорница, дайте да обсъдим какви номера ще им измислят Поли и ХХ. Аз се моля само да не оставят тази тема за следващия сезон, защото ще сътворят чутовна драма.

# 27

Ей това ми е тезата на мен. Само без “глупава”.  Отне ми почти 3 сезона да стигна до този извод 🤣. Но сега ще имам по-реалистични очаквания от нашата Зорница. И това ще ми спести разочарованието от това, че тя не прави нещо или не се държи по определен начин. Не е била многословна, дълбока или особено прозорлива досега и занапред няма да стане.
За любовта й аз този път съмнения нямам, Алилуя 😆.
Щом я смяташ за такава,  защо искаш да бъде тя с Марио, а не  с някоя по-добра от нея?

Аз не смятам, че Гринч ще извърти нещо, от промото поне така съдя. Ще видим изцяло как ще се разиграе.  Но я няма онази нахаканост и напереност, която принципно излъчва.

# 28
Нищо добро не очакваме от Хъхъ, а той има всички основания да си отмъсти на Марио, поради което той ще ни изненада и за пръв път в живота си ще постъпи като мъж Simple Smile

# 29
Хх ще точи лиги по шефката си, видя, че има възможност, да я има и сега това ще е новата му цел. Хем ще е трофей, хем ще си отмъсти и на Марио.
 Не смятам, че ще се промени, а интересът му към Зорница ще изчезне с нейната бременност.

Поли е интересната. Дали ще постъпи правилно и няма да се меси директно, а ще говори със Зорница или ще използва възможността да й натрие носа.
Но всичко зависи кога ще се разбере???
Аз залагам на преди бременността.

Общи условия

Активация на акаунт