Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 64

• 10 709
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Ето това е обичаща и бореща се Зорница Heart
Съсипана и нещастна Зорница 😕
Това е част от обичта, всичко върви заедно, никога не е само едното.

# 61
Някак си и Поли, и малката гад не дават вид да проговорят и много ми се иска да не се стига до тия драми, но подозирам, че го пазят за след повръщането на Зорница Rolling Eyes

# 62
Е нееее.... Бойко...
Тъкмо си мислех как ще го чака след работа Зорница, за да си ходят заедно. А Марио ще я погледа любовно, ще обърне гръб и ще си тръгне сам Sad

# 63
А Зорница изобщо не смята, че има някакъв проблем с поведението й предната вечер.

# 64
  • София
Зорница има шанс да предотврати сеира чрез анкетата.

# 65
Е нееее.... Бойко...
Тъкмо си мислех как ще го чака след работа Зорница, за да си ходят заедно. А Марио ще я погледа любовно, ще обърне гръб и ще си тръгне сам Sad
Марио ще я хване за ръка и ще си я прибере вкъщи. Heart

# 66
Е нееее.... Бойко...
Марио ще я хване за ръка и ще си я прибере вкъщи. Heart
И аз искам така да стане, ама ще го държи по-дълго

# 67
Роси (2), едно по едно, Зорница е заета да се опитва да задържи Марио, сега ли да ходи да му каже - аз само да кажа, така и така си ме зарязал, снощи получих умопомрачение.  Joy

А на мен ми е ужасно ужасно мъчно за нея и съм учудена, че още се държи, намира сили да ходи по него и след всяко гонене, пак продължава... За мен лично това е направо жестокост. Мисля че Марио, ако е сигурен в решението си, е редно да седне с нея и да й обясни, че категорично няма повече шанс за тях двамата.

# 68
  • София
Момичета, може да ме обвините в богохулство, но Марио е голям егоист - обича, страда, прави се на благороден, но изобщо не му минава през главата какво причинява на другия, колко го наранява...

# 69
Алмаджи, добре че е Зорница да мисли как да не го наранява 🤣.

Роси, какво имаш предвид за анкетите, не схванах.

# 70
Момичета, може да ме обвините в богохулство, но Марио е голям егоист - обича, страда, прави се на благороден, но изобщо не му минава през главата какво причинява на другия, колко го наранява...
И затова продължава да й държи вратата, не й пусна ръката.......
Марио я обича и му трябва още съвсем малко време, след анкетата всичко ще е ок.
А и Зорница му разказа всичко, макар и недиректно  по телефона.

# 71

Роси, какво имаш предвид за анкетите, не сгванах.
След идиотщината с белезниците Зорница се държи чудесно с него. Обича го, подкрепя го, до него е. Той бяга от нея. Та не виждам с какво го наранява в случая. Наистина се бори със зъби и нокти да спаси връзката им.

# 72
  • София
Алмаджи, това сме го чували и от друг Wink

Мда, веча съм 100% сигурна че никога няма да се разбере за фитнеса, не и този сезон.

Дрийми, анкетите са за изневерите - какво е изневяра.
На мен ми стана мъчно за Зорница на моста.

# 73
Роси, не те разбрах и аз, какво ще стане с анкетите? Аз не им хванах връзката.

Докато чакаме да приключи тази тъпота, да споделя, че в Анатомията имаше един случай с Кристина и един младок, тя вече беше с Хънт. Та младока я понатисна на едно парти и я поцелува, преди тя да се усети и да го бутне, че има връзка Joy Даже не се спомена повече Grinning
Но според мен това ще излезе. Просто ще е след бременността. И по стар обичай Поли ще пита Зорница знае ли от кого е детето и Марио ще ги чуе.

# 74

Роси, какво имаш предвид за анкетите, не сгванах.
След идиотщината с белезниците Зорница се държи чудесно с него. Обича го, подкрепя го, до него е. Той бяга от нея. Та не виждам с какво го наранява в случая. Наистина се бори със зъби и нокти да спаси връзката им.
Моски аз съм досадно конкретна и визирам фитнеса. Не знам кого не би го жегнало да разбере, че човекът когото обича е постъпил така.

Общи условия

Активация на акаунт