Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 64

• 10 724
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Роси, имаш право с аргумента за месеците. Ти остави Зорница и Марио ще чакат ли. Ама сценаристите не могат да чакат, как ще си завършат сезона така...
Значи ще излезе нещо друго. И на финала Марио ще каже, че не иска никакъв тест и любовта не се превръща в омраза просто ей така Hug

# 706
  • София
Аз съм правила амниоцентеза, не е кой знае какво, но не е и приятно. Остава се в болница за наблюдение поне един ден и се дават лекарства за подтискане на контракции. Бях някъде около 4 месец,

Дрийми, нашите може да правят тестове и на 2 г.с.

# 707
Aми то и толкова нямаме до финала. Зорница би трябвало да е съвсем в началото на бременността, не вярвам да има някакъв скок във времето.

# 708
Всъщност, това че тест може да има след най-малко 3-4 месеца (тя вече е в първия нали), може да е гаранцията ни за хепи енд.
Тест в рамките на сезона не може да има. Да го оставят отворено до следващия не ми се вярва - какво ще ги правят в оставащите епизоди - нищо?
И така стигаме до два варианта. Марио се отказва от теста, защото я обича и някак си е върнал доверието си в нея и т.н. И втори вариант, решава че не му трябва никакъв тест, не иска да има нищо общо с нея. Но ние знаем че бебето е негово и така той ще изостави детето си, което би било нетипично за характера на героя.

Завъртяно стана Joy

# 709
Вероятността за аборт при амниоцентеза в 1:250, не е кой знае колко висока. Просто се преценява риска, по принцип да предприеме макар и нищожен риск да убиеш детето, само за да мирне бащата... Не знам, аз не бих го направила. Не е пушка пукнала, като се роди, ще разбере, дотогава да прави каквото иска Grinning
И се връщамв на това, че Зорница ще бди като орлица над това бебе.
Между другото ако тя се нервира и го навре някъде и му каже да прави каквото иска, да се разкара, ако иска, но да не й посяга на бебето, може да му дойде отрезвяващо на Марио. Аз чакам плачещата виновна Зорница да се превърне в майка стръвница Joy

# 710
Моски, точно това имах предвид и аз! Не бих направила теста, за да му се доказвам. И какво като е негово, което аз ще си го знам всъщност? Ще ми каже: мило, прибирам се да си гледаме заедно бебето??? Ми къде си бил няколко месеца бре михлюзино? 🤣 И за какво ми е? Тази любов трябва да се изживява, да се споделя, да стои до теб бащата на детето ти, когато имаш нужда, а не да ми дойде след 5 месеца и да ми чукне на вратата.

# 711
Мхм, освен това то ще срине Зорница, тя беше просто потресена от искането му. Но не мога да предположа доколко й е важно да му докаже. Ще видим.

# 712
A може би това ще гледаме в следващия сезон Stuck Out Tongue Winking Eye Защото какво нова драма да им измислят, ако сега всичко приключи щастливо. Лошото ще е, ако няма такъв Joy

# 713
  • София
Чакайте бе хора, Зорница забърка страшна каша, а вие сложихте всички негативи и вина  на Марио, ами не съм съгласна.
Марио знае каквото чу от Поли, знае каквото му подметна ХХ за неверните жени, предполага че Захариев го излъга, чу Зорница, която му каза, че е отишла при ХХ за да забременее от него.. Вие какво искате, да и каже - Айде от мен да мине, прощавам ти че ме заблуждаваш, че спиш с други, защото е с благородна подбуда.

Аз мисля, че Зорница забърка кашата, но Марио я изсърба, защото големият губещ ще е той - нито жена, нито дете. Въпросът е какво би го накарало да преглътне тази обида и съжалявам, но определено не е назидателния тон на Зорница, че не трябва да се бие или после - извинявай, аз за наше добро исках да спя с ХХ. Ами Марио няма ли малко достойнство. Как да го защити?

# 714
Започнали са с идея сезона, не вярвам да оставят нещата така.

Това за Зорница да не прави теста при други равни условия го приемам, но тук има 2 големи фактора - наченки на забежка при това с ясното признание от Зорница и огромната малка вероятност Марио да е баща.
 Не знам дали й е важно на Зорница да го доказва на Марио, но иска да го чака, обича го...... може и да се съгласи.

# 715
Роси, изобщо грам не оправдавам Зорница. Аз пък точно винаги съм оправдавала Марио Wink Обаче..тук ме жегна с искането си и мисля, че то нищо няма да промени. Мисля си, че е твърдо решен да не е със Зорница. Сложил е точката. И точно затова ми е чудно как може да я кара да прави тест? Нали е сигурен, че не е негово детето. И ако е негово какво правим? Зорница пък длъжна ли е да му доказва той ли е или не е, след като нямат бъдеще? Мисълта ми е че според мен Марио за един ден някакси преобърна представата си за Зорница. Не може да в гледа, да я чува. Какво ще промени този тест? Той не иска да е с нея обаче иска да признае детето ли?

# 716
Чакайте бе хора, Зорница забърка страшна каша, а вие сложихте всички негативи и вина  на Марио, ами не съм съгласна.
Марио знае каквото чу от Поли, знае каквото му подметна ХХ за неверните жени, предполага че Захариев го излъга, чу Зорница, която му каза, че е отишла при ХХ за да забременее от него.. Вие какво искате, да и каже - Айде от мен да мине, прощавам ти че ме заблуждаваш, че спиш с други, защото е с благородна подбуда.

Аз мисля, че Зорница забърка кашата, но Марио я изсърба, защото големият губещ ще е той - нито жена, нито дете. Въпросът е какво би го накарало да преглътне тази обида и съжалявам, но определено не е назидателния тон на Зорница, че не трябва да се бие или после - извинявай, аз за наше добро исках да спя с ХХ. Ами Марио няма ли малко достойнство. Как да го защити?
Точно!

От неговата гледна точка и в обстоятелствата, в които е поставен, аз не виждам нищо странно в поведението на Марио.
Зорница с назиданието на стълбите ми беше като паднала от луната. В разговра с ХХ също - търсеше вината в него...Накрая си призна. Обаче Марио не е готов да слуша. Нито нея, нито някой друг. И това ще стане.  Прогресът от този епизод е, че той изобщо допусна идеята, че би могъл да е бащата. Стъпка по стъпка, гневът ще отстъпи и ще започне да чува.

За това как би трябвало да реагира Зорница на искането за тест, съм съгласна че би било ужасяващо ако Марио нямаше поводи за съмнения. Отказ бих оправдала само с аргумент, че може да е опасно за плода. Но за доверието, няма да го върне с отказ и улиматум сам си реши дали да вярваш. Тя трябва да се бори за да възобнови това доверие, за да може той сам да се откаже от теста.

# 717
Ами то не стана ясно какво иска Марио освен тест, доказващ, че не е той бащата.

Както започна в началото, че не е важно на кой е детето, си помислих айде готово, обича я и ще са заедно.

Но след думите за теста - не знаем какво цели, дали ще се разделят, дали ще са заедно, но за себе си просто иска да знае дали той е бащата.

# 718
  • София
Роси, това което пропускаш е, че Марио не е преставал да обича Зорница, доказа го и днес като фрасна ХХ и се унижи да ходи да говори с него. Това от което се отврати е предателството. Как да приеме мисълта, че Зорница е спала с някого и после му казва, че бебето е негово.
И да, аз мога да приема, че може да иска да признае детето без да е със Зорница, защото не вярвам да иска тест, за да е с нея. Мисля, че в момента Марио затвори книгата Зорница. Дали ще я отвори отново - не знам, зависи дали ще може да и има отново доверие. А как и дали ще го върне - това за мен е голяма въпросителна.

# 719
Роси, аз съм напълно съгласна с теб, учудващо Grinning
Въобще не мисля, че Марио е виновен с нещо. Но той сложи края на шансовете да са заедно с това искане. Той го каза - никога не съм бил по-осъзнат. Явно това в момента иска. Та, мисълта ми е, нека си тръгне щом не й вярва, ама за какво му в са иска това. Като не вярва, не Вярва, толкова. Губи шанса евентуално той да е бащата и така. Продължава живота си без жена и дете.
Иначе е ясно, че у Зорница е вината. Но колкото и да е виновна, тя все пак също е човек и също има предел колко може да понесе.

Общи условия

Активация на акаунт