Магията на изтока - тема 61

• 18 375
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • DE
Ти па, чакай поне да го излъчат целия деее Grin Нито чета коментари, нито проверявам. Стопирах го, защото твърде много ми харесва и искам да си го хапна на един път, а не да се ядосвам в очакване.
Надявам се, че няма да се забави превода, Марк има твърда фенска база и филма е интересен. Поне се надявам, де.

"Joy of Life" - изгледах без да превъртя нито веднъж. Много интересен, без вселенски никому ненужни драми. Заплетена история, страхотна актьорска игра. Сяо Джан се появи в 38 еп. направи страхотно ко участие и завърши брутално последна серия в стил "Fights Break Sphere". Не намек, направо си пишеше накрая край на първи сезон, очаквайте втори. Имаше обещания, че ще запазят каста и да очакваме втори сезон в 2021 година. Дообре, ще чакаме Rolling Eyes

# 166
  • BG
И аз бях решила да изчакам, поради същата причина, но във фейс а ми излизат едни суперски снимки Heart

# 167
Със сълзи се смях тази вечер на Гоблин или по -точно на частта с телефона.За сега го гледам с интерес пък ще видиме.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 22:54 от lilipan

# 168
  • България
И аз започнах да гледам Гоблин по ТВ, че е различно усещането да чакаш нещо за гледане всяка вечер.
Иначе си продължавам с Eternal Love (2017) - по няколко епизода на вечер. Дано Раба не се появи скоро на хоризонта. Expressionless

# 169
Вълчето няма да го бъде май месец,вече дават юни 2020 - засега.
Най-добре е да кажат,че няма да го бъде и да се свършва.

В Гоблим любим момент ми е когато се обясняваха за най-хубавото име Joy

# 170
  • DE
Точно тая вечер бе. Уон Бин, Хьон Бин, У Бин Grin Heart
Много хубави моменти има, обаче не мога да откъсна очи от влюбения поглед на Гонг Ю Heart Eyes
Един от най-яките броманси. Ние гледаме семейно, Мм веднага се сети кой е Жътваря Smile

# 171
Има един поглед дето ми е на сърце So young
https://youtu.be/_TeXJ20shhc
Аз за първи път виждам Жътвария.Но ми харесва ролята.

# 172
Точно тая вечер бе. Уон Бин, Хьон Бин, У Бин Grin Heart
И 3-мата много ги харесвам,но на първият няма как да му простя,че не снима.

Кой епизод се пада?
Аз всъщност много го харесах до момента с корейските клишета и финала.

# 173
И Донг Гон е прясно разведен (официално). Чо Юн Хи е за златен медал, че издържа две години с него. Поне му роди дете, той това искаше.
Онзи ден, като го видях с камео-участието му в 3-ти епизод на Oh My Baby, се замислих кога ли ще се разведе, а той вече е бил на финала, а и кой знае от колко месеци са разделени...
Изобщо не се изненадах. Такъв женкар като него беше ясно, че ще се стигне до развод. Сега Сонг Дже Рим да пази Пак Джи Йон, че като нищо И Донг Гон отново може да я потърси. Помня, че навремето имаше връзка и с настоящата жена на Чу Санг Ук, та,... да се пазят.

Ама е добър, беее. Един от много уважаваните и харесвани от мен корейски актьори. Явно не е мъж само за една жена, а и го е доказал с годините.

Oh My Baby - епизод 5

Не мога да повярвам, че сценаристът е мъж. Това е изцяло женски сериал и се лее един феминизъм, едно чудо (в задръстена и консервативна Корея).
Социално ангажирано заглавие, което много ми допада. Дано обърнат сега повече внимание на жените, които не искат да се омъжват, а искат да родят и да отгледат сами детето си.
За корейско е добре написано и има много комични ситуации.
Го Джун е прекрасен. С Чанг Нара се превръщат в любима екранна двойка.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 09:54 от rossonera

# 174
Трейлърът на Train to Busan 2 -Peninsula е наличен за гледане още от началото на април Scream
Музиката ми харесва,няма влак,няма Gong Yoo, ни има Gang Dong Won. Heart Eyes
ОТ 6 август по кината.
https://www.youtube.com/watch?v=wdmS5eGtBR8&vl=en
Така давам линка,че корицата е с едни зомбита,няма да се стряскаме Relaxed

# 175
  • София
MONSTA X с нова песен и албум.

# 176
  • Бургас
Вчера, както си вървях под дъжда, изведнъж си помислих: "Гоблина пак е тъжен!" Simple Smile

# 177
Kkondae Intern - епизод 3

В движение го гледах снощния епизод, но успях да го довърша в почивката.
Работните отношения в този отдел стават все по-забавни и поучителни. Закачката с по-възрастните служители, които не се справят с новите технологии, както младите, но пък имат други качества, които са ценни за всеки един колектив е на място. Одобрявам.
Пак Ки Унг не ме дразни, след като разбрах какъв е проблема на героя му. Мисля, че дори ще ми стане симпатичен до финал.
И тук много реклами на какво ли не. Хе Джин кара последния модел на Форд Експлорър. Винаги с най-новото на пазара, което трябва да се рекламира.

Шо, какво стана? Нали трябваше да се включиш и ти с Oh My Baby и Kkondae Intern? Твоите кънки отдавна приключиха, но моите скоро ще започнат отново в борбата за купа Стенли, така че давай.
След тези два сериала не планирам друго корейско сериозно през седмицата, освен може би да хвърлям по един поглед на новите сериали на Чи Чанг Ук (Backstreet Rookie) и Ким Джи Сок (My Unfamiliar Family).

# 178
  • MJF
Е твоите кънки ако почват поне ще има лед за моите , ако не друго. Поне на хартия трябва да е така, пък на яве.....Мътна и сложна е при моите кънки. Ама пък преоткривам архива Mr. Green А  и колко неща не съм видяла първия път .....не е за говорене.
Моите на кънки се скъсаха с трениране и разни занимания "на сухо"- то интервюта , то .... не мога да им смогна ooooh! . Мрънкам да си беше стандартния м/усезон и от всяка новина да се прави от мухата слон, а сега не са спирали въобще....човек не може да си почине от тях като хората Mr. Green Tired

По двата текущи кор-сериала:
Oh My Baby видях първите 4 серии. Видях и И Донг Гон- той като тест на внимание-мимолетна поява. Да се благодари че не влезе в някоя от редакциите ми Mr. Green . Мда, подхванали са съвременна тема, да не повярваш. Направо в средновековието са явно по въпроса, да не ми се обиждат. Ако не им знам историята и порядките, ще ги гледам " като паднали от Марс" по въпроса кой, как , защо и цялото туй нещо с дете. Въпросния Го Джун за пъви път го гледам. Не съм впечатена, не ми стои актьора на място/в ролята, до степен че си представям 4 серии една камара други познати актьори на негово място. Защо? Защото има застинало лице. А такива по кор-сериалите има на килограм от дамска страна. Та в мъжка роля да сложат такова лице ми е ....скучно да речем. Добре че Чанг Нара е с витална героиня. С Kim Hye-Ok  са много добра комбинация Smile . Забележка имам и към останалите двама от основния мъжки каст. Въобще бих ги сменила и тримата без окото ми да мигне. Има къде , къде по-подходящи за съответните точно роли и така и заглавието щеше да спечели според мен. Блед мъжки каст за мен абсолютно. Но гледам дамските роли и до края ще стигна. Да му мисли сценариста. Бебе трябва да има до края иначе .....Wink. За сега е свежо и с кислород като за кор-фронта, творческия екип да дерзае.
Lee Mi-Do отдавна не я бях виждала на екрана ми, голяма стихия е тук Smile
И за този сценарист не виждам данни , поне в http://asianwiki.com . Нещо се натрупаха на корфронта сценаристи за хвалене пък без никакво инфо за тях. Поредната кор-безумица  го считам това . Да не ми се обиждат Peace

По втория, после по някое време ще попиша.Blush

# 179
Не виждаш нищо за сценариста, защото е дебютант, отбелязах го и преди няколко дни. Няма как някой да сложи инфо за човек, който сега се появява на сцената на голямата корейска "драматургия".
И други от новите корейски сериали са с неизвестни/ млади сценаристи, които тепърва навлизат в бизнеса. Това ми харесва, защото имаме шанс за нещо добро, различно от корейските мелодрами/ бози/ абсурди.
Забрави ли вече, че и Hot Stove League беше точно такова заглавие? И то жена, сценарист-дебютант. Виждам добър знак в това, че дават шанс на млади и непознати сценаристи.
Няма нищо по-хубаво от това да гледаш любими актьори в по-качествени продукции, а и самите те могат да дадат най-доброто, на което са способни, справка - Намгунг Мин.

А относно това, че си недоволна от мъжкия каст на Oh My Baby... За мен и тримата са добри за ролите си. Не си гледала Го Джун, затова не ти допада. Аз обаче съм го гледала доста през годините и винаги е бил много различен. Сега, в Oh My Baby, е толкова комичен и забавен, че му казвам голямо браво за превъплащението.
Докторът - в началото не го харесвах, но с епизодите ми стана симпатичен заради героя му и какъв всеотдаен татко е.
Малкият пък е голяма симпатяга. Свежарка. Чиста, невинна душа, а след теста, който си направи и радостта му, когато сподели за резултатите, ме накара да се смея от сърце и душа. Голям сладур, но той е абониран за героинята на Лизи от After School (кифлата от редакцията, онази с обувките с панделки).

А и няма как все оборотните/ познати лица да са постоянно на екран. То и аз дълго време до Нара не виждах никой друг по-подходящ от Чанг Хьок в ром-ком (защото наистина бяха страхотна двойка), но ето че Го Джун го замести.

И Ми До не си я гледала от Fated to Love You, предполагам, където тя беше сестра на Нара. Тук пък е нейна приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт