Магията на изтока - тема 61

• 18 313
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Сега прехвърлих днешния 10-ти епизод. Започва голямата финална драма. Тия корейци няма да се научат... По калъп е работено и тук, сакън да не излязат от рамката, а зачекнаха интересна тема.
Сега в оставащите шест епизода - ред сълзи и сополи, а в последните минути на 16-ти епизод ще ни покажат задължителната сцена "След една година", а който разбрал - разбрал. Толкова.

Няма корейско щастие за нас след Hot Stove League. Ще чакаме пак зимата, а и тогава трябва да излезе новия сериал на Намгунг Мин, който той в момента снима.
Да довършим бебето и Маншиги, и ще си взема отново почивка от корейските сериали. Японското ще започне тъкмо навреме с новия летен сезон.

Отиди в твоя любим онлайн-сайт и виж Pension: Love is Pink.
Днес започнаха да го превеждат на инглиш. Кратък сериал е, пет епизода по 23 минути с твоите любимци Такуми Сайто и Лили Франки. Може да изчакаш да качат тези дни и останалите четири епизода с превод и да го изгледаш на един дъх. Нещата от живота, по японски. Ясно ти е...

# 301
  • MJF
Е екстра. Ама ще  изчакам и ще ги "глътна " анблок тези 5  краки серии. То и Ito Sairi в добавка към двамцата. Голяма скица е тя Smiley
Ще взема да подкарам епизод 2 на тайванските железници. Скоро в календара на фигурното пързаляне имаше няколко големи старта за кратко време в Тайпе- 2011, 2014, 2016 и  2018  . Та ги помня с добро там.

# 302
Да, тя е дъщеря на Лили Франки. Има проблем, куца, а в същото време се грижи за бизнеса и баща си. Лили пък е в типичната си светлина. Прах го вее.

Виж днешния тийзър на новия сериал на И Джун Ки - Flower of Evil. Голяма лудост ще е, а като добавим и корейския сценарист..., знаеш, хаха.
След казармата продължава да не снима като за теб.
И пак много грим...

# 303
Джун-Ги ... прекалено много грим.

За какво ще се разказва тоя сериал?

За The World of the Married пропуснах да напиша, че ми харесва, че корейците малко са променили сюжета, т.е. избягали са от темата за отмъщението и представят повече преживяванията на героите.

В английската версия, главната бе представена в много по-негативна светлина - изтрещяла майка-кучка, което на мене ми се стори доста по-нереалистично.

# 304
Ели - тук
Обавяват го като  драма,мелодрама (това е притеснително),трилър,екшън,романтика

MaТиен е записвал нова песен.Аз мислех,че се е отказал от пеенето. Blush
Скрит текст:

Рекламира и някакви бижута.Брошка
Скрит текст:

# 305
Pension: Love Is Pink и аз смятам да го гледам. Чуя ли нещо за Лили Франки, веднага наострям уши, голям любимец ми е. Само като го погледна, просто не мога да не се усмихна. Излъчването му е такова, че зарежда с положителна енергия.

# 306
Lost Romance - епизод 1

За мен тайванско само, ако е с участието на Аарън или Маркъс.
И гледам вчера качен (на английски) първи епизод на новия сериал на Маркъс. Започнал е на 7 юни. Всяка неделя, до средата на октомври, по един епизод и общо 20 в познатата тайванска схема на SET TV.
Изгледах/ изтърпях стоически първи епизод и не, че съм очаквала чудеса, но все пак, когато някой падне от много висока сграда, се предполага, че ще се размаже при сблъсък с бетона на земята и ще умре за секунда, но не - тук героят на Маркъс оживя. Гледаш и не вярваш на очите си.
Китайците не спряха да летят в сериалите си, а тайванците вече са в друга галактика. Майко мила...
Главната героиня пък е поредният тайвански птеродактил, който се чуди как да си чупи лицето пред камерата.

# 307
  • MJF
Оххх , стана ми весело сега като прочетох тук и какво нацелих преди малко по тв -около мен има човек дето включва телевизора , щото аз отдавна съм дезертирала от ефирните тв и телевизора като машина за гледането им. Та баш урок по физика и астрономия за 7-и клас - галактики, черна дупка и пак галактики, завършиха с мъглявини направо Smile .

Снощи не стигнах до далекоизточния фронт. Но ето ми значи другарче за гледане на  Pension: Love Is Pink. Бел, ще изчакаме ли да пуснат и 5-те серии ? Рос, всъщност ти изгледа ли го или си го прегедала в оригинал и пак ще ни правиш компания ?

# 308
Да, още като го излъчиха зимата. Затова ти казах, че е за нещата от живота, с тъжните и забавни моменти. По японски, както само те могат да го правят и никой друг.
Финалът логичен, поуките извлечени.
Наистина най-добре изчакай целия английски превод, защото се гледа на един дъх.

Да те зарадвам с нещо друго, което можеш да изгледаш почивните дни. Помниш ли Blanket Cats от 2017 г.?
Е, най-после завършиха превода на английски на тези седем епизода. Борбата беше голяма, но успяха.
Преводачката преведе преди три години първите три епизода, а ако помниш, след това избяга, хаха. Трябва да е била индонезийка, ще я проверя.
Преди около месец обаче се появи ентусиаст, който прояви интерес и заяви, че ще довърши останалите четири епизода.
Вече е напълно готов, така че се оглеждай в онлайн-сайтовете. Ще го качат и като за теб.

С удоволствие ще изгледам сериала отново. Помня, че беше класическа японска драма. С много приятно чувство, реална човешка история и многооооо котки в работилницата на Хидетоши Нишиджима.
Котешки сериал. Свещено животно за японците. Няма друго за тях като котката.

# 309
  • MJF
Мда, по постера веднага се сетих че го заплюхме това заглавие- Blanket Cats за гледане тогава но така и не нацелихме читав преводач. Аз въобще не съм го почвала. Но нещо смътно помня че беше по време когато съм приключила нещо друго с животни и тъкмо се радвах че ще продължа с такива ама .... не стана.  Thinking
За компенсация тук ще са цели 7 Wink. Хайде да го качват и това. Да не се мотаят. Аз обичам да имам запаси, че като се разгледам ..... не могат да ми смогнат Wink

# 310
Taeyang раздава бонбони на фентовете,а тайландки актьор (War или Марк от En of Love) на фен среща ги е пръскал (ръцете им) с дезинфектант - тук.
Феновете трябва да са нахранени и чисти Joy Joy Joy

Трейлър на Flower of Evil

# 311
Шо, ти си...

Скрит текст:

... за японското. Събираш си заглавията, пазиш ги и трепериш над тях (да ти ги преведат на английски, като Сузу), хаха.

Имам и едно ново японско заглавие за теб, което ще стартира през август с Тайши Накагава и Муро Цуйоши, но по-нататък ще ти го представя, да му наближи старта. Само мога да ти кажа, че ще е комедия. Муро ще е татко на студентка, а Тайши ще се върти около нея, хаха. Муро ще води битка с кандидат-зетя.
Днес японците го представиха и вече се очаква с голям интерес, като го знаеш Цуйоши-сан каква е скица, а и Тайши.

# 312
  • MJF
Smile баш като тази знаменита катерица съм и сегашните ѝ посестрими. Трупам ли трупам пък после си забравям/ загубвам си склада и т.н. Добре че сте ми тук та като стане "срив" да ме спасявате  иначе .......ooooh!

# 313
Трейлър на Flower of Evil
Скрит текст:

Не ми харесва чак толкова слаб Джун-Ги.

Имам малко надежда, че ще ми хареса тоя сериал. Особено след силния The World of the Married.

# 314

Снощи не стигнах до далекоизточния фронт. Но ето ми значи другарче за гледане на  Pension: Love Is Pink. Бел, ще изчакаме ли да пуснат и 5-те серии ?
Да, ще чакаме. И за Blanket Cats съм навита.

Общи условия

Активация на акаунт