Магията на изтока - тема 61

• 19 061
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Продуктовото позициониране си е направо пандемия в последните години, особено при корейците и китайците. Това масово производство на сериали си има цена все пак. Спонсорите си искат своето.

# 91

Как се казва оригиналът?

# 92
  • България
Аз напредвам бавно с Magic Star.
Гледам го на нормална скорост и не прескачам нищо.
Започнах го заради Sean Chen, а взе че и сериалът ми хареса. Забавни моменти, различни ситуации.
Скрит текст:
И най-хубавото - финалът
Скрит текст:
видях, че всички главни герои за живи и здрави в последния епизод.

# 93
Ели, Doctor Foster е оригиналът.

# 94

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ще ги погледна и двата сериала.

# 95
  • Wonderland
Вмъквам се и аз във вашата темичка. Зарибих се с азиатските сериали. Първо изгледах китайския “Here to heart”. После се прехвърлих на корейски. За два дни изгледах “Crash landing on you”, а понеже актьорът е голям симпатяга ❤ (май му викате Бини Simple Smile) сега се прехвърлих на “Memories of Alhambra”, но имам още 3 епизода до края, които не успявам да доизгледат от вчера, защото се караме със съпружеското тяло за телевизора в хола. В петък го изпращам в командировка и веднага сядам на нетфликса да си го доизгледам.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 23:15 от Sly Red Fox

# 96
Привет, Sly Red Fox Hands Wave. Настанявай се удобно при нас, споделяй, коментирай и питай каквото те интересува. Щом Бини ти харесва ще ти препоръчам няколко негови заглавия, които са си класика и почти задължителни за почитатели му - Secret Garden, My Name Is Kim Sam-soon, The Snow Queen, A Millionaire's First Love. И още един сериал, който не е от най-популярните и за него има доста противоречиви мнения, но според мен е много добър - Friend, Our Legend.

# 97
  • MJF
Sly Red Fox , привет.

Да добавя към 2в1 и Worlds Within...... а на големия екран Come Rain Come Shine
Според мен Бини напоследък хептем през просото го е подкарал на избор на проекти но щом такова му се играе .... но без мен Mr. Green. Така че препоръчвам архива му предимно.

Нещо последните дни не гледам а следя Smile. Следя какво "мърда" на японския фронт. И видях нещо , което преди време го забелязах и мърморех че ако имаше превод щях да го погледна. Та сега видях че е "готово"- Tokyo Nijusan-ku Onna- ще го видя за какво иде реч.

# 98
Love Advanced Customization почва днес.Всъщност в момента го излъчват. Smile
Явно ще има пияна Раба и къпещ се Джони,ама не е като онази сцена на къпещ се Хони Scream

Сборен клип на повечето излезли трейлъри.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 16:09 от Tuon

# 99
Kkondae Intern - епизод 1

Снощи започна в Корея. Чаках го дълго време.
Първата половина на епизода - офис-трагедия, втората половина - офис-комедия. Трагикомедия по корейски.
Отново зачекнаха темата с тормоза на работното място и какви последствия може да има това, особено за младите стажанти. До болка познато и гледано вече в не-знам-колко точно корейски драми, но заради основната причина с име Пак Хе Джин - ще следя епизодите всяка седмица.
Успокоително е, че главна корейска бяла птица/ кифла/ лигла/ мърла липсва в историята. Има един кифльоч, която гледаше много влюбено Пак Хе Джин, но дори да има някаква заигравка, поне няма да е водеща в драмата.
Пак Хе Джин и Ким Ънг Су са забавен дует в ролята на шеф и подчинен, а от години не бях гледала и Пак Ки Унг (голям лигльо ще го играе тук). Второстепеният каст са също много познати и обичани/ харесвани актьори.
Завръщам се на корейския фронт след кратка почивка, а от понеделник (бел.ред. 25 май) и с епизодите на Sweet Munchies, който ще следя заради Чонг Ил У.

Хе Джин е прекрасен, а сцената с рекламата на нудъли за индийския пазар, ме накара да се смея с глас, хаха.

Корейски бибимбап е и този сериал - от всичко по малко, забъркано в поредната драма.
В една сцена те карат да се смееш, в друга да плачеш, в трета да ги съжаляваш, а в четвърта да се чудиш защо изобщо гледаш. След това много бързо си отговаряш и сама, като видиш главния актьор, любимец от години. Приемаш всичко и продължаваш да гледаш.

Първото саундтрак парче е трот, логично. Излезе преди час в Корея.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 14:03 от rossonera

# 100
  • DE
Ох, гледах премиерата на "Гоблин" музиката е силна и не се чуват добре актьорите, но дублажа е приемлив, чак Мм се загледа Smile
Почна песента и ми стана едно мило, Гонг Ю е прекрасен Heart

# 101
  • Бургас
Присъединявам се към вас. Изгледах "Гоблин". Малко трудно го захапах, но към края вече ми харесваше. Ще се гледа 😀

# 102
Kkondae Intern - епизод 2

Втори епизод пълна пародия/ комедия. Забавни са, но да видим докога. Сериалът е обявен само с 12 епизода, та, имат шанс да направят нещо добро, без да разводняват, разтеглят и тъпчат на едно място, типично по корейски.
На Пак Хе Джин му е много трудно с тези две много любими аджошита, които заговорничат срещу него, хаха.

Скрит текст:

Ким Ънг Су и Сон Джонг Хак ме карат да се смея с глас. Сон Джонг Хак го гледах последно в Hot Stove League и се радвам, че отново участва в сериал, който следя.
Слава богу, любовна история няма. Когато правят сериали изцяло с главни герои мъже, им се получава най-добре на корейците. Без драматичните им любовни глупости.

Сцените с работните отношения между младият шеф и възрастния подчинен са култови, хаха.

# 103
The Love Equations
Много сладък,розов и бонбонес.
Прилича на Put Your Head on My Shoulder
Той умен,леко асоциален и можещ да прави всичко.Тя цветна,весела и шура.
Романтика Heart Heart Heart Само преди финала имаше лека драма и то защото трябва да има нещо,за да осъзнаят силата на любовта си.
Много се радвах на Li Ge Yang и не заспа 10000 годишен сън както в My Amazing Boyfriend 2
Simon Gong има един много фатален поглед Heart Eyes
Леко тъжен,аха ще заплаче и ти се иска да го гушкаш. Innocent

Love Designer / Love Advanced Customization
Джонито е разкошен Heart Eyes,Раба я обличат страхотно.Мисля,че няма да им се получи химията (или съм свикнала да я гледам с Венго)Те сега си играят на котка и куче.
Първите епизоди са забавни,макар,че Джонито има по-малко екранно време.

# 104
Здравейте! Тези дни не съм писала, защото исках да изгледам целия Perfect World (сериала) и тогава да споделя мнение. В крайна сметка нямам какво да добавя към всичко, което Шо вече написа за него. Действително сериалът е много по-добър от филма. Вероятно една от причините естествено е, че екипът разполага с доста повече екранно време за детайлно развитие на сюжета..

Общи условия

Активация на акаунт