Магията на изтока - тема 61

• 18 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Разпиляна във въображението
Кога излиза последната серия на Краля?

# 316
  • BG
Много ми харесва OST-a на лакорна, който гледам в момента- Cruel seduction.

# 317
Кога излиза последната серия на Краля?
Днес.Вече излезна.

Не съм го гледала,но прочетох,че финала
Скрит текст:
е скучен,но няма смърт,но не бил и щастлив край (все пак корейци),а бил отворен.Били щастливи сега,но не било сигурно за бъдещето.
Пишат,че края не следва никаква логика.
Ще ми липсва Максимус Animal Horse

И аз почнах да се заслушвам в тай ОСТ-тата.

# 318
  • MJF
Kkondae Intern 6-8 Smile
Скрит текст:
Тез нашите двамца вярно като дупе и гащи станаха. Превъртам само тяхните сцени и тези на двамата новаци във фирмата. Покрай редакциите нацелвам весели музикални акценти. Mr. Green. Yeol-Chan  и Man-Sik   са един път а и за капак стигнахме до някой като любимката ми Наги SmileWink
 hahaha опасни скици на острова. Man-Sik винаги готов, железобетонен.

# 319
Не съм се отвръщавала така от актриса, говоря за стажантката от Kkondae Intern. Тя е олицетворение на всичко най-неприятно, с което свързвам корейските женски образи.
Добре, че са Маншиги и Ка Йол Чан. Госпожица Так пък я забиха със стажанта, който, честно казано, ми е много creepy. Дубу (коргито) е бонбон.

Diary - ето ти още едно японско заглавие. Сериал от 4 епизода, от 2018 г. Преводачите на японско се събуждат след години. Ако не бяха всички на аниметата и мангите друго би било, но...
Мисако Ренбуцу не си я гледала скоро. Мисля, че последно беше в Otousan to Yobasete.

# 320
The King: Eternal Monarch
Финал.
Скрит текст:
Корейците никога повече да не пипат темата с паралелните вселени.Моля.Да си правят любовните истории както си ги правят - само в една Корея.Да не припарват и до севера,че и там не им се получи.
Мисля,че този финал е защото са се чудили как да го завършат с хепи енд или отворен и са решили да е нещо по средата.В е един момент си мислех,че ще има корейски край и може би така щеше да е по-добре - всеки в своето време,а не да правят паралелен туризъм.
Lee Jung Jin с твърде малко екранно време.Перфектен антагонист.Трябваше той да вземе  кралството.За мое лично удоволствие Smiling Imp ,но като цяло тази роля му пропилява таланта.
Мими -бива,но до Woo Do-Hwan повече - не.Kim Go-Eun беше по-добра в Гоблин.
Като цяло навързаха нещата.Става,но ако ви се гледа романтика.

# 321
The King: Eternal Monarch
..........................Става,но ако ви се гледа романтика.

А ти на нещо друго ли се надяваше Stuck Out Tongue Winking Eye.

Корейците никога повече да не пипат темата с паралелните вселени.Моля.
Забрави. Съвсем скоро започва Train, в който пак ще има паралелни светове. Този път обаче романтиката може би няма да е на първа линия. OCN обикновено наблягат повече на кримито.

# 322
  • MJF
Kkondae Intern
Такива  образи като стажантката на килограм на кор-фронта. Но актрисата наистина прекаляват колко я дават как се кокори в близък план, без кой знае колко лексика да са ѝ  дали.  Даже аз се стряскам на моменти от нея Mr. Green . То крипи е цялото заглавие Mr. Green. Като изключим частта с двамата главни герои останалото в сценария меко казано не е за пример.
Дори на целия фон нашия Ман-Шик ми изглежда най-нормалния герой в цялата работа. А и двете знаем колко и какви кусури има той и какъв пример е.
Минах и двете серии на другия ми кор-текущ. Няма какво да се пише по него. "Затъна у ряката" Wink ooooh!
Да не ми се обижда корфронта но към момента в двете заглавия има за мен един герой -   animal037  - то Satisfied

Мда, Misako Renbutsu ми се позагуби от екрана след Otosan to Yobasete. Помня че и неговото гледане ми бе преводна епопея ooooh! . Ето сега се правя че не се сещам за Сузу. Нали поне изгледах анимирана версия на Сузу та имам някакво търпение в добавка. Но за пореден път покрай това се убедих , че не съм аниме-манга зрител. Пак не съм в мнозинството на преводачите Angry

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 12:21 от Шошулчо

# 323
Но актрисата наистина прекаляват колко я дават как се кокори в близък план, без кой знае колко лексика да са ѝ  дали.  Даже аз се стряскам на моменти от нея Mr. Green .

И мен ме плаши. Крайно отблъскваща.
Не знам защо решиха да я вкарат в историята, че и "муза" на Ка Йол Чан?! Поредното корейско заглавие, което ще избутаме заради двамата главни герои.

Имат пари, имат актьори, но нямат сценаристи.
И нищо интересно не се задава с новите заглавия, които предстои да излязат лятото. Едно и също, само актьорите различни.

# 324
  • MJF
Чакай , преди забравих Ru: Taiwan Express. Изгледан.
Гледаемо заглавие. ГГ не беше много интересна.
Скрит текст:
Една такава "любовна нишка" типично стерилна и без почти комуникция. Единия си работи, другия си работи, пък се брои на теория че са заедно, че даже пръстен се купува, дава , приема пък даже докосване няма ......., пък години така,  въобще  познатата картинка, да не започвам.
Като оставя скритото настрана, някаква картинка от японския начин , пък тайванския начин, пък "западния начин" имаше нооооо много бегла. За да ги похваля по тази част, трябваше да има мноооого повече. Но пак де , малко по -добро от подобното за Узбекистан дето гледах скоро във формат филм.
Нещо не им се получават до тук сравненията на моя екран, този тип продукции . Виж онзи филм/даже май два с французойката и Япония бе бижу. И още един назад във времето помня че ми бе харесал. Но сега не ми се рови да видя те какви продукции са като творчество японски или не. Достатъчно сравнителен материал имаше там и действително "сблъсък" /среща на кутури, порядки и прочие.
Тези последните 2 за Узбекистан и Тайван са японски така че ......нямат от мен много похвала по частта която за мен като зрител е най-интересна. Но все пак им препоръчвам на японските творци да дерзаят в това направление. Аз зрител, пък току виж след като натрупат опити може и нещо за повече похвала от мен да се получи Wink . Щото мегдан за сценарии в това направление има бол.

# 325
Заглавието е на NHK. В национален японски ефир няма да видиш повече, а и е направен заради железниците, не да гледаме любовна история с пълна програма. Идеята е съвсем друга. Правителството плаща, за да бъде създадена продукция за нещо, което е направено от японци на чужда територия, с което те се гордеят. Тук идеята е друга. Кратко, точно и ясно в три епизода.
Сега, не знам дали някоя японска инженерка, докато са я строели тази железница няколко години, не се е залюбила с някой тайвански китаец, но знаеш, че тук всичко беше показано, за да завържат историята, иначе сериалът ще е само документален. А, да, и да разходят Аарън Ян, иначе съвсем нямаше да става за гледане.

# 326
The King: Eternal Monarch
..........................Става,но ако ви се гледа романтика.
А ти на нещо друго ли се надяваше Stuck Out Tongue Winking Eye.
Да.
Като ще се захващат с подобна тематика да е докрай,а не само да стигнат до любовта и край.Освен ако не го разгледаме като - любовта отвъд времето и пространството.
Като цяло ми хареса,но реално финала си стои сякаш са се чудли какво да направят,за да са доволни фенките.
Исках
Скрит текст:
Мими да затвори портала и всеки в своя свят.Да плаче и страда.Да покаже,че не всичко е ОК в подредения му живот. Драма му липсваше.Веднъж да се надявам на сълзи и те да забравят за класическия корейски финал Joy

Train звучи добре,но ще го обърнат на крими.

Искам сезон 2 на Circle.

# 327
  • MJF
Мда, двете заглавия баш като за държавен /официозен тв канал Wink . Хайде зачитам им като плюс, че дадоха извинение . Възрастните се намериха, срещнаха и помъдрели от житейския си опит се разбраха.

Смятам да погледна като "следва" Diary (2018)

# 328
Гледай на това като на нещо ново, което научи. То си е така. Сега като чуеш за тайванските влакове-стрела, никой и нищо не може да те изненада. Подготвена си, нали? Хаха.
Ето и Люк и Сабрина преди две години се повозиха с него из острова.

# 329
  • Разпиляна във въображението
Изгледахме финала снощи на Краля. Като цяло съм разочарована. Очаквах повече екшън, а накрая само се питах кога ще свърши този епизод. Накрая голямо прескачане във времето, във вселените, скучна работа.

Общи условия

Активация на акаунт