Магията на изтока - тема 61

• 18 223
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • MJF
E не съм ли? Странно. Май полутекущо даже го гледах. Странно заглавие бе. Каста силен но ........Проверявам я аз редовно "твоята любимка" Kim Sun-A в какъв вид аджеба ще ми се появи съответния път на екрана. Wink все пак ми е древна любимка на мен.
Наш Kim Ji-Suk ясен. Той такива роли ги умее - на душа-човек. Smile с него. Героя интуитивен на макс, което за жалост му пречи на него в личен план. Но пък аз обичам баш такива герои.
Като те "настигна" с епизодите ще изкоментирам повече сюжета. Довечера ще погледам. Hug

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 14:02 от Шошулчо

# 421
Аз харесвам онази Ким Сон А - Ким Сон А на Бини, а не тази "нова" Ким Сон А, която прекали с пластичните операции и заприлича на поредната пластична кукла.

Tuon, пропуснах в предния си пост...
Август ще гледаш ли с мен новия сериал на Ха Сок Джин?
С Бини бяха братя, а явно му хареса да е хьонг, затова и в When I Was The Prettiest ще бъде отново по-големия брат, но този път на Джи Су.
Като сложат едни такива хубави мъжки екземпляри като него и Джи Су и стой, та гледай корейски мехурки със смехотворен сюжет.
Ще се жертваш ли отново за корейски сериал? Заради любимец?

# 422
  • BG
Започнах един многосериен корейски-I love you, don,t cry.Засега ми харесва, старичък е. На главния, който е току-що сгоден за една префърцунена, бившата му, с която е имал връзка в щатите, му връчи 5-6 год им син, за който той не подозираше, че съществува и сега е в много...хм, деликатна ситуация.

# 423
Ой, Tuon какъв конкурент ми се яви за приза "непомнещ". Що така Thinking .
Има някои неща,които помя.Примерно Postmen in the Mountains. Smile

Рос,сигурно ще го видя.Ще го играе съзтезател.Аууууу,сърцето ми бие по-силно.Heart Eyes
Ще е много зле.Знам си.Поне няма да го играе мъртвия брат.
Обаче ще е епично ако корейците решат художничката да си направи матриархат с двамата братя или още по-добре да зарежат и нея + бившата на финала.Ама не.

# 424
Ето го твоят автомобилен състезател с едно червено BMW 3-ка. Снимката е от профила му в IG.
Преди месец качи няколко от снимачната площадка. Снимат сериала в момента и ще го пуснат изцяло готов август месец.

А това ще е брат му. Не си го гледала със сигурност.

# 425
Тц.Участва в Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo,но не го помня Joy

# 426
Че ти кога пък го гледа този сериал? Като ти говорех за него отказваше, не искаше да гледаш Джун Ки там, а сега ново 20. Обърках се.
Ето, ако имаш нужда нещо да се прави у вас с акумулаторен винтоверт той ще ти свърши работа.

# 427
Следкато нахълтах в темата за фентъзи и фантастика да мрънкам за Пикард и се оказа,че коментират корейско фентъзи и всички са гледали Moon Lovers.По време на карантината,когато ни забраниха да излизме и го метнах.Трябваше да видя какво толкова му харесват,а след това го превъртях,но и Джун Ги не си заслужаваше.
Като цяло не е моето нещо .Ама как да напиша негативен коментар за нещо,което е вдъхновило толкова хора и са решили да продължат? Как да кажа,че е предвидим,клиширан и ужасно структуриран и това е проблем на повечето корейски драми.Да му се радват и да гледат,защото корейците правят и много хубави неща.
 Scholar Who Walks At Night не е кой знае какво,но този е ....ще си замълча.
Главното,което не ми хареса, е харемчето,което си направи момата.Това ми е едно от най-ужасните начини да покажат,че героинята е иделна,добра,умна...Всички се влюбват в нея.
И други работи.И слабо ОСТ. Джун Ги съм го виждала да играе и по-добре.
Мила съм.
Innocent

Ама и го гледах с Дарк.Та се оправдах.
Hug

И не коментирам всичко,което гледам. Touch,също не го коментирах,че и той е един ужас и ме е срам,че го довърших. Пред него Минчовския е гениален.

При мен сега го дават Moon Lovers .
Дават и Русалката с Минчо
и от четвъртак ще дават Lawless Lawyer.С Джун Ги са излъчвали Иджилме,Two Weeks и Joseon Gunman.Явно има фенове,че 5 сериала с него са копували с него Scream.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 23:27 от Tuon

# 428
  • BG
Аууу, Tuon, ОСт-а недей го критикува Sunglasses

# 429
Аз слушам тайски ОСТ,нямам никакъв музикален вкус. Joy

# 430
  • BG
Аз слушам тайски ОСТ,нямам никакъв музикален вкус. Joy
Имаш, имаш, не бой се. Те почнаха да влизат в час вече тайците, не е каквото беше в старите лакорни и все по-хубави ОСТ почнаха правят.

# 431
Touch,също не го коментирах,че и той е един ужас и ме е срам,че го довърших.

Коментира го, коментира го, но не помниш. Чу Санг Ук и гримчета, а ти не можа да се сдържиш. В края на февруари го коментира, че си го довършила.
А аз не издържах. След първите епизоди потънах между гримчетата, пудрите и изнежения вид на Чу Санг Ук.

На Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo фентъзитo му е точно десет минути, останалото беше корейска историческа драма, римейк на китайска такава, но с използването на реални корейски исторически личности и много грим, декори, костюми, завладяващ ост, И Джун Ки, Канг Ханъл, Ким Джи Су, Нам Джу Хьок и наш Бексан, който с течение на епизодите взе, че се поочупи и заигра.
На Бекс работата му не е да играе, а да пее, но го бяха вкарали в играта, заради EXO-L и голямата фенбаза.

Свиден ми е този сериал (макар да е само една приказка), защото помня как започна в края на август 2016 г. и как нямах търпение да излязат епизодите всяки понеделник и вторник, за да видя Джун Ки и Ханъл. Джи Су и Нам Джу бяха бонус.
Госпожица АзТи не я коментирам, но до И Джун Ки стоеше добре.
И май само до него мога да я търпя. След това се разбра, че по време на снимките той и тя са станали много близки приятели (и двамата постоянно публикуваха в IG), та, се бяха появили слухове, че може и да са заедно. Нищо обаче не се потвърди.

Приказката беше увлекателна най-вече заради отличната игра на Джун Ки и Ханъл. Не, че не знам и двамата на какво са способни.

Саундтракът на този сериал е един от най-добрите. Не разбирам защо не ти е харесал и го наричаш слаб, след като един от най-прекрасните гласове на корейската музика се изявиха в него.
Оставям настрана двата перфектни ЕХО-главни вокала, защото съм пристрастна към тях и съм готова винаги да ги защитавам, но не си харесала прекрасната балада на И Хе Ри и Канг Мин Кьонг от Davichi?!? Сериозно? Два от най-силните женски вокала на корейската сцена, особено Мин Кьонг.
Ами баладата My Love на И Хай? Прекрасна. А тази на Чонг Сънг Хуан? На SG Wannabe? Им Сон Хье? Дори на заспалата Тейон, с нейния нисък глас, добре й се получи баладата.
Колкото и да не слушаш корейска музика и да казваш, че не разбираш от музика, саундтракът на Moon Lovers e чудесен.
Но вкусове всякакви, а може и просто да не си слушала всички парчета.

А Джи Су, който предстои да гледаш като брат на Ха Сок Джин, е този от братята на Джун Ки в Moon Lovers, който отгледа детето.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 07:59 от rossonera

# 432
Трябваше да видя какво толкова му харесват,а след това го превъртях,но и Джун Ги не си заслужаваше.

Ако не си гледал много корейски сериали, не можеш да разпознаеш клишетата. Всичко ти е ново и различно от западните сериали.

# 433
Ели,няма да ти хареса ако някой нахлуе в темата и почне да ви описва клишетата,нали?
На мен нямаше да ми стане приятно след Гил Донг да  ми кажат да свиквам с пияната главна,че е често срещан образ.На мен ми беше забавна.Тогава.Сега е точно обратното.
Гледай те и се наслаждавай те,няма нужда някой да ви казва нещо.Освен за корейския край и,че Азия не се ограничава до Корея.
Пък и аз казах,че сме мили хора.

Рос,нямам спомен да съм коментирала как Санг Ук се прави на Джефри Стар и то неуспешно.
Мисля,че последното ОСТ,което ми хареса е на Гоблин.Това за корейските.
Знам,че на Moon Lovers е китайски оригинал.Много ми приличаше на Go Princess Go,после гледах подобен пак Китайски.На момент и на Вяра с Минчо ми напомняше.Главната,не мъжкия каст.

Гост,изгледах En of Love 3 - загуба на време.
Ако решиш да го гледаш ми кажи,че вчера си проведох урока по тай история,за да им разбера шегичките. Да ти ко кажа направо.Също и шегичката в последната рекла.
Иначе още съм влюбена в това

# 434
Рос,нямам спомен да съм коментирала как Санг Ук се прави на Джефри Стар и то неуспешно.

Имаш нужда от гинко билоба. Шошулчо те слага вече в малкия си джоб.
Припомни си от моя коментар тук надолу и тук, когато коментира след като го изгледа.
Не беше отдавна, само преди четири месеца.

Това ми е любимото парче от саундтрака на Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo. Саундтракът е много силен, но това ми е най-най-най, а и като се сетя и за сцената под дъжда, и гласът на Мин Кьонг с парчето на Давичи, аххх. Джун Ки и Ханъл!
А как се радвам, че това прекрасно девойче И Хай напусна потъналият YG-кораб...

И Джун Ки може да се прежаля и да го гледам в Flower of Evil. То там ме дърпа и заради главната - Мун Че Уонка ми е една от любимите корейки. Има още малко време, ще реша и като видя първи епизод в началото на юли.
Заради това гледаме/ следим/ интересуваме се, защото все някой любимец има напъхан в продукциите им.
Фенове сме не от ден или два, а дълги години.
Колкото и да ги критикувам корейците, заради безумните сценарии (а те наистина са такива), все тая някаква надежда, защото имат и прекрасни сериали, но за огромно съжаление те са един много малък процент от това, което създават.
Но и тази година ще си чакам моят Misaeng, моят Hot Stove League, моят Prison Playbook, моят The Guest и още, и още...

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 09:56 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт