Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 348
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
  • New Zealand
О,Асса-не е толкова важно!Не се тревожи! LaughingЧетох някъде ,че повече от 6 яйца на седмица не било добре да се приемат и затова ви попитах.Аз има дни, в които 4 си ги хапвам без кой знае какъв проблем hahaha,та затова ...Hug
На мен ми е 4 ден и се чувствам чудесно!Лошото е ,че утре отиваме на свеки на гости за 3-4 дена и незнам дали ще се справя и там със същия успех newsm78То ще е една радост,едни софрииииии Shocked и гостиииииии CrazyДругата седмица ще докладвам за прегрешенията си! Mr. Green
колко успя да свалиш за 4 дни? newsm78

# 91
2кг LaughingДано успея да ги задържа следващите дни Rolling Eyes

# 92
  • New Zealand
2кг LaughingДано успея да ги задържа следващите дни Rolling Eyes
супер постижение Grinning браво!  bouquet

# 93
Не може да не сме възнаградени за волята и постоянството си,нали? bowuuСамо човек,който е спазвал диета някога може да ни разбере какво ни е.....Все някога резултат ще има-спокойно Peace

# 94
Асса много ти благодаря за отговорите - наистина много ми помагаш! smile3521
Момичета, къде да ги намеря тези овесени трици - навскякъде има ядки, но не и трици???  smile3518 И да ви попитам по колко трици ядете на ден и кога, а и как? Аз никога не съм яла, а овесените ядки много ги обичам със сиренце, но сега нали не може  Weary Много хубави неща прочетох за тях за отслабване, та се чудя дали ще помогнат за свалянето на килца  smile3506

# 95
тутти, добрах се до книгата и по повод яйцата там пише: белъците могат да се ядат без ограничения. Ако човек има висок холестерол, жълтъците не трябва да са повече от 3-4 на седмица. Но, ако всичко е наред, по 1-2 яйца на ден в ударния режим е добре.

Деси, аз най-накрая успях да се сдобия с овесени ТРИЦИ (благодаря, Деси, че ми обърна внимание). От магазини CBA. Четох, че ги има и по аптеките. Днес за пръв път ги пробвам, затова не мога да коментирам резултат. Но в предишните дни ползвах пшенични трици. И ефектът ми хареса. И в двата случая слагам по една препълнена лъжица във вода и ги изпивам-изяждам. В книгата се препоръчва да се прави с кисело мляко или обезмаслена извара. Кой как може. Мисля, че ако си намерила пшенични трици и те могат да свършат работа. Дюкан твърди, че от тях може да се получи подуване на корема, но при мен не се случи.

Вчера импровизирано направих един ден пак само на протеини. Просто така ми се нагласиха нещата и реших да използвам възможността. Предполагам, че след това бурно сваляне в последните две седмици, е време темповете да намаляват. Запасих се с голяма доза търпение за задържане.

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 10:13 от Асса

# 96
Асса, благодаря, че ми отговаряш на всичките въпроси Hug Ти ядеш овесени ядки, а тях ги има навсякъде, но нали вие казахте, че трябва да са овесени трици или то е едно и също? newsm78

# 97
съжалявам, точно овесени ТРИЦИ имах предвид, не ядки. Грешка. Не са едно и също, за съжаление. Отне ми близо месец да ги намеря Simple Smile
Ти имаш ли самата книга?

# 98
Нямам я, но така съм се запалила, че сигурно ще си я купя  Wink Иска ми се само да видя какъв ще е резултатът от първите пет дни на протеини. Не съм се мерила от три дни и това е голямо постижение за мен - преди го правех всеки ден. Сега съм си казала, че ще се измеря чак в понеделник, като свърши ударната фаза.
Ще спра вече да ви досаждам с въпроси, защото ставам досадна  newsm78

# 99
не, не ставаш досадна Simple Smile Напротив - това е начинът да се нищи темата, че да е полезна и на други.
По повод меренето. И аз, като Дюкан, съм фен на ежедневното мерене. Така имам по - точни наблюдения, какво точно се случва, защото занапред да си вадя изводи. Не мисля, че е грешно да се прави ежедневно. Нещо повече, обикновено, когато нещата не вървят добре, тогава избягвам да се меря. Може би по този признак хората могат да се делят на опитимисти и песимисти (това е шега, но може би и не толкова) Simple Smile
Питах, дали имаш книгата, за да не се повтарям по въпроса за триците. Всъщност, Дюкан пише, че предлага овесените, защото имат по - меко действие, докато пшеничините могат да предизвикат подуване и дразнене на червата. Е, ти се познаваш по - добре, затова, ако има вероятност това да се случи - търси овесени на всяка цена. Но, ако не ти е много чувствителен организма и можеш да намериш пшенични - пробвай с тях. Основното, което имат да свършат е, да се пречиства ежедневно организма, а и те ще я свършат тази работа (поне при мен сработи). Вярно, че за овесените пише и това, че те увличат със себе си доста калории от храната, която поемаме, с което могат да ускорят отслабването, ама знае ли човек Simple Smile

Така че, смело с въпросите. И, ако не получаваш отговор, не е нарочно. Поне при мен има значителни периоди на заетост и не мога да пиша във всеки момент.

# 100
Асса, много си добричка  newsm51
Днес успях да си намеря овесени трици - в "Европа" в Дружба 1, на диетичния щанд. Пулих се там един час, а те сложени отделно в картонена кутия, а аз търся пакетче като всички останали ядки  Banghead Все пак ги открих и съм доволна. В момента ги ям с кисело мляко - не са лоши.
Аз пак ще те попитам нещо, триците трябва ли да се ядат само сутрин или няма значение?  newsm12
А за меренето, щом е така, ще изчакам до понеделник, зада видя резултата от ударния режим и после ще продължа да си се меря всеки ден.

Асса, а колко струва книгата?

# 101
Искам да питам-има ли възможност да се редуват
5 дни чисти протеини,(или седмица)после 5 дни (Седмица) чисти протеини+зеленчуци и случайно ако искаме да свалим още да повторим същия режим още веднъж,преди да преминем към 3-та фаза?
Само това ми остана неясно.

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 23:25 от wheeze

# 102
Не само че може ами това е и единственият начин- редуването. Давай смело!

# 103
Здравейте. Тази седмица пътувах до Варна за 1 ден и специално ходих в СБА за овесени трици. Открих, че са страшно вкусни с кисело мляко и няколко капки подсладител. Става гъсто кремче, което на мен ми задоволява желанието за сладко.

Искам да ви попитам. Днес завършвам 10 дни на протеини. Според вас колко дни трябва да продължи следващата смесена фаза?

# 104
  • Sofia
искам  да попитам само тази диета има ли закуска?

Общи условия

Активация на акаунт