Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 346
  • 320
  •   1
Отговори
# 60
  • София
MONDA  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много, ама много щастлива!

Да се отчета и аз: Дълго време прегрешавах, но задържах килограмите. В понеделник и вторник бях на "омлетчета" с трици и за двата дни съм -1 кг. Днес ще се опитам да продължа на протеини, но може и да смеся, ако не удържа... Успех на всички!

# 61
Честит Рожден ден Монда ! Най-вече здраве и всичко каквото ти си желаеш да се сбъдне!

# 62
  • София
И от мен - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОНДА! Желая ти здраве и верни приятели!
За диетата не ме питай... Tired

# 63
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Monda, честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet
В тази тема ще ти пожелая да достигнеш до желаните килограми и да станеш мацка, за каквато си мечтала. Другите пожелания очаквай в календара!

# 64
  • София
Айде и аз - от днес в кюпа....

Накупила съм си пуешко филе на Никас (1,6% мазнини), извара обезмаслена на Дядо Либен, яйца, риба тон в собствен сос и кисело мляко Верея калций с 0,1% мазнини.

Трябва да сваля много килограми, затова ще опитам 7 дни на ударен режим.

# 65
Monda-честит рожден ден!Бъди здрава и силна,усмихната и лъчезарна и мнооооооого обичана!
 hbday

# 66
тути, ти на кой режим си?
Аз от вчера започнах сутрин по една супена лъжица пщенични трици. Овесени не можах да намеря, но търсенето продължава.

Днес - 0,5 кг. Продължавам.

Асса,на Дюкан съм!Днес ми е  втори протеинов ден  и се справям чудесно!Без никакви нарушения! Naughty LaughingНе се качвам всеки ден на кантара,защото очквам май повече от възможното Embarassed,но от 31 юли до сега съм вече 5кг.надолу smile3501-това ме мотивира да продължавам!!!Дръж се и пиши как вървят при теб нещата  bouquet

# 67
Monda, не те познавам лично, но покрай всичките изчетени страници от двете теми за диетата, вече те чувствам близка  newsm51
Честит рожден ден!!!  smile3525 smile3525 smile3525

А по диетката:
 - Monda спомена в старата тема, че до сега е правила диети и затова сега трудно сваля. Аз от три седмици съм на НВД, а от днес започвам вашата вълшебна диета - това означава ли, че няма да свалям? smile3516 Кажете нещо оптимистично   love001
 - Четох, четох, много четох за това ленено семе и за тези овесени трици и едно нещо не ми е ясно - нали в тази дието въглехидратите са почти изключени. А овесените трици и лененото семе не са ли въглехидрати? newsm12
Предварително благодаря за отговорите  newsm03

# 68
Здравейте,мили момичета!Много  ви благодаря за милите пожелания прегръщам ви силно всички!
По темата: Аз,естествено вчера прегреших с един каранелизиран банан със стафиди и бадеми,но ми беше простено. Отново продължавам с пълна сила. Мерките продължават да се свиват, но усещам и омекване на корема и отпускане. ТА от днес започвам някакви упражнения за корема. ВОда,естествено пия по 2-3 литра ...
СИлна воля ви желая и добри/качествени/ резултати!

# 69
 newsm59 ..много зраве и късмет и от мен!!!!

# 70
А по диетката:
 - Monda спомена в старата тема, че до сега е правила диети и затова сега трудно сваля. Аз от три седмици съм на НВД, а от днес започвам вашата вълшебна диета - това означава ли, че няма да свалям? smile3516 Кажете нещо оптимистично   love001
 - Четох, четох, много четох за това ленено семе и за тези овесени трици и едно нещо не ми е ясно - нали в тази дието въглехидратите са почти изключени. А овесените трици и лененото семе не са ли въглехидрати? newsm12
Предварително благодаря за отговорите  newsm03
[/quote]

Някой ще ми отговори ли на въпросчетата, моля ви! Praynig

# 71
DessiJ -ако можех бих ти отговорила,но за съжаление... Rolling Eyesне мога! Outta Joint

Отслабващи момичета-къде сте тези дни?Нали започнахме заедно-да не сте се отказали вече?Асса,Монда,mariabutti ,vutova -какво стана-отказахте ли се вече?Аааааааа-мнооого несериозни сте Crossing Arms
Чакам да се отчетете как вървят нещата! Laughing

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 16:40 от tutti

# 72
Къде ли Mr. Green Седим пред компа и нагъваме!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Толкова ми е хубаво да ви чета, толкова вдъхновяващо и после, буф, в хладилника Embarassed Защо съм такавааааааа smile3511

# 73
аааа,тук съм!Вчераа имах рожден ден- десерта ме провали, днес-приятелката ми роди и пак хапнах един Крокан. Но повече-няма, обещавам!

# 74
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
И аз съм тук. Вчера реших малко да се разнообразя. Купих си пилешки кюфтета на скара. Знам, че не бива, защото не знам какво има вътре, ама на... хапнах си. Кантара сутринта ме наказа с половин килограм отгоре. Не знам дали беше от кюфтенцата. Днес съм на един литър прясно мляко- 0.1%. Това е единственото разрешено нещо, което все още ми е вкусно.
Какво мислите за филе от херинга? Малко е солена и мазна, ама ако се поизмие май става. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт