Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 316
  • 320
  •   1
Отговори
# 45
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Хайде: Станахме 4: Аз,тутти, Асса и Мушица Веси..Ъъъъ..Душица,де Laughing
Не ме забравяйте! Peace
Съботата и неделята май са ни враг номер едно. От тази вечер редиците да се стегната, защото  #2gunfire #2gunfire

# 46
  • Пловдив
Хайде: Станахме 4: Аз,тутти, Асса и Мушица Веси..Ъъъъ..Душица,де Laughing

Това които почват от утре ли? И аз доста се изкушавам да се наредя в редичката. Всъщност почнах днес, ядох някакво месо и след обяд малкия ми син сипа сладолед на тях и на мен, даде ми го и аз по инерция започнах да го ям  Embarassed Като го преполових се сетих, че съм на диета   #Cussing out Та ако утре нямам пак бели петна в паметта съм с вас  Laughing

# 47
така, май станахме повечко... Ще искам ежедневен отчет, да знаете - кой какво ял Simple Smile

И така, поражения нямаше. КГ и СМ са леко надолу, но това не е основание да се отмятам от намеренията. Имам още доста надолу да смъквам... Днес чисти протеини ...

# 48
  • София
За трети път да питам, може ли да се приемат протеинови шейкове по време на протеиновия режим?

и аз си мислех за тях - трябва да им се провери въглехидратното съдържание

# 49
От днес съм пак на смесен.  Кантара отчете сутринта 62.7 кг, значи за този протеинов режим около 600-700гр.  В началото се сваляше по-бързо, но аз не се отчаивам, все пак за около месец 5кг, имам още 7 да гоня.  Но се чувствам добре и съм с два номера по-слаба.  Хубаво е човек да седне и да не му се налага да си разкопчае копчето на панталона, че му стискат гащите. Grinning

От шейковете се отказах, сигурна съм, че са ги догодили да нямат много въглехидрати, но са чиста химия.  Диета и фитнес му е майката и аз това правя.  най-бързо забелязах резултати на корема си и това много ме радва, че преди положението беше взело да излиза извун контрол.  хайде успех на всички!  И никакви издънки повече!

# 50
Браво,Душица,поздравления за добрите резултати и  силната воля. При мен, както казах-няма  покачване, което говори за застой, при това с много прегреения. Днес започнах отново протеиновия, но не знам утре дали ще издържа- имам рожден ден и..... newsm78 newsm78от годините,може и да забравя,че съм била на диета, но вие вдругиден ще ми напомните LaughingВода пия по 2-3 литра,чувствам се чудесно,на душата тЕсно и живота-лесно!

# 51
  • New Zealand
здравейте Laughing отново съм във вашите редици Laughing от днес щурмувах отново Дюкан. това дълго море не ми се отрази много благотворно- 2кг отгоре, които оба4е бързо ще махна Embarassed така че от днес ще се пробвам да направя една 10-ка на протеини...

# 52
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Хайде, красавици, кажете кой какво яде днес?
Аз днес се представих добре: едно пилешко бутче ми присядаше от 10 до 16 часа, после един солен айран (кофичка кисело мляко 0.1%)  към 19часа и се надявам това да е всичко.
Освен това изпих  половин литър зелен чай и три литра вода.

# 53
  • New Zealand
аз съм на едно кисело мляко от 0,1% и малко печено пиле. като за първи ден съм доволна Simple Smile

# 54
Аз съм на 2 бутчета и едно филе.Късно вечерта може и едно айранче да пийна преди лягане

# 55
  • Пловдив
Аз съм на две бутчета и на повечко айран - сигурно съм изпила към 3 литра, защото кърмя и ме е страх да не ми спре кърмата  Embarassed

# 56
  • O.A.E./ Пазарджик
ето ме и мен пак Embarassed
тотално се разбих от плюскане откакто мъжа ми е тук и съм много изненадана, че не съм качила.утре почвам ударно протеините. пишете ме с вас.

# 57
Ooooooooooo, Butti....бях те отписала вече! Добре,че напомни за себе си-помислих си,че си се отдала изцяло на кулинарна вакханалия.РАдвам се, че си отново при нас и ти пожелавам нови лесни успехи! Grinning

# 58
Ето ме и мен!Днес минах с рибка на обяд и половин кофичка млекце и...нищо друго!Ще се справим ,момичета!Днес мина-ще държим и утре,че до Коледа да сме мацки newsm44
Водата е незаменима!Без нея нямаше да издържа !А да знаете мюсли,овесени ядки,пшенчен зародиш....-могат ли да се хапват с млякото сега?

# 59
тути, ти на кой режим си?
Аз от вчера започнах сутрин по една супена лъжица пщенични трици. Овесени не можах да намеря, но търсенето продължава.

Днес - 0,5 кг. Продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт