Майчинството счетоводно-85

• 34 634
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На коя дата точно е подаден от работодателя в НОИ?

# 526
       Здравейте имам един въпрос.. Още не са ми изплатили болничния за месец Юни а вече е 9 Юли излиза ми че още се обработва документа, на какво може да се дължи това забавяне, работодателя ми е вкарал болничния ми за Юни и за Юли даже.
Болничния ти е входиран на 7 юли.НОИ ще го изплатят до 10 работни дни.

# 527
  • София-Младост
Даже 15 работни дни, пише отдолу под таблицата:)

# 528
На 3 Юни е входиран от работодателя значи все пак ще излезе.. Аз се притесних  нещо да няма някаква грешка или нещо такова.. Благодаря момичета!

# 529
  • София-Младост
На 3 Юни е входиран от работодателя значи все пак ще излезе.. Аз се притесних  нещо да няма някаква грешка или нещо такова.. Благодаря момичета!
Не е на 3.06, номера е Р..../07.07.. това е входящия номер ии датата, на която работодателя е подал информация за този болничен в НОИ. На 03.06. може лекаря, които го е издал да го  е подал!

# 530
На 3 юни вероятно ти си го предала на работодателя,но неговия срок да го подаде към НОИ е 10-то число на месеца ,следващ месеца в който ти си го предала или в случая 10 юли.

# 531
Здравейте при мен се оформи казус !
Може ли някой ,да ми отговори на въпроса - имам болничен лист от 23 юни предаден на работодателя , който забави входирането  .  Вчера се допитах до счетоводство , казаха , че до днес трябва да го видя .Но днес го няма входиран в системата на Ной.
Питането ми е , ако е подаден вчера или днес , кога трябва да се отрази и да мога да го видя !?

# 532
Може ли някой ,да ми отговори на въпроса - имам болничен лист от 23 юни предаден на работодателя , който забави входирането  .  Вчера се допитах до счетоводство , казаха , че до днес трябва да го видя .Но днес го няма входиран в системата на Ной.
Питането ми е , ако е подаден вчера или днес , кога трябва да се отрази и да мога да го видя !?
Работодателят не е забавил входирането.Срока му е 10-то число на месеца следващ,месеца в който ти си му го предала.В случая срока му е 10 юли.Ще се отрази до 1-2 работни дни.

# 533
Може ли някой ,да ми отговори на въпроса - имам болничен лист от 23 юни предаден на работодателя , който забави входирането  .  Вчера се допитах до счетоводство , казаха , че до днес трябва да го видя .Но днес го няма входиран в системата на Ной.
Не се притеснявай! Аз имах същия случай миналия месец! Само, че при мен беше объркан входящия номер, та го поправиха в системата (работодателя). Иначе, ако са го подали вчера или днес към НОИ, трябва да ти излезне в системата им в понеделник или вторник. При мен се появи в първите дни на седмицата и на по-следващата ми го  платиха. Обикновенно ги плащат вторник или четвъртък!

# 534
Не знам защо някои хора си мислите , че като си дадете болничния и веднага ще бъде входиран и  след два дни парите ще са при вас ...

# 535
Никой не си мисли подобно нещо !
Просто си познавам счетоводството .
А тази група е за съдействие , не за назидание ‼️‼️
И ако нямате , какво да посъветвате не си правете труда , да съдите без причина !

# 536
Да, групата е за съдействие, но никой от питащите не си прави труда да прочете предходните въпроси и отговори.
Буквално едни три въпроса се задават постоянно.

# 537
А , Вас кое така Ви товари !? Ако не искате , да отговаряте недейте , ако въпроса Ви дразни подминете . И защо постоянно в тази група , има толкова укори !? Всички сме хора , имаме притеснения и емоции .
Групата е изключително полезна и наистина се надявам , да има повече емпатия , отколкото раздразнение 🙏

# 538
Предполагам ги товари това, че са си направили труда да отговорят подробно няколко пъти на един и същи въпрос и после им писва. Всеки може да си направи труда (и да уважи чуждия) като прочете една две страници само назад и да види дали няма сходен въпрос. Пък ако не разбере тогава да пита. Аз например съм толкова далече от тая материя, че дори да видя същия въпрос като моя и отговорът му, шансът да не схвана за какво става дума е огромен Simple Smile))

# 539
Здравейте,като взема болничен задължително ли е да го предам на работодателя още същия ден или има някакъв срок в който мога да му го закарам?

Общи условия

Активация на акаунт