Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 661
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Buena esperanza, с анатамочни, Политвх, уж висок профил. Не бях съвсем нулев старт, ама бяха повече кожички.... значи каквото и да ти каже Стоянов- искай малко по- голями😁
И на мен и на моята приятелка, която по същото врвеме сеправи, са ни малки. На мен изобщо не знам къде ми е тоя висок профил 🤷♀ ( Аз съм 182см, с доста широк гръден кош, 390 кубика)

Иначе надявам се да се пооросят тия ледени цици 🥶 Айде, лятото ще разхлаждат, ама зимата ще трябва грейки да им слагам 😂

# 121
  • София
Buena esperanza, с анатамочни, Политвх, уж висок профил. Не бях съвсем нулев старт, ама бяха повече кожички.... значи каквото и да ти каже Стоянов- искай малко по- голями😁
И на мен и на моята приятелка, която по същото врвеме сеправи, са ни малки. На мен изобщо не знам къде ми е тоя висок профил 🤷♀ ( Аз съм 182см, с доста широк гръден кош, 390 кубика)

Иначе надявам се да се пооросят тия ледени цици 🥶 Айде, лятото ще разхлаждат, ама зимата ще трябва грейки да им слагам 😂
Багира, не винаги трябва повече. На мен ми каза 515cc.,аз се стреснах от големината и поисках по-малките. Сега са ми добре.

# 122
Bagira90 Аз съм 178см също с широк гръден кош и първо началното предложение беше 475 анатомични. Обаче сложени в сутиена ми се видяха малко, сега пък се притеснявам тея 555 да не са пък много.Blush
А след няколко дни гледане на немски влогове взех да се притеснявам и за формата. Май трябваше да си настоявам за кръглите топки.
Остават ми 5 дни и вече започнах да се побърквам май 🙂

След операцията какви обезболяващи пихте и имаха ли ефект?

# 123
Има ли момичета,които наскоро са се оперирали при д-р Молов?

# 124
Долната 1/2 на гърдите ми е ясно по-студена. Гадно е да мисля, се просто пипам импланта..

Иначе вчера бях на преглед с док. Тя каза че гърдите ми се вече доста меки (?!) Аз смятам че са ужасно твърди..също каза че следващите два месеца ще се дооформят и там където сега овала не е идеален, ще стане такъв.

Каза че, студеното ще си остане, въпреки, че гърдите винаги са по-студени от останала в част от тялото. Аз помня когато имах този размер естествени гърди също беше така.

Ето снимка от сега 2,5 месеца след операцията ( 300сс анатомични)
Скрит текст:
.

# 125
Явно за големината е относително... Въпреки, че за моите и майка и баба ми казаха, че са много малки 😂 ( а те бяха много против по принцип). Ако някой ми припомни как се качваше скрита снимка- ще кача:) 
Така че Pinky, не мисля, че ще са прекалено големи... А и все пак щом доктора е казал, че може, явно ти е ок за анатомията.
Междудругото тука дължа извинение, на фенките на Молов😁 Като ходих по консултации, само той след меренето ми заяви директно 550:) И аз останах в пълен потрес и го обявих за цицоман и тотално го зачеркнах. От днешна гледна точка... ми толкова щеше да е идеално:)
Eli... много добре изглеждат:)

# 126
За да се скрие снимката пишеш [.spoiler] без точката

# 127
и аз това питам

# 128
  • София
и аз това питам

Момичета, тука в темите половината сигурно са при Молов. Включително аз си правих абдоминопластика при него преди 2 месеца и ми предстои и гърди да правя края на юни.

# 129
  • Бургас
и аз това питам
Ми да ... Аз преди малко повече от два месеца.

# 130
Моята операция беше при Молов преди 5 дни мина, ако имате въпроси съм на разположение! 

и аз това питам

# 131
  • Бургас
anelle_ Честито! Бързо и безпроблемно възстановяване и да те радват дълго!
Не си споделила, какви кубици, форма, профил..
Доволна ли си за сега? Възстановяването как върви?

# 132
Благодаря, възстановяването ми е леко, имах по- силни болки първите 2 дни, но отминаха и вече се завърнах към стария си ритъм, нямам оплаквания. Имплантите са кръгли Ментор, профила е среден+, тъй като имах асиметрия избрахме 2 различни импланта 325cc и 350cc.

# 133
Качвам снимки, както обещах по- рано (преди и след)Simple Smile На 5 месеца, 390, Политех. Мисля, че се виждат дефектите, за които съм споменавала преди:) Разлика в позицията на зърната, като че ли и на самите импланти... белега под едната е отчетливо по- надолу. По принцип самата аз не се вталясвам и за мен е ок, особено предвид старта Simple Smile Мооожеше по- големи 🤣Толкова съм подробна основно заради девойките, на които им предстои. Мисля, че е супер полезно да си обменяме опит Simple Smile Поне на мен ми беше 😋
И един въпрос за трениращите- като тренирате, или си стягате гръдните мускули, деформира ли ви се импланта? При мен левия по- малко, но десния мускула направо го сплесква и избутва настрани чак 🥊🏋♀  При стягане на мускулите  не са приятна гледка .. Така ли си е по принцип, или ...?

Скрит текст:

https://
Скрит текст:

# 134
  • България
Bagira90,на мене ми харесват гърдите ти.Имайки предвид,че винаги има някаква разлизлика ,изглеждат като естествени.Оз съм също с 390,само че Нагор.Искам да те попитам,как се променят в месеци гърдите?Най вече големината с времето примерно до 5 месец променя ли се.Накъде прочетох че когато започват да излизат от под мускула стават малко по големи.А и за разтоянието между гърдите с месеците при оформянето дали гърдите се подбират и разтоянието намалява?
Носи си ги гордо и със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт