Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 531
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, всички. От около 3 години имам силикон в бюста и като цяло съм много доволна, но от известно време имам проблем. Когато нося сутиен по-дълго време(4-5часа), или притискам гърдата си отстрани докато спя, формата на импланта се деформира и мястото, където е била натисната гърдата хлътва навътре. Като цяло добиват много странна форма, и след няколко часа се оправят от самосебе си. Има ли някой, който може да ми даде мнение по въпроса, дали на някоя от вас се е случвало, или е чувала за нещо подобно. Благодаря, предварително.

Ами аз съм със съвсем пресни импланти и при мен също хлътва. Като си сложа някой пуш-ъп сутиен по- стегнат, като го махна са като ударени с лопата отстрани. И после на забавен каданс, или с малко помощ  си възвръщат формата. Не часове, но няколко минути ...  И на мен ми е доста странно. Предполагах, че е от импланта просто. При теб не беше ли така преди?

Нее, никога в началото не ми се е случвало. Започна да става така след като започнах да тренирам активно и се уплаших да не се е случило нещо, но щом и на теб се случва, значи може да е нещо често срещано

# 331
Здравейте, аз пък имма друг въпрос. Сложих си Ментор 425сс висок профил, кръгли, тъй като нямах никакъв обем в горния полюс, но сега близо 3 месеца след операцията ми се струва, че гърдите ми изглеждат все едно са с анатомични импланти и по никакъв начин не виждам изпъкналия горен полюс. Та въпроса ми е според вас това нормално ли е? Дали всичко зависи от времето, не че ми пречи особено, но дори със сутиен не мога да ги вдигна и да изпъкнат така както съм си мислила, че ще изглеждат.. А пък и нали за това съм си избрала кръгли, а не анатомични
Скрит текст:

И моите изглеждаха по същия начин и се наложи да се оперирам отново понеже се оказа, че имало леко пропадане на имплантите 😟

# 332
Ау момичета, доста неприятно. Ivelina8888, това след колко време след операцията се случи? Пропадането на разширени джобове ли дължи? Аз ръбове също не съм имала, нито риплинг, нито някаква деформация на импланта. Нещо неми харесват тези екстри, които споменавате. Като забелязвам наистина май е до марката.

# 333
  • България
На мене доктора ми каза че когато има рабчета се прибират и дооформят до 6 месец.Но незнам обема и формата как се променят с месеците,което и мен много ме интересува.Моите гърди имам усещането че се смалиха двойно за 1 месец за което мн.съжалявам и имам 1 ръбче при напипване,което се надявам да се скрие.😉

Ани, как така ръбче?

При всички положения, никакви изводи не си прави преди края на третия месец. Аз имах подутини, които и след това се изгладиха.
Моите разрези са около ореората и вертикално.На едната гърда ръбчето е отдолу в близост до където завършва вертикалния белег.

# 334
Ау момичета, доста неприятно. Ivelina8888, това след колко време след операцията се случи? Пропадането на разширени джобове ли дължи? Аз ръбове също не съм имала, нито риплинг, нито някаква деформация на импланта. Нещо неми харесват тези екстри, които споменавате. Като забелязвам наистина май е до марката.
Това се случи 3 месеца след операцията. Реоперацията ми беше точно преди седмица. Дължи се на разширени джобове, да. Не знам дали може да е от това, но при масажите доста натисках надолу от зор да слегнат по-бързо. На дясната гърда се появи една граница между импланта и собствената ми жлеза, нещо като дабъл бабъл, а разрезите не бяха в гънката, а се качиха на гърдите - това го забелязах месец след първата операция, но трябваше да изчакам малко време между двете операции. Преди седмица корекцията включваше прекрояване на джобовете и намаляне на ареолите, защото така или иначе те също не ми харесваха, а пък това го правим уж за да изглеждаме по-добре от преди това.
И моите импланти са 425кк с обиране около ареолите и преди да се подложа на реоперация изглеждаха точно като момичето, което качи снимки по-горе, така че нека се консултира с нейния доктор.
Към днешна дата пак трябва да си нося сутиена месеци наред, пак мазане на някакви неща, пак пазене и общо взето цялата хамалогия отново 😊 Неприятно, но дано накрая да съм удовлетворена от резултата!

# 335
Здравейте, аз пък имма друг въпрос. Сложих си Ментор 425сс висок профил, кръгли, тъй като нямах никакъв обем в горния полюс, но сега близо 3 месеца след операцията ми се струва, че гърдите ми изглеждат все едно са с анатомични импланти и по никакъв начин не виждам изпъкналия горен полюс. Та въпроса ми е според вас това нормално ли е? Дали всичко зависи от времето, не че ми пречи особено, но дори със сутиен не мога да ги вдигна и да изпъкнат така както съм си мислила, че ще изглеждат.. А пък и нали за това съм си избрала кръгли, а не анатомични
Скрит текст:

И моите изглеждаха по същия начин и се наложи да се оперирам отново понеже се оказа, че имало леко пропадане на имплантите 😟

При мен се получи същата деформация когато ми се завъртя импланта . Но бях с анатомични , а ти май си с кръгли и не би трябвало да има проблем и деформация дори да се завърти .

# 336
Това се случи 3 месеца след операцията. Реоперацията ми беше точно преди седмица.
Да, дано този път вече да е както ги искаш Simple Smile При кого прави първата и втората при него ли е?

# 337
Как мислите Мотива или Ментор, кои са по-надеждни? Чета доста противоречиви мнения.
За надежност е трудно да се каже. Ментор са сертифицирани от ФДА в САЩ. Мотива са сравнително нови на пазара, имат разрешение за тестове в САЩ, но не и сертификация за сега. Говори се, че няколко души от Ментор и не помня, коя марка напускат и сформират своя компания. Слоя, който имат е нов и патентован, също и гела им е някаква нова  разработка и за това на ергономикс променя формата си. Аз исках такива, но са си кръгли и за моето тяло нямало да са добре. Някой ден ако ги сменям ще си сложа Мотива Stuck Out Tongue Winking Eye

# 338
PinkyP

Потребител

# 33727 май 2020, 12:32 ч.

Цитат на: Graciela Georgieva 667755 в вт, 26 май 2020, 22:03

Как мислите Мотива или Ментор, кои са по-надеждни? Чета доста противоречиви мнения.

За надежност е трудно да се каже. Ментор са сертифицирани от ФДА в САЩ. Мотива са сравнително нови на пазара, имат разрешение за тестове в САЩ, но не и сертификация за сега. Говори се, че няколко души от Ментор и не помня, коя марка напускат и сформират своя компания. Слоя, който имат е нов и патентован, също и гела им е някаква нова  разработка и за това на ергономикс променя формата си. Аз исках такива, но са си кръгли и за моето тяло нямало да са добре. Някой ден ако ги сменям ще си сложа Мотива 

Благодаря за отговора. Аз съм мн раздвоена,ппц съм .се насочила към доктор Молов, но той май работи само с Ментор. Вярвам, че са добри импланти ама тези коментари за ръбчета, риплинг мисля, че се казваше тези вълнички, които се появяват, спукване, разместване и какво ли още не, много ме плашат. Може да не е от импланта, всичко е строго индивидуално все пак, ама.....

# 339
Graciela Аз съм също с Ментор и спрямо останалите варианти с анатомични импланти други не бих избрала.

# 340
  • София
Това се случи 3 месеца след операцията. Реоперацията ми беше точно преди седмица. Дължи се на разширени джобове, да. Не знам дали може да е от това, но при масажите доста натисках надолу от зор да слегнат по-бързо. На дясната гърда се появи една граница между импланта и собствената ми жлеза, нещо като дабъл бабъл, а разрезите не бяха в гънката, а се качиха на гърдите - това го забелязах месец след първата операция, но трябваше да изчакам малко време между двете операции. Преди седмица корекцията включваше прекрояване на джобовете и намаляне на ареолите, защото така или иначе те също не ми харесваха, а пък това го правим уж за да изглеждаме по-добре от преди това.
И моите импланти са 425кк с обиране около ареолите и преди да се подложа на реоперация изглеждаха точно като момичето, което качи снимки по-горе, така че нека се консултира с нейния доктор.
Към днешна дата пак трябва да си нося сутиена месеци наред, пак мазане на някакви неща, пак пазене и общо взето цялата хамалогия отново 😊 Неприятно, но дано накрая да съм удовлетворена от резултата!
Защо е била нужно чак такива "зверски" масажи.? При кого си се оперирала? То ти така си разширила джоба и добре че не са се получили и други неприятни неща.

# 341
  • София
То по-добре без масажи в такъв случай. Иначе, за да слязат надолу имплантите, сумати време носех непрекъснато една ластична лента, върху спортния сутиен. Беше есен/зима и ходех с поло предимно, за да не се виждат всичките ми "декорации". Това с качването на белега нагоре (или може би по-скоро пропадане на импланта надолу) съм го виждала при много хора, имаше и в Биг Брадър една Иванина с такъв дефект.

# 342
  • София
То по-добре без масажи в такъв случай. Иначе, за да слязат надолу имплантите, сумати време носех непрекъснато една ластична лента, върху спортния сутиен. Беше есен/зима и ходех с поло предимно, за да не се виждат всичките ми "декорации". Това с качването на белега нагоре (или може би по-скоро пропадане на импланта надолу) съм го виждала при много хора, имаше и в Биг Брадър една Иванина с такъв дефект.
Аз лично не съм правила масажи. Пък и моя доктор не е казвал за такива. Чувствам се добре. И слава богу нямам никакъв проблем.

# 343
При кой лекар се оперира? И какви импланти?

# 344
  • София
Момичета моята информация за масажите е само за импланти Ментор. Масажите се правят толкова нежно и незначително. Мести се с милиметри самият имплант и всичко това е, за да не се образува капсулна контрактура, да се отпуснат мускулите, да имат свободни леки движение самите импланти. Те се срастват с определени власинки, които при силен масаж могат да се скъсат, а идеята е да се направят по-растегливи. На клипове в интернет гледах доста силови масажи. Затова излагам моите наблюдения. Това пак казвам е за Ментор. Рехабилитаторката каза, че Мотива имат два  слоя, които не позволяват масаж. Също така ме посъветва при тренировки да не включвам ръцете, защото се губи ползата от масаж. Надявам се да съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт