Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 350
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, реших се най-накрая за уголемяване на гърди Simple Smile Много приятелки си сложиха при д-р Ковачев в Скин Систем и са им супер.Нооо като прочетох сега из форума, гледам, че доста си правите при д-р Стоянов или д-р Молов.Вторият не бях го чувала, предполагам е този https://invelaclinic.bg/%D1%83%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0% … 0%BD%D1%82%D0%B8/
Стоянов не знам защо ми е много комерсиален и някак не ми вдъхва доверие.Много ще се радвам за насоки и препоръки от Ваша страна, за да избера поне 2ма, с които да направя консултация.Също така видях, че хашимото може да прави някакъв проблем, тъй като също съм с това заболяване и на елтироксин.
Благодаря Ви за коментарите предварително!

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 17:42 от bubanka

# 601
Здравейте момичета! Искам да попитам тези момичета, които са с повдигане тип раундблок. Белезите около ареолата изчезват ли напълно или поне до някаква степен, която да не е толкова силно видима. Или поне кожата около ареолата изглажда ли се напълно, защото в моемента кожата около ареолата ми е на гънки.

# 602
Момичета, кога започнахте да правите коремни преси след операцията(анатомични импланти)? Този подут корем ме влудява, 24ти ден каквото и да ям и пия не се оправя.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 13:34 от Анонимен

# 603
  • София
Пресите няма да ти помогнат. Това е отичането на лимфата най-вече. Направи една седмица на Японското чудо и ще ти залепне корема за гърба. Или мини на режим с протеини, без въглехидрати и пий повече вода и ще се прибере коремът. Е затова е добре повече дни да се стои с дренажи. Аз, хем с абдоминопластика, при която подуване то върви ръка за ръка с операцията, не съм имала такъв проблем, но бях с дренажи една седмица.

# 604
  • Бургас
Какво е това Японско чудо?

# 605
  • Germany
Доктора ли решава дали да има дренажи или ако си настоявам може да ми сложи , за да няма това подуване на корема ?

# 606
  • София
Какво е това Японско чудо?

Диета за 14 дни, много подходяща за следоперативен период. Има тема тук във форума със същото заглавие. Аз съм я правила след раждането, бях задържалаужасно мнгоо течност.

Доктора ли решава дали да има дренажи или ако си настоявам може да ми сложи , за да няма това подуване на корема ?

Повечето доктори държат с дренажи само докато си в болницата и ги махат преди изписването. Аз бях в болница само една нощ, като повечето тук, но с дренажите стоях вкъщи 7 дни. Наистина беше адски неудобно, носех ги в един найлонов плик навсякъде с мен, но пък какво нещо изтече от мен гледайки тия тръбички , няма да ви казвам, представям си ако ги нямаше как това щеше да остане в мен.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 15:53 от bubanka

# 607
  • Germany
Ами да , и според мен трябва да изтекат тези течности от тялото. И това подуване хич не ми изглежда ок да го има и бих държала да имам дренажи. Тази информация ми е много полезна . Благодаря

# 608
Аз попитах за дренажи, обаче доктора каза, че ще прецени и нямах въобще.
Иначе в краката нямам задържана течност, а те по принцип са ми проблемни.
Пробвах седмица почти без въглехидрати и фастинг 16:8 и нищо, малко като хапна и се издува. И все пак за коремните преси от кога може? За долна част ми каза доктора поне 6 седмици да минат, но за корем (анатомични импланти)?!

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 13:35 от Анонимен

# 609
Ами да , и според мен трябва да изтекат тези течности от тялото. И това подуване хич не ми изглежда ок да го има и бих държала да имам дренажи. Тази информация ми е много полезна . Благодаря

Свалянето на дренажите е най-гадното чувство, което съм изпитвала в живота си и ми се искаше да ги няма, след издърпването на първия дренаж.

# 610
  • Germany

Свалянето на дренажите е най-гадното чувство, което съм изпитвала в живота си и ми се искаше да ги няма, след издърпването на първия дренаж.

Наистина ли ?! Толкова ли е гадно? Аз много не мога и да си представя точно какво са тия дренажи , не съм виждала ,но сигурно е по добре с тях дори и да са болезнени за сваляне ...

# 611

Наистина ли ?! Толкова ли е гадно? Аз много не мога и да си представя точно какво са тия дренажи , не съм виждала ,но сигурно е по добре с тях дори и да са болезнени за сваляне ...
Дренажите представляват нещо като гумени тръби или като маркуч и то не с малък диаметър и дълги, които още в операционната ти ги набутват под мишниците и след това свалянето им е като лекаря издърпва този “маркуч” “ тръба” не знам как да го нарека рязко от теб, поне аз нямам дума, с която да опиша какво усетих.

# 612
  • София
Аз се бях наплашила от махането, а дали заради обезболяващите или сестрата, нищо не усетих. Една вечер бях с тях и не ми се подува особено коремът.

# 613
  • София

Свалянето на дренажите и за мен беше най-гадното нещо от цялата операция. Много ме боля и беше много гадно, но поне беше много бързо.
Дренажите са тръбички с диаметър колкото сламка (от дебелите сламки), като дължината им вътре в тялото е около 20см.

# 614
  • България
Не съм имала дренажи, подуване също.

Общи условия

Активация на акаунт